Piklas: Turvalliset ja energiatehokkaat ulko-ovet

Turvallisuus on kotisi käyntikortti

Kun puhutaan kodin turvallisuudesta, ulko-ovi on yksi tärkeimmistä tekijöistä. Se ei ainoastaan ole ensimmäinen este kutsumattomille vieraille, vaan myös ensivaikutelma, jonka kotisi antaa. Suomalaisen valmistajan, joka tunnetaan laadukkaasta ja asiakaslähtöisestä palvelustaan, valikoimasta löytyy ulko-ovia, jotka on suunniteltu kestämään Pohjolan vaihtelevia sääolosuhteita samalla tarjoten maksimaalista turvallisuutta.

Ulko-oven valinnassa on tärkeää ottaa huomioon lukitusjärjestelmän luotettavuus ja oven rakenne. Kestävät materiaalit ja huolellinen valmistusprosessi takaavat, että ovi kestää käytössä vuodesta toiseen. Asiantunteva asennuspalvelumme varmistaa, että ovi asennetaan oikeaoppisesti, mikä on olennainen osa turvallisuutta.

Energiatehokkuus säästää sekä luontoa että lompakkoa

Energiatehokkuus on nykyaikaisen kodin avainsana. Hyvin eristetty ja tiivistetty ulko-ovi pitää talven kylmän loitolla ja kesän kuumuuden ulkopuolella, mikä näkyy suoraan lämmitys- ja jäähdytyskustannuksissa. Energiatehokas ulko-ovi on investointi, joka maksaa itsensä takaisin vuosien saatossa vähentyneinä energialaskuina.

Valitsemalla oikean ulko-oven voit vaikuttaa merkittävästi kotisi energiatehokkuuteen. Oikeanlaiset tiivisteet ja oikea asennus ovat avainasemassa, kun halutaan varmistaa, että ovi täyttää energiatehokkuudelle asetetut vaatimukset. Energiatehokkaiden ovien valikoimastamme löydät vaihtoehdon, joka sopii juuri sinun kotisi tarpeisiin.

Design ja toimivuus käsi kädessä

Ulko-oven ei tarvitse olla pelkästään käytännöllinen, vaan se voi olla myös tyylikäs lisä kotisi julkisivuun. Modernit linjat, klassiset yksityiskohdat tai persoonalliset värit – valinnanvaraa on runsaasti. Tärkeää on löytää tasapaino ulkonäön ja toimivuuden välillä, jotta ovi palvelee sekä esteettisesti että käytännöllisesti.

Meiltä löydät ulko-ovet, jotka on suunniteltu suomalaiseen makuun sopiviksi, unohtamatta käytännöllisyyttä ja kestävyyttä. Jokainen ovi valmistetaan mittatilauksena, joten voit olla varma, että se istuu täydellisesti kotisi arkkitehtuuriin ja tarpeisiin.

Asiakaspalvelu, johon voit luottaa

Kun investoit uuteen ulko-oveen, haluat varmistaa, että saat parasta mahdollista palvelua alusta loppuun. Asiakaspalvelumme on täällä auttaakseen sinua jokaisessa vaiheessa, olipa kyseessä sitten oikean oven valinta tai asennusprosessi. Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja voivat luottaa siihen, että heidän kotinsa on turvallinen ja energiatehokas.

Meidän kauttamme saat paitsi laadukkaat tuotteet, myös kattavan asiakaspalvelun, joka varmistaa, että olet tyytyväinen ostokseesi. Olemme täällä sinua varten, jotta voit tehdä ostopäätöksen ilman stressiä ja yllätyksiä.

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lue vielä nämä

Piklas ikkunoiden ja ulko-ovien tilaaminen on tehty helpoksi, mikä vaihtoehdoista tuntuu sinusta parhaalta?

Varaa maksuton
suunnittelupalvelu

Asiantuntijamme auttavat mielellään suunnittelussa sekä tilaamisessa. Tarvittaessa voitte sopia myös maksuttoman mitta- ja suunnittelukäynnin kohteeseesi.

Lähetä
tarjouspyyntö

Tehtaamme asiantuntija valitsee kohteeseesi parhaiten soveltuvat tuotteet ja tekee niistä tarjouksen. Jos haluat tilata tuotteet asennettuna, niin tarjouspyyntöösi vastaa kohdettasi lähin Valtuutettu PiklasKumppani.

Suunnittele & tee
tilaus verkkokaupassa

Verkkokaupassa voit valita tuotteet ja niihin tarvittavat ominaisuudet ja lisävarusteet. Voit tilata tuotteet asennettuna tai ilman asennusta ostoskorista, jossa näet sekä tuotteiden että palvelun hinnan heti.

Jaakko Sonninen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mikko Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Janne Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Petri Kuukasjärvi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Rainer Renkonen

Jag betjänar även på svenska

Puhelin:
050 536 2624

Sähköposti:
rainer.renkonen@multi.fi

Kotisivut:
https://multiglas.fi/fi/

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Olli Koskelo

Puhelin:
044 0305 900

Sähköposti:
info@olara.fi

Kotisivut
https://www.olara.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mika Mäkipere

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Järvensivu

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Weckman

Puhelin:
050 366 6412

Sähköposti:
wectom@gmail.com

Kotisivut
http://www.wectom.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin