Ikkunoiden asennus ja energiatehokkuus: Piklas apunasi

Energiatehokkuuden merkitys ikkunoiden valinnassa

Kun puhutaan kodin energiatehokkuudesta, ikkunat ovat yksi keskeisimmistä tekijöistä. Laadukkaat ikkunat pitävät lämmön sisällä talvella ja auttavat säilyttämään viileämmän ilman kesällä. Tämä ei ainoastaan lisää asumismukavuutta, vaan myös säästää energiaa ja pienentää lämmityskuluja. Energiatehokkaat ikkunat ovat siis investointi, joka maksaa itsensä takaisin vuosien saatossa.

Energiatehokkuus ei synny itsestään, vaan se on huomioitava jo ikkunoiden valmistusprosessissa. Piklaksen mittatilaustyönä valmistetut ikkunat ja ulko-ovet ovat suunniteltu juuri tähän tarkoitukseen. Ne eivät ainoastaan täytä nykyaikaisia energiatehokkuusstandardeja, vaan myös varmistavat, että kotisi pysyy mukavana ja energiakustannukset kurissa.

Ikkunoiden asennuksen vaikutus energiatehokkuuteen

Asennus on yhtä tärkeä osa ikkunoiden energiatehokkuutta kuin itse ikkunan laatu. Huolimattomasti asennetut ikkunat voivat johtaa lämpövuotoihin ja lisätä tarpeetonta energiankulutusta. Ammattitaitoinen asennus varmistaa, että ikkunat tiivistyvät kunnolla ja toimivat suunnitellulla tavalla. Tämä on syy, miksi asiantunteva asennuspalvelu on korvaamaton osa ikkunahankintaa.

Piklaksen tarjoama asennuspalvelu on suunniteltu takaamaan, että ikkunat asennetaan oikein ja energiatehokkuus säilyy. Kerromme verkkosivuillamme lisää, kuinka asiantuntijat huolehtivat kaikesta alusta loppuun saakka, varmistaen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Uusien ikkunoiden hyödyt

Uusien ikkunoiden asentaminen on tehokas tapa parantaa kodin energiatehokkuutta. Vanhat ikkunat voivat olla huonosti eristettyjä ja vuotaa ilmaa, mikä johtaa suurempiin lämmitys- ja viilennyskustannuksiin. Uudet ikkunat tarjoavat paremman eristyksen ja vähentävät energiankulutusta, mikä näkyy suoraan sähkölaskussa.

Lisäksi uudet ikkunat voivat nostaa kiinteistön arvoa ja parantaa sen esteettistä ilmettä. Ne ovat pitkäaikainen sijoitus, joka tuo mukanaan sekä taloudellisia että asumismukavuuteen liittyviä etuja. Piklaksen valikoimasta löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivat ikkunat, jotka ovat sekä tyylikkäitä että energiatehokkaita.

Valitse oikea kumppani ikkunaprojektiisi

Kun suunnittelet ikkunoiden vaihtoa tai uuden kodin rakentamista, on tärkeää valita kumppani, joka ymmärtää energiatehokkuuden päälle ja tarjoaa laadukasta palvelua. Piklaksen asiantuntijat auttavat sinua löytämään parhaat ratkaisut juuri sinun kotiisi ja varmistavat, että ikkunat asennetaan ammattitaidolla.

Valitsemalla Piklaksen saat käyttöösi palvelun, joka on suunniteltu asiakkaan tarpeet edellä. Heidän läpinäkyvä hinnoittelunsa ja mutkaton asiakaspalvelunsa tekevät ikkunahankinnasta stressittömän kokemuksen. Lisäksi saat laadukkaat, mittatilaustyönä valmistetut ikkunat, jotka ovat sekä kauniita että toimivia.

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lue vielä nämä

Piklas ikkunoiden ja ulko-ovien tilaaminen on tehty helpoksi, mikä vaihtoehdoista tuntuu sinusta parhaalta?

Varaa maksuton
suunnittelupalvelu

Asiantuntijamme auttavat mielellään suunnittelussa sekä tilaamisessa. Tarvittaessa voitte sopia myös maksuttoman mitta- ja suunnittelukäynnin kohteeseesi.

Lähetä
tarjouspyyntö

Tehtaamme asiantuntija valitsee kohteeseesi parhaiten soveltuvat tuotteet ja tekee niistä tarjouksen. Jos haluat tilata tuotteet asennettuna, niin tarjouspyyntöösi vastaa kohdettasi lähin Valtuutettu PiklasKumppani.

Suunnittele & tee
tilaus verkkokaupassa

Verkkokaupassa voit valita tuotteet ja niihin tarvittavat ominaisuudet ja lisävarusteet. Voit tilata tuotteet asennettuna tai ilman asennusta ostoskorista, jossa näet sekä tuotteiden että palvelun hinnan heti.

Jaakko Sonninen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mikko Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Janne Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Petri Kuukasjärvi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Rainer Renkonen

Jag betjänar även på svenska

Puhelin:
050 536 2624

Sähköposti:
rainer.renkonen@multi.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Olli Koskelo

Puhelin:
044 0305 900

Sähköposti:
info@olara.fi

Kotisivut
https://www.olara.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mika Mäkipere

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Järvensivu

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Weckman

Puhelin:
050 366 6412

Sähköposti:
wectom@gmail.com

Kotisivut
http://www.wectom.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin