Ikkunaremontti ja energiatehokkuus – Säästä lämmityskuluissa

Energiatehokkuuden parantaminen uusilla ikkunoilla

Kotisi energiatehokkuuden parantaminen on yksi tehokkaimmista keinoista säästää lämmityskuluissa. Vanhat ikkunat voivat olla suuria energiasyöppöjä, sillä niiden kautta karkaa lämpöä ja tilalle virtaa kylmää ulkoilmaa. Uusien, energiatehokkaiden ikkunoiden asentaminen on investointi, joka maksaa itsensä takaisin vuosien saatossa pienentyneinä lämmityslaskuina.

Energiatehokkaat ikkunat on suunniteltu pitämään lämpö sisällä ja kylmyys ulkona. Ne on varustettu useilla tiivisteillä ja moninkertaisilla lasikerroksilla, jotka vähentävät lämpöhäviötä. Tämä tarkoittaa, että talvisin kotisi pysyy lämpimämpänä pienemmällä energiankulutuksella, ja kesäisin viileämmän ilman säilyttäminen on helpompaa.

Lämmityskulujen säästö modernilla teknologialla

Modernit ikkunat hyödyntävät uusinta teknologiaa, joka auttaa alentamaan energiankulutusta. Esimerkiksi selektiivipinnoitteet heijastavat lämpösäteilyä takaisin sisätiloihin, mikä vähentää tarvetta lisälämmitykselle. Lisäksi kaasutäytteiset välitilat lasien välissä toimivat eristävinä kerroksina, jotka estävät lämpöä karkaamasta.

Uuden sukupolven ikkunat voivat myös sisältää älykkäitä ominaisuuksia, kuten automaattisen tuuletuksen, joka säätelee sisäilman laatua ilman suuria lämpöhäviöitä. Tällaiset innovaatiot eivät ainoastaan paranna asumismukavuutta, vaan myös pienentävät sähkölaskuja pitkällä aikavälillä.

Ympäristöystävälliset valinnat ikkunoiden uusimisessa

Kun valitset uusia ikkunoita, on tärkeää ottaa huomioon niiden ympäristövaikutukset. Energiatehokkaat ikkunat vähentävät hiilijalanjälkeäsi, sillä ne pienentävät tarvittavan lämmitysenergian määrää. Tämä on paitsi taloudellisesti järkevää, myös vastuullista toimintaa ympäristön kannalta.

Lisäksi laadukkaat ikkunat kestävät käytössä pitkään, mikä tarkoittaa, että niiden elinkaaren aikana tarvitaan vähemmän materiaaleja ja tuotantoprosesseja. Tämä vähentää luonnonvarojen kulutusta ja tukee kestävää kehitystä. Valitsemalla ympäristöystävälliset ikkunat voit olla varma, että teet hyvän valinnan sekä kukkarollesi että planeetallemme.

Asiantunteva palvelu ja laadukkaat tuotteet

Kun pohdit ikkunoiden uusimista, on tärkeää kääntyä asiantuntijoiden puoleen. Ammattilaiset osaavat suositella juuri sinun tarpeisiisi sopivia ikkunaratkaisuja, jotka ovat sekä energiatehokkaita että esteettisesti miellyttäviä. Laadukkaat ikkunat asennettuna ammattitaidolla takaavat parhaan lopputuloksen.

Valitsemalla palveluntarjoajan, joka ymmärtää suomalaisen ilmaston haasteet ja tarjoaa mittatilaustyönä valmistettuja ikkunoita, voit olla varma, että saat tuotteet, jotka kestävät vuodesta toiseen. Lisäksi hyvä palvelu ja läpinäkyvät hinnat tekevät ikkunaremontista sujuvan ja miellyttävän kokemuksen.

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lue vielä nämä

Piklas ikkunoiden ja ulko-ovien tilaaminen on tehty helpoksi, mikä vaihtoehdoista tuntuu sinusta parhaalta?

Varaa maksuton
suunnittelupalvelu

Asiantuntijamme auttavat mielellään suunnittelussa sekä tilaamisessa. Tarvittaessa voitte sopia myös maksuttoman mitta- ja suunnittelukäynnin kohteeseesi.

Lähetä
tarjouspyyntö

Tehtaamme asiantuntija valitsee kohteeseesi parhaiten soveltuvat tuotteet ja tekee niistä tarjouksen. Jos haluat tilata tuotteet asennettuna, niin tarjouspyyntöösi vastaa kohdettasi lähin Valtuutettu PiklasKumppani.

Suunnittele & tee
tilaus verkkokaupassa

Verkkokaupassa voit valita tuotteet ja niihin tarvittavat ominaisuudet ja lisävarusteet. Voit tilata tuotteet asennettuna tai ilman asennusta ostoskorista, jossa näet sekä tuotteiden että palvelun hinnan heti.

Jaakko Sonninen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mikko Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Janne Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Petri Kuukasjärvi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Rainer Renkonen

Jag betjänar även på svenska

Puhelin:
050 536 2624

Sähköposti:
rainer.renkonen@multi.fi

Kotisivut:
https://multiglas.fi/fi/

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Olli Koskelo

Puhelin:
044 0305 900

Sähköposti:
info@olara.fi

Kotisivut
https://www.olara.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mika Mäkipere

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Järvensivu

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Weckman

Puhelin:
050 366 6412

Sähköposti:
wectom@gmail.com

Kotisivut
http://www.wectom.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin