Asiantunteva apu ulko-ovien suunnitteluun

Ulko-oven valinta – Näin löydät kotiisi sopivan oven

Kotisi ulko-ovi toimii käyntikorttina ja luo ensivaikutelman vieraillesi. Sen valinnassa kannattaa huomioida niin ulkonäkö kuin käytännöllisyyskin. Piklaksen asiantuntijatiimi on valmiina auttamaan sinua valitsemaan ulko-oven, joka yhdistää turvallisuuden, kestävyyden ja esteettisyyden.

Ulko-oven suunnittelussa keskeistä on pohtia, mikä ominaisuus on sinulle tärkein. Onko se energiatehokkuus, käyttömukavuus vai design? Piklaksen asiantuntijat ovat kuulolla toiveidesi suhteen ja tarjoavat asiantuntemuksensa avulla ratkaisut, jotka vastaavat sekä toiminnallisia että visuaalisia vaatimuksiasi.

Räätälöinti ja mittatilaus – Yksilöllinen ulko-ovi sinun kotiisi

Kun vakio-ovet eivät täytä toiveitasi, on räätälöity mittatilausovi oikea valinta. Piklaksen kautta voit suunnitella ulko-oven, joka on räätälöity juuri sinun mittojesi mukaan ja sopii saumattomasti kotisi arkkitehtuuriin. Räätälöinnin myötä voit valita juuri ne värit, tyylit ja yksityiskohdat, jotka heijastavat henkilökohtaista makuasi ja kodin ilmettä.

Mittatilausoven avulla varmistat, että ovi asettuu paikalleen täydellisesti ja toimii virheettömästi vuosi toisensa jälkeen. Piklaksen asiantuntijat opastavat sinua eri vaihtoehtojen parissa ja auttavat valitsemaan ratkaisut, jotka toteuttavat sekä toiminnalliset että esteettiset toiveesi.

Laadukas ulko-ovi – Sijoitus turvallisuuteen ja viihtyvyyteen

Ulko-oven laatu on merkittävä tekijä asumisviihtyvyyden ja turvallisuuden kannalta. Laadukas ovi suojaa vedolta, kylmältä ja melulta, ja lisää samalla kodin turvallisuutta. Piklaksen valmistamat ulko-ovet on suunniteltu kestämään Pohjolan olosuhteita ja tarjoamaan tyylikkään sisääntulon kotiisi.

Laadukkaaseen ulko-oveen investoimalla säästät pitkässä juoksussa, sillä hyvin suunniteltu ja asennettu ovi kestää vuosikaudet ilman merkittäviä huoltotarpeita. Piklaksen asiantuntijat takaavat, että saat ulko-oven, joka ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös toimii luotettavasti ja tehokkaasti.

Asiantuntijan neuvot ulko-oven huoltoon

Ulko-oven kunnon ylläpito on tärkeää sen toimivuuden ja ulkonäön säilyttämiseksi vuosien ajan. Säännöllinen puhdistus ja tiivisteiden tarkistus ovat perushuoltoa, joka pitää oven kunnossa. Piklaksen asiantuntijat antavat mielellään neuvoja oikeanlaisista huoltotoimenpiteistä, jotka pidentävät oven ikää.

On tärkeää muistaa, että ulko-oven huolto ei ole vain esteettinen seikka, vaan se on myös keskeinen osa kodin turvallisuutta. Kun ovi toimii kuten pitää, se estää myös ei-toivotut vierailut. Piklaksen ammattilaiset neuvovat, miten voit itse vaikuttaa ulko-ovesi kuntoon ja turvallisuuteen.

Tutustu myös Piklaksen asennuspalveluihin, jotka varmistavat, että uusi ulko-ovesi asennetaan ammattitaidolla ja huolellisuudella. Lisätietoja löydät Piklaksen asennuspalvelusta.

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lue vielä nämä

Piklas ikkunoiden ja ulko-ovien tilaaminen on tehty helpoksi, mikä vaihtoehdoista tuntuu sinusta parhaalta?

Varaa maksuton
suunnittelupalvelu

Asiantuntijamme auttavat mielellään suunnittelussa sekä tilaamisessa. Tarvittaessa voitte sopia myös maksuttoman mitta- ja suunnittelukäynnin kohteeseesi.

Lähetä
tarjouspyyntö

Tehtaamme asiantuntija valitsee kohteeseesi parhaiten soveltuvat tuotteet ja tekee niistä tarjouksen. Jos haluat tilata tuotteet asennettuna, niin tarjouspyyntöösi vastaa kohdettasi lähin Valtuutettu PiklasKumppani.

Suunnittele & tee
tilaus verkkokaupassa

Verkkokaupassa voit valita tuotteet ja niihin tarvittavat ominaisuudet ja lisävarusteet. Voit tilata tuotteet asennettuna tai ilman asennusta ostoskorista, jossa näet sekä tuotteiden että palvelun hinnan heti.

Jaakko Sonninen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mikko Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Janne Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Petri Kuukasjärvi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Rainer Renkonen

Jag betjänar även på svenska

Puhelin:
050 536 2624

Sähköposti:
rainer.renkonen@multi.fi

Kotisivut:
https://multiglas.fi/fi/

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Olli Koskelo

Puhelin:
044 0305 900

Sähköposti:
info@olara.fi

Kotisivut
https://www.olara.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mika Mäkipere

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Järvensivu

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Weckman

Puhelin:
050 366 6412

Sähköposti:
wectom@gmail.com

Kotisivut
http://www.wectom.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin