Ikkunoiden asennus: Miksi valita Piklas?

Laadukkaan ikkunaremontin kulmakivet

Kun koti kaipaa uusia ikkunoita, on tärkeää valita kumppani, joka ymmärtää niin asiakkaan tarpeet kuin suomalaisen sään haasteet. Laadukas ikkunaremontti ei ole pelkästään uusien ikkunoiden asentamista, vaan kokonaisvaltaista palvelua, joka huomioi yksilölliset toiveet ja rakennuksen vaatimukset. Hyvä ikkunaremontti sisältää suunnittelun, valmistuksen ja asennuksen – kaikki saman katon alta.

Asiantunteva palvelu on avainasemassa, kun halutaan varmistaa, että ikkunat vastaavat niin ulkonäöllisesti kuin toiminnallisestikin kodin tarpeisiin. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaan ei tarvitse huolehtia yksityiskohdista, vaan voi luottaa ammattilaisten apuun jokaisessa projektin vaiheessa. Tutustu asennuspalveluumme ja huomaa, kuinka helppoa ikkunaremontti voi olla.

Yksilölliset ratkaisut ja nopea toimitus

Mittatilaustyönä valmistetut ikkunat takaavat, että jokainen tuote istuu täydellisesti asiakkaan kotiin. Ei ole väliä, onko kyseessä perinteinen rintamamiestalo tai moderni uudisrakennus, sillä jokainen ikkuna valmistetaan yksilöllisten mittojen ja toiveiden mukaisesti. Nopea toimitus on myös merkittävä etu, sillä odottaminen on usein se kaikkein turhauttavin osa remonttia.

Piklaksen kyky toimittaa ikkunat mittatilauksena jopa neljässä viikossa on alalla harvinaista. Tämä nopeus mahdollistaa sujuvan projektin etenemisen ja minimoi odotusajan. Asiakkaan ei tarvitse kärsiä pitkistä toimitusajoista, vaan voi nauttia uusista ikkunoistaan nopeammin kuin osaisi odottaa. Lue lisää nopeasta toimituksestamme ja siitä, miten se voi helpottaa sinun ikkunaprojektiasi verkkosivuiltamme.

Rehellinen ja läpinäkyvä asiakaspalvelu

Kun kyseessä on kodin ikkunat, ei ole varaa epäselvyyksiin tai piilokustannuksiin. Rehellinen ja läpinäkyvä asiakaspalvelu tarkoittaa, että asiakas tietää tarkalleen, mitä saa ja millä hinnalla. Ei yllätyksiä, ei kikkailuja – vain selkeät ehdot ja läpinäkyvät hinnat jokaisessa projektin vaiheessa.

Piklaksen asiakaspalvelu on suunniteltu pitämään asiakkaan hiukset päässä, vaikka kyseessä olisi suurempikin ikkunaremontti. Tämä tarkoittaa, että asiakkaan ei tarvitse stressata prosessin aikana, vaan voi luottaa siihen, että kaikki sujuu suunnitellusti. Tutustu asiakaspalveluumme ja koe ero itse.

Ikkunat, jotka tuovat onnea kotiin

Ikkunat ovat merkittävä osa kodin viihtyvyyttä ja ulkonäköä. Ne eivät ainoastaan päästä valoa sisään, vaan myös määrittelevät rakennuksen ilmeen. Siksi on tärkeää, että ikkunavalinta tehdään huolella ja ammattitaidolla. Piklaksen ikkunat ovat paitsi laadukkaita, myös esteettisesti miellyttäviä, ja ne sopivat saumattomasti suomalaiseen maisemaan ja arkkitehtuuriin.

Kun valitset ikkunat, jotka on valmistettu juuri sinun kodillesi sopiviksi, voit olla varma, että ne tuovat onnea ja mukavuutta vuosiksi eteenpäin. Piklaksen asiantuntijat auttavat sinua löytämään juuri ne oikeat ikkunat, jotka vastaavat toiveitasi ja tarpeitasi. Ota yhteyttä ja aloita matka kohti onnellisempaa kotia.

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lue vielä nämä

Piklas ikkunoiden ja ulko-ovien tilaaminen on tehty helpoksi, mikä vaihtoehdoista tuntuu sinusta parhaalta?

Varaa maksuton
suunnittelupalvelu

Asiantuntijamme auttavat mielellään suunnittelussa sekä tilaamisessa. Tarvittaessa voitte sopia myös maksuttoman mitta- ja suunnittelukäynnin kohteeseesi.

Lähetä
tarjouspyyntö

Tehtaamme asiantuntija valitsee kohteeseesi parhaiten soveltuvat tuotteet ja tekee niistä tarjouksen. Jos haluat tilata tuotteet asennettuna, niin tarjouspyyntöösi vastaa kohdettasi lähin Valtuutettu PiklasKumppani.

Suunnittele & tee
tilaus verkkokaupassa

Verkkokaupassa voit valita tuotteet ja niihin tarvittavat ominaisuudet ja lisävarusteet. Voit tilata tuotteet asennettuna tai ilman asennusta ostoskorista, jossa näet sekä tuotteiden että palvelun hinnan heti.

Jaakko Sonninen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mikko Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Janne Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Petri Kuukasjärvi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Rainer Renkonen

Jag betjänar även på svenska

Puhelin:
050 536 2624

Sähköposti:
rainer.renkonen@multi.fi

Kotisivut:
https://multiglas.fi/fi/

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Olli Koskelo

Puhelin:
044 0305 900

Sähköposti:
info@olara.fi

Kotisivut
https://www.olara.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mika Mäkipere

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Järvensivu

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Weckman

Puhelin:
050 366 6412

Sähköposti:
wectom@gmail.com

Kotisivut
http://www.wectom.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin