Ikkunat remontointiin ja talonrakentamiseen – Piklas auttaa sinua valitsemaan oikeat ikkunat

Miksi ikkunavalinta on tärkeää uudisrakentamisessa?

Kun suunnittelet unelmiesi kotia tai olet toteuttamassa uudisrakennusprojektia, ikkunoiden valinta on yksi merkittävimmistä päätöksistä. Ikkunat eivät ainoastaan määrittele talosi ulkonäköä, vaan ne vaikuttavat myös asumismukavuuteen, energiatehokkuuteen ja valon määrään sisätiloissa. Oikeanlaiset ikkunat tuovat kotiisi valoa ja lämpöä, mutta pitävät samalla huolen siitä, että lämpötila pysyy tasaisena ja lämmityskustannukset kurissa.

Valitsemalla laadukkaat ikkunat voit varmistaa, että ne kestävät vuodesta toiseen ilman suurempia huoltotarpeita. Ikkunoiden energiatehokkuus on myös nykyaikaisen rakentamisen kulmakivi, ja se on otettava huomioon jo suunnitteluvaiheessa. Energiatehokkaat ikkunat säästävät rahaa pitkällä tähtäimellä ja tukevat kestävää kehitystä.

Miten Piklas voi auttaa ikkunoiden valinnassa?

Piklas on suomalainen ikkuna- ja ovivalmistaja, joka ymmärtää pohjoisen olosuhteiden asettamat vaatimukset. Meidän asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri oikeanlaiset ikkunat uudisrakennukseesi. Palvelumme kattaa kaiken suunnittelusta asennukseen, ja tarjoamme mittatilaustyönä valmistetut ikkunat, jotka sopivat täydellisesti juuri sinun tarpeisiisi.

Asiantuntijamme ovat apunasi koko prosessin ajan, varmistaen, että saat juuri sellaiset ikkunat kuin haluat – ilman yllätyksiä tai piilokuluja. Tutustu Piklaksen asennuspalveluihin ja ota ensimmäinen askel kohti huolettomampaa rakennusprojektia.

Ikkunoiden merkitys asumismukavuudelle

Ikkunat ovat merkittävässä roolissa asumismukavuuden kannalta. Ne eivät ainoastaan päästä luonnonvaloa sisään, vaan myös mahdollistavat näkymät ulos ja tuovat tilaan avaruuden tuntua. Laadukkaat ikkunat eristävät ääntä ja pitävät melun ulkopuolella, mikä on erityisen tärkeää, jos asut vilkkaan liikenteen tai muun melulähteen läheisyydessä.

Lisäksi oikein valitut ikkunat auttavat ylläpitämään miellyttävää sisälämpötilaa ympäri vuoden. Kesällä ne estävät liiallisen auringonpaisteen lämmittämästä asuntoa ja talvella ne pitävät lämmön sisällä. Tämä ei ainoastaan lisää asumismukavuutta, vaan myös vähentää tarvetta lämmitykselle ja viilennykselle, mikä säästää energiaa ja pienentää asumiskustannuksia.

Ympäristöystävälliset ikkunaratkaisut

Ympäristötietoisuus on nykyään tärkeä osa rakentamista, ja ikkunavalinnoilla on suuri vaikutus talon ekologiseen jalanjälkeen. Energiatehokkaat ikkunat vähentävät tarvetta keinotekoiselle lämmitykselle ja jäähdytykselle, mikä pienentää hiilidioksidipäästöjä ja edistää kestävää rakentamista.

Piklaksen valikoimasta löydät ikkunat, jotka on suunniteltu kestämään pohjoisen vaihtelevia sääolosuhteita ja jotka tukevat energiatehokasta rakentamista. Valitsemalla ympäristöystävälliset ikkunat voit olla varma, että rakennat tulevaisuuden kotia, joka on sekä mukava että vastuullinen valinta.

Asiakaspalvelu ja läpinäkyvyys ikkunahankinnassa

Kun valitset ikkunoita, on tärkeää, että voit luottaa valmistajan tarjoamaan asiakaspalveluun ja läpinäkyvyyteen. Piklas on tunnettu rehellisestä ja suoraviivaisesta asiakaspalvelusta, joka tekee ikkunoiden hankinnasta vaivatonta. Meidän asiantuntijamme ovat valmiita vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi ja varmistamaan, että olet tyytyväinen valintaasi.

Läpinäkyvät hinnat tarkoittavat, että tiedät tarkalleen, mitä saat ja paljonko se maksaa. Ei piilokuluja tai yllättäviä lisämaksuja. Tutustu ja koe itse, kuinka helppoa ja stressitöntä ikkunoiden hankinta voi olla.

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lue vielä nämä

Piklas ikkunoiden ja ulko-ovien tilaaminen on tehty helpoksi, mikä vaihtoehdoista tuntuu sinusta parhaalta?

Varaa maksuton
suunnittelupalvelu

Asiantuntijamme auttavat mielellään suunnittelussa sekä tilaamisessa. Tarvittaessa voitte sopia myös maksuttoman mitta- ja suunnittelukäynnin kohteeseesi.

Lähetä
tarjouspyyntö

Tehtaamme asiantuntija valitsee kohteeseesi parhaiten soveltuvat tuotteet ja tekee niistä tarjouksen. Jos haluat tilata tuotteet asennettuna, niin tarjouspyyntöösi vastaa kohdettasi lähin Valtuutettu PiklasKumppani.

Suunnittele & tee
tilaus verkkokaupassa

Verkkokaupassa voit valita tuotteet ja niihin tarvittavat ominaisuudet ja lisävarusteet. Voit tilata tuotteet asennettuna tai ilman asennusta ostoskorista, jossa näet sekä tuotteiden että palvelun hinnan heti.

Jaakko Sonninen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mikko Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Janne Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Petri Kuukasjärvi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Rainer Renkonen

Jag betjänar även på svenska

Puhelin:
050 536 2624

Sähköposti:
rainer.renkonen@multi.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Olli Koskelo

Puhelin:
044 0305 900

Sähköposti:
info@olara.fi

Kotisivut
https://www.olara.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mika Mäkipere

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Järvensivu

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Weckman

Puhelin:
050 366 6412

Sähköposti:
wectom@gmail.com

Kotisivut
http://www.wectom.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin