Piklas ulko-ovet Design from Finland -merkillä

Laadukkaat suomalaiset ulko-ovet

Kotimaisen suunnittelun ja valmistuksen ystävät arvostavat tuotteita, jotka yhdistävät toiminnallisuuden, kestävyyden ja esteettisen ilmeen. Suomalainen design on tunnettu minimalistisesta tyylistään ja korkeasta laadustaan, ja nämä piirteet heijastuvat myös ulko-ovien valmistuksessa. Valitsemalla suomalaisen valmistajan, kuten Piklas, saat ulko-oven, joka on suunniteltu kestämään Pohjolan vaihtelevia sääolosuhteita samalla kun se tuo kotiisi ripauksen pohjoismaista eleganssia.

Ulko-oven valinta on tärkeä päätös, sillä se vaikuttaa niin kodin turvallisuuteen kuin energiatehokkuuteenkin. Suomalaisen valmistajan tuotteet on suunniteltu vastaamaan näihin tarpeisiin, ja ne valmistetaan mittatilauksena, jotta ne sopivat täydellisesti jokaiseen kotiin. Lisäksi, kun valitset suomalaisen merkin, tuet paikallista työllisyyttä ja ympäristövastuullista tuotantoa.

Yksilölliset ratkaisut jokaiseen kotiin

Kun etsit ulko-ovea, joka täyttää juuri sinun kotisi tarpeet ja toiveet, mittatilaus on avainsana. Piklas tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden saada juuri heidän mittojensa mukaan valmistetut ovet, jotka sopivat niin ulkonäöltään kuin toiminnallisuudeltaankin täydellisesti kuhunkin kohteeseen. Tämä tarkoittaa, että voit valita juuri ne ominaisuudet, jotka ovat sinulle tärkeitä, olipa kyseessä sitten turvallisuus, äänieristys tai energiatehokkuus.

Yksilöllisesti suunnitellut ja valmistetut ulko-ovet heijastavat omistajiensa persoonallisuutta ja elämäntyyliä. Ne ovat kuin kodin käyntikortti, joka toivottaa vieraat tervetulleiksi ja kertoo samalla talon asukkaiden arvostuksista. Piklaksen kautta tilaamasi ovi on paitsi laadukas myös visuaalisesti vaikuttava lisä kotisi julkisivuun.

Asennuspalvelu – vaivatonta ja ammattitaitoista

Ulko-oven asennus on tärkeä osa uuden oven hankintaprosessia. Ammattitaitoinen asennus varmistaa, että ovi toimii moitteettomasti ja täyttää kaikki turvallisuus- ja energiatehokkuusvaatimukset. Piklas tarjoaa asennuspalvelun, joka on suunniteltu tekemään oven vaihdosta mahdollisimman sujuvaa. Tämä palvelu kattaa kaiken tarvittavan asennuksesta vanhan oven poiskuljetukseen, ja se toteutetaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Asennuspalvelun käyttäminen tarkoittaa, että voit luottaa siihen, että uusi ulko-ovesi asennetaan oikeaoppisesti ja turvallisesti. Piklaksen asiantuntevat asentajat huolehtivat siitä, että ovi istuu paikalleen täydellisesti ja että kaikki toiminnot, kuten lukitusjärjestelmät, toimivat kuten pitää. Lisätietoja asennuspalvelusta ja sen eduista löydät täältä, jossa kerrotaan tarkemmin siitä, mitä palvelu pitää sisällään.

Ekologisuus ja kestävä kehitys

Ympäristötietoisuus on nykypäivänä yhä tärkeämpi tekijä kuluttajien päätöksenteossa. Suomalaiset valmistajat, kuten Piklas, ovat omaksuneet kestävän kehityksen periaatteet osaksi tuotantoprosessejaan. Tämä tarkoittaa, että valitessasi suomalaisen ulko-oven, voit olla varma sen ekologisuudesta. Kestävän kehityksen mukaisesti valmistetut ovet eivät ainoastaan säästä luontoa, vaan ne ovat myös pitkäikäisiä, mikä vähentää tarvetta uusille oville ja säästää näin resursseja pitkällä tähtäimellä.

Ekologisuus näkyy myös energiatehokkuudessa, joka on erityisen tärkeää kylmässä ilmastossa. Energiatehokkaat ulko-ovet auttavat pitämään lämmityskustannukset kurissa ja vähentämään hiilijalanjälkeä. Suomalaisen valmistajan tuotteet on suunniteltu vastaamaan näihin haasteisiin, ja ne tarjoavatkin erinomaisen suojan niin kylmyyttä kuin vetoakin vastaan.

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lue vielä nämä

Piklas ikkunoiden ja ulko-ovien tilaaminen on tehty helpoksi, mikä vaihtoehdoista tuntuu sinusta parhaalta?

Varaa maksuton
suunnittelupalvelu

Asiantuntijamme auttavat mielellään suunnittelussa sekä tilaamisessa. Tarvittaessa voitte sopia myös maksuttoman mitta- ja suunnittelukäynnin kohteeseesi.

Lähetä
tarjouspyyntö

Tehtaamme asiantuntija valitsee kohteeseesi parhaiten soveltuvat tuotteet ja tekee niistä tarjouksen. Jos haluat tilata tuotteet asennettuna, niin tarjouspyyntöösi vastaa kohdettasi lähin Valtuutettu PiklasKumppani.

Suunnittele & tee
tilaus verkkokaupassa

Verkkokaupassa voit valita tuotteet ja niihin tarvittavat ominaisuudet ja lisävarusteet. Voit tilata tuotteet asennettuna tai ilman asennusta ostoskorista, jossa näet sekä tuotteiden että palvelun hinnan heti.

Jaakko Sonninen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mikko Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Janne Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Petri Kuukasjärvi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Rainer Renkonen

Jag betjänar även på svenska

Puhelin:
050 536 2624

Sähköposti:
rainer.renkonen@multi.fi

Kotisivut:
https://multiglas.fi/fi/

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Olli Koskelo

Puhelin:
044 0305 900

Sähköposti:
info@olara.fi

Kotisivut
https://www.olara.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mika Mäkipere

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Järvensivu

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Weckman

Puhelin:
050 366 6412

Sähköposti:
wectom@gmail.com

Kotisivut
http://www.wectom.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin