Ohjeita ulko-oviremontin suunnitteluun

Uusi, nykyaikaiset rakennusvaatimukset täyttävä ulko-ovi parantaa kotisi energiatehokkuutta, turvallisuutta ja äänieristystä. Talon ilmeeseen sopiva ulko-ovi terästää myös talon ulkonäköä ja arvoa. Yhtenäisten Piklas-ovimallistojen avulla oviremontti sujuu helpommin ja yhdellä tilauksella. Ulko-ovisaneeraus onnistuu helposti, sillä kaikki Piklas-ulko-ovet valmistetaan mittatilaustyönä. Myös pariovet ja muut erikoisratkaisut hoituvat, sillä saat kaikki ulko-ovet mittojen mukaan valmistettuna.

Piklaksen verkkokaupan suunnittelu- ja mitoitusohjelmalla on helppo kokeilla eri vaihtoehtoja ja laskea oviremontin budjettia.

Oviremontti itse vai ulko-ovet asennettuna?

Piklaksen tehtaanmyymälän verkkokauppa on edullinen ostopaikka ulko-oviremontin tekijälle. Voit suunnitella uudet ulko-ovesi rauhassa ja valita itsellesi sopivan toimitusajan. Alta löydät ohjeita ja vinkkejä omatoimiseen ulko-oviremonttiin.

Mikäli haluat apua oviremontin suunnitteluun ja asennustyöhön, löydät PiklasKumppani -verkostosta luotettavia ja kokeneita ammattilaisia eri puolilla Suomea. Saat halutessasi yhdellä sopimuksella toiveidesi mukaiset Piklas-ulko-ovet valmiiksi asennettuna. Tutustu PiklasKumppani-palveluun »

Näin aloitat ulko-oviremontin suunnittelun:

oviremontti-vaiheistus.png

  • Kuinka monta erilaista ovea tarvitset? Pääovi, terassi- tai parvekeovi, varaston ovet jne. Minne sopii umpiovi, missä lasiaukko toisi lisää valoa?
  • Tarvitsetko palo-ovea? Piklaksen palo-ovet on tunnistat liekkisymbolista.
  • Mittaa nykyisten ulko-ovien aukot ja karmisyvyys.
  • Mikä on talosi tyyli? Ulko-oviremontti kannattaa aloittaa tutustumalla neljään eri tyyliseen ovimallistoon. Jokaisessa on valmiita ovisettejä valintaa helpottamassa.
  • Säväytä: Piklaksen verkkokaupan suunnitteluohjelmalla voit kokeilla jokaisen ovimallin kohdalla eri värivaihtoehtoja ja katsoa, miten ulko-oven ilme muuttuu.
  • Ovikohtaiset lisävarusteet: saat oviremonttiisi kaiken samalla tilauksella. Painikkeet, lukitukset, ovikello, postiluukku, lukitus, erikoislasit... Tutustu ulko-ovien lisävarusteisiin.

Ulko-ovien tilaaminen verkkokaupasta on helppoa

  • Voit oviremontin suunnitteluvaiheessa tallentaa ostoskorisi tiedot Piklas-verkkokauppaan. Kun olet valmis tilaamaan, tiedot ovat valmiina ja täydennettävissäsi.
  • Tilaamalla ikkunoita tai ulko-ovia Piklas-verkkokaupasta, voit saada edullisesta hinnasta lisäalennusta valitsemalla toimituksen hintaetuviikoille. Tuotteet voi myös noutaa Piklaksen ikkuna- ja ovitehtaalta Pyhännältä.
  • Piklas-verkkokaupan maksutavat ovat lasku, verkkomaksu tai Nordea Nettiluotto.

Näin mitoitat ja ostat Piklas-ovet verkkokaupasta

Haluatko sittenkin ulko-ovet asennettuna?
Etsi lähin Valtuutettu PiklasKumppani »

Ovien asennuspalvelua käyttäessäsi muista
hyödyntää työn osuudesta saatava kotitalousvähennys.