Ikkunat remontointiin ja talonrakentamiseen – Piklas tyydyttää asiakkaan tarpeet

Uuden kodin ikkunat – Aloita suunnittelu ajoissa

Kun talonrakentamisen suunnittelu on käynnissä, ikkunavalinnat ovat yksi keskeisimmistä päätöksistä. Ikkunat eivät ainoastaan määrittele kodin ulkonäköä, vaan ne ovat myös tärkeässä roolissa energiatehokkuuden ja asumismukavuuden kannalta. Piklaksen asiantuntijat auttavat sinua löytämään juuri oikeanlaiset ikkunat uuteen kotiisi, huomioiden niin toiminnallisuuden kuin esteettisyydenkin.

Hyvä suunnittelu takaa, että ikkunat vastaavat sekä arkkitehtonisia että käytännöllisiä tarpeita. Piklaksen mittatilausikkunat valmistetaan huolellisesti toiveidesi mukaisesti, ja ne sopivat saumattomasti niin moderniin kuin perinteiseenkin rakennustyyliin. Ajoissa tehty valinta mahdollistaa myös sen, että ikkunat ovat paikallaan juuri silloin, kun rakennusaikataulu niitä edellyttää.

Laadukkaat ikkunat kestävät aikaa

Kestävyys ja laatu ovat avainasemassa, kun puhutaan ikkunoista talonrakentamisessa. Piklaksen valmistamat ikkunat ovat suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevia sääolosuhteita, tarjoten samalla erinomaisen lämmöneristyksen ja äänieristyksen. Laadukkaat ikkunat ovat pitkäikäinen investointi, joka nostaa asumismukavuutta ja säästää energiaa vuodesta toiseen.

Valitsemalla Piklaksen ikkunat voit olla varma, että saat tuotteet, jotka on valmistettu kestämään. Jokainen ikkuna on suunniteltu huolella ja valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne täyttävät niin asiakkaan kuin rakennusmääräystenkin vaatimukset. Tämä tarkoittaa huolettomampia vuosia sinulle ja perheellesi.

Asiakaspalvelu, joka ymmärtää rakentajan tarpeet

Rakentamisen ja talonrakentamisen prosessi voi olla haastava ja aikaa vievä. Piklaksen asiakaspalvelu on täällä auttaakseen sinua kaikissa ikkunoihin liittyvissä kysymyksissä. Me ymmärrämme, että jokainen projekti on yksilöllinen, ja siksi tarjoamme henkilökohtaista palvelua jokaiselle asiakkaalle. Olipa kyseessä sitten suunnittelu, mitoitus tai asennus, olemme valmiita auttamaan.

Asiakaspalvelumme on sitoutunut tarjoamaan selkeää ja rehellistä neuvontaa ilman yllätyksiä tai kikkailuja. Läpinäkyvät hinnat ja mutkaton asiakaspalvelu ovat osa Piklaksen lupauksesta asiakkailleen. Kun valitset meidät, voit luottaa siihen, että saat juuri sen, mitä olet tilannut, ilman piilokuluja tai viivästyksiä.

Ympäristöystävälliset ikkunaratkaisut

Talonrakentamisessa ympäristön huomioiminen on yhä tärkeämpää. Piklaksen ikkunat on suunniteltu ympäristöystävällisiksi, mikä tarkoittaa energiatehokkuutta ja kestäviä valintoja materiaaleissa. Energiatehokkaat ikkunat vähentävät lämmityskustannuksia ja pienentävät hiilijalanjälkeä, mikä on hyväksi sekä lompakolle että luonnolle.

Valitsemalla ympäristöystävälliset ikkunat voit olla osa ratkaisua ilmastonmuutoksen hillitsemisessä. Piklaksen asiantuntijat auttavat sinua valitsemaan ikkunat, jotka täyttävät sekä energiatehokkuuden että esteettisten toiveiden kriteerit. Näin voit rakentaa kotisi tulevaisuutta ajatellen.

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lue vielä nämä

Piklas ikkunoiden ja ulko-ovien tilaaminen on tehty helpoksi, mikä vaihtoehdoista tuntuu sinusta parhaalta?

Varaa maksuton
suunnittelupalvelu

Asiantuntijamme auttavat mielellään suunnittelussa sekä tilaamisessa. Tarvittaessa voitte sopia myös maksuttoman mitta- ja suunnittelukäynnin kohteeseesi.

Lähetä
tarjouspyyntö

Tehtaamme asiantuntija valitsee kohteeseesi parhaiten soveltuvat tuotteet ja tekee niistä tarjouksen. Jos haluat tilata tuotteet asennettuna, niin tarjouspyyntöösi vastaa kohdettasi lähin Valtuutettu PiklasKumppani.

Suunnittele & tee
tilaus verkkokaupassa

Verkkokaupassa voit valita tuotteet ja niihin tarvittavat ominaisuudet ja lisävarusteet. Voit tilata tuotteet asennettuna tai ilman asennusta ostoskorista, jossa näet sekä tuotteiden että palvelun hinnan heti.

Jaakko Sonninen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mikko Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Janne Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Petri Kuukasjärvi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Rainer Renkonen

Jag betjänar även på svenska

Puhelin:
050 536 2624

Sähköposti:
rainer.renkonen@multi.fi

Kotisivut:
https://multiglas.fi/fi/

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Olli Koskelo

Puhelin:
044 0305 900

Sähköposti:
info@olara.fi

Kotisivut
https://www.olara.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mika Mäkipere

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Järvensivu

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Weckman

Puhelin:
050 366 6412

Sähköposti:
wectom@gmail.com

Kotisivut
http://www.wectom.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin