Rakenna ja remontoi Piklas-ikkunoilla ja -ovilla

Remontti- tai rakennustyömaalla aikataulujen pitävyys ja toimitusvarmuus ovat yhtä tärkeitä kuin tuotelaatu. Valitse ikkuna- ja ovitoimittajaksi kotimainen ja asiantuntevasta palvelustaan tunnettu Piklas. Saat henkilökohtaista palvelua aina arkisin klo 9-15.30 ja tuotevalikoimasta löytyy varmasti sopivat tuotteet niin vanhan talon saneeraukseen kuin uudisrakennukseen.

Viisi syytä valita Piklas-ikkunat ja ovet työmaillesi:

  • nopea tarjouslaskenta
  • hyvä asiakastuki: tehtaan oma asiakaspalvelu apunasi
  • laaja tuotevalikoima, yli 200 värivaihtoehtoa
  • vastuullinen ja luotettava valmistaja
  • erinomainen toimitusvarmuus
  • Suomessa valmistetut Avainlippu-tuotteet
Ikkunat ja ulko-ovet ikkunatehtaalta

Ikkunat ja ulko-ovet samalta tehtaalta

Remontti- tai rakennustyömaalla aikataulujen pitävyys ja toimitusvarmuus ovat yhtä tärkeitä kuin tuotelaatu. Valitse ikkuna- ja ovitoimittajaksi kotimainen ja asiantuntevasta palvelustaan tunnettu Piklas. Saat henkilökohtaista palvelua aina arkisin klo 9-15.30 ja tuotevalikoimasta löytyy varmasti sopivat tuotteet niin vanhan talon saneeraukseen kuin uudisrakennukseen. Yhden toimittajan käyttäminen helpottaa omaa työtäsi. Piklaksen Pyhännällä sijaitsevan tehtaan asiakaspalvelussa tunnetaan tuotteet ja hoidetaan tarvittaessa tilausasiat alusta loppuun. Mittatilauksena tehtävät ikkunat ja ovet kaikkiin talon sisäänkäynteihin on helppo tilata samalla kertaa.

Tutustu Piklas-ikkunoihin Lisätietoa Piklas-ulko-ovista

Ota yhteyttä, niin kerromme, millaisia mahdollisuuksia tarjoamme ammattilaisille:

Petri Kovalainen, puh. 050 437 0335, petri.kovalainen@piklas.fi

Tehtaan asiakaspalvelu avoinna arkisin klo 9.00-15.30.
Puh. (020) 770 7375, tarjous@piklas.fi

Suunnitteluohjelma tarjouslaskennan tueksi

Mikäli tilaat työmaillesi viikoittain tai kuukausittain ikkunoita ja ulko-ovia, tutustu Piklas-verkkokaupan suunnittelu- ja mitoitusohjelmaan. Ammattilaisena voit saada käyttöösi yrityksellesi räätälöidyn ammattilaisversion, joka on kätevä apu tarjouslaskennassa. Tietoja on helppo syöttää älypuhelimella esimerkiksi remonttikohteessa arviokäynnillä. 

suunnitteluohjelma - ikkunat ja ulko-ovet

Etsimme verkostoomme PiklasKumppaneita

Kotimaisena ikkuna- ja ovivalmistajana toimitamme tuotteita kaikkialle Suomeen. Suunnittelu- ja asennuspalvelua tarvitsevien asiakkaidemme avuksi olemme luoneet Valtuutettu PiklasKumppani-verkoston. Itsenäisesti toimivat, ikkunoiden ja ulko-ovien asennukseen keskittyneet yrittäjät ja yritykset saavat osan toimeksiannoistaan Piklaksen kautta. Tutustu asiakkaille tarjottavaan palvelukokonaisuuteen Ikkunat asennettuna tai Ulko-ovet asennettuna sivuilla.

PiklasKumppani

Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä PiklasKumppanin roolissa,
ota yhteyttä Piklakselle Eetu Lukkariin 044 590 0196 tai eetu.lukkari@piklas.fi