Ikkunaremontti avaimet käteen -palveluna: Piklas hoitaa kaiken puolestasi

Mitä ”avaimet käteen” -palvelu pitää sisällään?

”Avaimet käteen” -palvelu viittaa palvelukokonaisuuteen, jossa Piklas on koonnut koko Suomen kattavan PiklasKumppani -verkoston, jotta asiakkaiden ei tarvitse erikseen etsiä ammattitaitoista asentajaa vaan he voivat luottaa siihen, että asentaja toimii Piklaksen arvojen mukaisesti ja osaa takuulla asentaa ikkunat ja ovet oikein. Tämä tarkoittaa, että asiakkaan ei tarvitse huolehtia yksityiskohdista, aikatauluista tai eri toimijoiden koordinoinnista, vaan asiakas voi ottaa rennosti ja antaa valtuutetun PiklasKumppanin hoitaa hommat. Palvelu on luotu nimenomaan asiakkaan elämän helpottamiseksi ja ajan säästämiseksi.

Tämä palvelumalli on erinomainen valinta, kun haluat päivittää kotisi ikkunat ilman ylimääräistä hässäkkää. Palveluntarjoaja, kuten Piklas, ottaa harteilleen kaikki projektin vaiheet: suunnittelusta ja valmistuksesta toimitukseen ja asennukseen. Voit siis olla varma, että saat laadukkaat ja toimivat ikkunat ilman, että sinun täytyy syventyä itse teknisiin seikkoihin.

Asiakaspalvelun ja avoimuuden merkitys

Erinomainen asiakaspalvelu on menestyksekkään ”avaimet käteen” -projektin kulmakivi. Valitessasi yhteistyökumppaniksi Piklaksen, voit luottaa avoimeen ja suoraviivaiseen palveluun. Asiakaspalvelun päämääränä on pitää sinut ajan tasalla projektisi kulusta ja varmistaa, että kaikki etenee suunnitellusti.

Hintojen läpinäkyvyys on toinen olennainen osa palvelua. Ei piilotettuja kuluja tai yllättäviä lisämaksuja, vaan saat kattavan kustannusarvion heti projektin alkaessa. Tämä mahdollistaa remonttisi budjetoinnin tarkasti ja vältät ikävät yllätykset.

Projektin sujuvuus ja aikataulut

Projektin sujuva eteneminen on keskeistä, ja hyvin suunniteltu aikataulu on yksi ”avaimet käteen” -palvelun suurimmista hyödyistä. Valitessasi Piklaksen voit olla varma, että ikkunaremonttisi toteutetaan sovitussa aikataulussa. Valmistamme ikkunat mittatilaustyönä, ja koko prosessi suunnittelusta asennukseen on tehostettu mahdollisimman sujuvaksi.

Asiakkaan ei tarvitse murehtia aikataulujen sovittamisesta eri toimijoiden kesken, sillä Piklaksen tiimi hoitaa kaiken puolestasi. Tämä tarkoittaa, että voit keskittyä omaan elämääsi ja jättää ikkunaremontin ammattilaisten hoidettavaksi.

Laatu ja ammattitaito

Laatu on ”avaimet käteen” -palvelussa ensisijaisen tärkeää. Piklaksen asiantuntijat ovat alansa huippuosaajia, jotka varmistavat, että saat kotiisi parhaat mahdolliset ikkunat. Jokainen tuote valmistetaan huolella ja tarkkuudella, jotta lopputulos täyttää korkeat laatuvaatimukset.

Ammattitaitoinen asennus on palvelun viimeinen vaihe, mutta ei suinkaan vähäpätöisin. Asentajamme ovat kokeneita ja osaavat asentaa ikkunat oikeaoppisesti ja turvallisesti. Voit luottaa siihen, että asennustyö tehdään huolella ja että uudet ikkunasi ovat paitsi laadukkaat, ominaisuuksiltaan kohteesi tarpeisiin sopivat sekä kestävät. Piklaksen asennuspalveluun kuuluu myös jälkien siivous ja vanhojen ikkunoiden kierrätys.

Yhteenveto

Valitsemalla ”avaimet käteen” -palvelun ikkunoiden uusimiseen, valitset vaivattomuuden ja mielenrauhan. Piklaksen tarjoama palvelu on suunniteltu säästämään sinun aikaasi ja vaivaasi, samalla kun voit olla varma laadukkaasta lopputuloksesta. Ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa ikkunaprojektisi alusta loppuun – sinun tarvitsee vain nauttia uusista ikkunoistasi.

Valitsemalla Piklaksen saat paitsi laadukkaat ikkunat, myös kumppanin, joka on sitoutunut tekemään ikkunoiden uusimisesta mahdollisimman sujuvaa ja vaivatonta. Ota ensimmäinen askel kohti uusia ikkunoita ja ota yhteyttä meihin jo tänään!

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lue vielä nämä

Piklas ikkunoiden ja ulko-ovien tilaaminen on tehty helpoksi, mikä vaihtoehdoista tuntuu sinusta parhaalta?

Varaa maksuton
suunnittelupalvelu

Asiantuntijamme auttavat mielellään suunnittelussa sekä tilaamisessa. Tarvittaessa voitte sopia myös maksuttoman mitta- ja suunnittelukäynnin kohteeseesi.

Lähetä
tarjouspyyntö

Tehtaamme asiantuntija valitsee kohteeseesi parhaiten soveltuvat tuotteet ja tekee niistä tarjouksen. Jos haluat tilata tuotteet asennettuna, niin tarjouspyyntöösi vastaa kohdettasi lähin Valtuutettu PiklasKumppani.

Suunnittele & tee
tilaus verkkokaupassa

Verkkokaupassa voit valita tuotteet ja niihin tarvittavat ominaisuudet ja lisävarusteet. Voit tilata tuotteet asennettuna tai ilman asennusta ostoskorista, jossa näet sekä tuotteiden että palvelun hinnan heti.

Jaakko Sonninen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mikko Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Janne Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Petri Kuukasjärvi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Rainer Renkonen

Jag betjänar även på svenska

Puhelin:
050 536 2624

Sähköposti:
rainer.renkonen@multi.fi

Kotisivut:
https://multiglas.fi/fi/

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Olli Koskelo

Puhelin:
044 0305 900

Sähköposti:
info@olara.fi

Kotisivut
https://www.olara.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mika Mäkipere

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Järvensivu

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Weckman

Puhelin:
050 366 6412

Sähköposti:
wectom@gmail.com

Kotisivut
http://www.wectom.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin