Ulko-ovet

Piklaksen kotimaiset ulko-ovet on jaettu neljään eri tyyliseen mallistoon, joista löytyy valmiita ulko-ovisettejä. Mallistoja ei ole sidottu rakennuksen ikään tai aikakauteen vaan ovien suunnittelussa on ajateltu talon arkkitehtuuria ja tunnelmaa, jota asukkaat haluavat kodissaan tai loma-asunnossaan korostaa. Kaikki Piklaksen ulko-ovet valmistetaan mittatilaustyönä ja kunkin ovimallin suositusvärien lisäksi värivaihtoehtoja on yli 200. Oviin voi myös valita eri värin sisä- ja ulkopuolelle, jolloin julkisivun puolelle voi tehdä rohkeitakin värivalintoja. Ulko-ovimallistoista kokoat kaikki kotisi ulko-ovet: pääovien, terassiovien ja umpiovien lisäksi mallistoissa myös levikkeitä ovien rinnalle.

Palo-ovia löytyy Ryhti, Mahti ja Retro ulko-ovista.

Ryhti-ulko-ovet sopivat moderniin tai minimalistiseen taloon ja sinulle, joka rakastat selkeitä linjoja, graafisia elementtejä tai tehostevärejä.

Mahti-ulko-ovet ovat luonnonystävän kotiin näyttäviä ulko-ovia, joiden pariksi sopii niin hirsi-, kivi- kuin lautaseinäkin.

Idylli-ulko-ovet tuovat kodikasta tunnelmaa ja klassista kauneutta uudisrakennuksiin tai hartaudella remontoituihin perinnetaloihin.

Retro-ulko-ovet ovat uusvanhoja ulko-ovimalleja, jotka sopivat remontoitavan talon modernisointiin tai retroa rakastavien uudisrakennukseen.