Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Ulko-oven valinta

Paras ulko-ovi on sellainen, joka miellyttää omaa silmääsi, sopii talon tyyliin ja pitää huolen kotisi energiatehokkuudesta. Kodin pääsisäänkäynnistä kuljetaan lukemattomia kertoja vuosien varrella, joten ryhdikäs, moitteettomasti toimiva ja Suomen sääoloja kestävä ulko-ovi on tärkeä hankinta. Kotimaisen Piklas-oven laatu on kohdallaan, joten voit keskittyä ovimallin valintaan.

Yhtenäiset ulko-ovet kotiin tai vapaa-ajan asuntoon

Tasapainoisin ovikokonaisuus syntyy siten, että pääoven tyyli jatkuu kaikissa ulko-ovissa piharakennuksia myöten. Moderni kivitalo, tunnelmallinen puutalo, loma-asunto ja uuteen loistoonsa remontoitava retrotalo vaativat kukin omaan aikakauteensa sopivia ovia. Piklaksen neljä ovimallistoa vastaavat näihin tarpeisiin. Tutustu ja löydä suosikkiovesi Marja Sydänmetsän suunnittelemista Ryhti-, Mahti-, Idylli- tai Retro-mallistoista.

  • Valitse talon tyyliin sopivasta mallistosta mieleinen ovimalli.
  • Jokaisesta mallista on saatavissa pääovia, sivuovia, umpiovia, lasiaukollisia ja levikkeellisiä ovia. Sinun on helppo koota yhtenäinen sarja.
  • Kaikki ovet valmistetaan Piklaksen Pyhännän tehtaalla mittojen mukaan. Siksi remonttikohteissakaan ei tarvitse tinkiä ovien tyylistä.
  • Edullisimmat ulko-ovi- ja ikkunakaupat teet Piklas-verkkokaupassa
PIklas verkkokauppa

Persoonallisuus saa näkyä ulko-ovissa

Piklaksen omien ulko-ovimallistojen suunnittelun lähtökohtana oli ostamisen helppous. Pääoven lisäksi  ral_varimallit.pngterassiovet, umpiovet ja levikkeet ovat saman ulkoasun mukaisia, joten kaikki kodin ovet saa yhdestä paikasta. Yksilölliset Piklas-ovimallistot on suunnitellut ja kehittänyt muotoilija Marja Sydänmetsä. Jokaiselle ovimallille on myös Marjan suunnittelemat suositusvärit, mutta lisätilauksesta ovia saa millä tahansa RAL-sävyllä maalattuna.

Ulko-ovien räätälöinti juuri omaan kotiin tai loma-asuntoon sopivaksi onnistuu helposti, sillä maalisävyjen ja lasitusten eri yhdistelmiä on valittavissa useita. Piklaksen verkkokaupassa visualisointiohjelma näyttää ovimallin ulkoasun asiakkaan omien valintojen mukaisena, joten päätöksenteko on helppoa. Lämpimän punaista, hiilenmustaa, ruutuikkunaa tai wenge-painettua lasia...
Muutaman kympin lisämaksusta käytettävissäsi on myös 200 RAL-värikartan vaihtoehtoa ja mahdollisuus valita eri väri oven sisä- ja ulkopuolelle. Kokeile rohkeasti ja tilaa, kun olet tyytyväinen!

marja-sydanmetsa.jpg