Kotimaiset Piklas-ikkunat kotiin ja vapaa-ajan asuntoon

Olipa kyseessä omakotitalon tai loma-asunnon ikkunat, sopiva kokonaispaketti syntyy yhdistämällä kiinteitä ja avattavia ikkunoita. Oikean ikkunatyypin valitsemiseen vaikuttaa talon sijainti, huoneen sijainti ja käyttötarkoitus sekä omat mieltymykset ja käyttötottumukset. 

Sininen Piklas ikkuna
Punainen, sisään avautuva ikkuna

Avattavat Piklas-ikkunat

Sisään avautuva Piklas-ikkuna eristää hyvin ääntä, on helposti pestävissä ylemmissäkin kerroksissa ja toimii tarvittaessa hätäpoistumistienä. Valitse ikkunan ulkopinnan väritys ja ikkunamalli talosi arkkitehtuuriin sopivaksi. Sisäpuolen värivalinnoissa voit päästää sisustusmakusi valloilleen ja hyödyntää puupintojen huikeaa kuultosävy- ja maalivärivalikoimaa.

Valkoinen ikkuna
Kiinteät, maisemaikkunat

Kiinteät Piklas-ikkunat

Suuriin näyttäviin maisemaikkunoihin suosittelemme Piklaksen kiinteitä ikkunoita. Selkeälinjainen kiinteä ikkuna sopii kaikkialle, missä ei ole tarvetta avata ikkunaa. Pesu hoituu sukkelasti, sillä pestäviä pintoja on vain kaksi – ikkunan sisä- ja ulkopuoli. Värivalikoima on yhtä vallaton kuin avattavissa ikkunoissa, joten suunnittele sisustukseen ja talosi tyyliin sopiva ilme.