Ikkunoiden valinta ja asennus: ammattilaisen vinkit

Miten valita oikeat ikkunat kotiisi

Kun on aika päivittää kotisi ikkunat, oikean valinnan tekeminen voi tuntua haastavalta.
Halutessasi voit heti ladata maksuttoman Ikkunoiden ja ulko-ovien valintaoppaan, klikkaa linkistä osoitteeseen >> piklas.fi/ikkunoiden-ja-ovien-valintaopas -sivulle. 

Ikkunoita suunnitellessa kannattaa kiinnittää huomiota ainakin seuraaviin seikkoihin

  • avattava tai kiinteä ikkuna
  • koko ja turvallisuus
  • sisustukseen ja arkkitehtuuriin sopiva ulkonäkö
  • sopiva lämmöneristyskyky
  • sopiva äänieristys
  • auringon suojaus talon aurinkoiselle puolelle pienentämään jäähdytyskuluja ja parantamaan asumismukavuutta
  • parhaiten sopiva käytettävyys
  • tarvittavat lisävarusteet, kuten sälekaihtimet, vekkiverhot tai hyttyspuitteet

Piklaksen asiantuntijat auttavat sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ikkunat, voit varata maksuttoman suunnitteluajan tai suunnitella itsenäisesti verkkokaupassa. Valikoimasta löytyy erilaisia ratkaisuja, jotka täyttävät niin modernin kuin perinteisenkin kodin tai vaikka pihasaunan vaatimukset. Kun valitset ikkunoita, kiinnitä huomiota niiden äänieristyskykyyn ja energiatehokkuuteen, jotka ovat tärkeitä tekijöitä Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Ikkunoiden asennuksen merkitys

Ikkunoiden oikeaoppinen asennus on yhtä tärkeää kuin itse ikkunoiden valinta. Huolimattomasti asennetut ikkunat voivat johtaa lämpöhukkaan, vedon tunteeseen ja jopa kosteusvaurioihin. Ammattilaisen suorittama asennus takaa, että ikkunat asennetaan tiiviisti ja turvallisesti, mikä pidentää niiden käyttöikää ja parantaa asumismukavuutta.

Piklaksen asennuspalvelu tarjoaa kattavan palvelun, joka sisältää vanhojen ikkunoiden poiston ja uusien asennuksen. Heidän ammattitaitoiset asentajansa varmistavat, että ikkunat asennetaan oikein ja noudattaen kaikkia rakennusmääräyksiä. Näin voit olla varma, että ikkunat palvelevat sinua pitkään ja tehokkaasti.

Ikkunoiden huolto ja käyttöikä

Kun ikkunat on asennettu, on tärkeää huolehtia niiden kunnossapidosta. Piklas-ikkunat ovat ulkopuolelta alumiinia, joten huolto on hyvin helppoa. Säännöllinen puhdistus ja tiivisteiden tarkastus auttavat ikkunoita säilyttämään eristyskykynsä ja ulkonäkönsä vuosien ajan. Ikkunoiden huoltaminen ei ole ainoastaan esteettinen seikka, vaan se on myös taloudellisesti järkevää, sillä hyvin huolletut ikkunat säästävät energiaa ja vähentävät lämmityskustannuksia.

Ikkunoiden energiatehokkuus

Energiatehokkuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä ikkunoita valittaessa. Energiatehokkaat ikkunat vähentävät tarvetta ylimääräiselle lämmitykselle ja viilennykselle, mikä säästää sekä ympäristöä että rahaa. Ikkunoiden U-arvo kertoo, kuinka hyvin ikkuna eristää lämpöä; mitä pienempi U-arvo, sitä parempi eristyskyky.

Piklaksen valikoimasta löydät energiatehokkaita ikkunoita, jotka auttavat pitämään kotisi lämpimänä talvella ja viileänä kesällä. Heidän asiantuntijansa auttavat sinua ymmärtämään eri ikkunoiden energiatehokkuusominaisuuksia ja valitsemaan parhaan vaihtoehdon juuri sinun kotiisi.

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lue vielä nämä

Piklas ikkunoiden ja ulko-ovien tilaaminen on tehty helpoksi, mikä vaihtoehdoista tuntuu sinusta parhaalta?

Varaa maksuton
suunnittelupalvelu

Asiantuntijamme auttavat mielellään suunnittelussa sekä tilaamisessa. Tarvittaessa voitte sopia myös maksuttoman mitta- ja suunnittelukäynnin kohteeseesi.

Lähetä
tarjouspyyntö

Tehtaamme asiantuntija valitsee kohteeseesi parhaiten soveltuvat tuotteet ja tekee niistä tarjouksen. Jos haluat tilata tuotteet asennettuna, niin tarjouspyyntöösi vastaa kohdettasi lähin Valtuutettu PiklasKumppani.

Suunnittele & tee
tilaus verkkokaupassa

Verkkokaupassa voit valita tuotteet ja niihin tarvittavat ominaisuudet ja lisävarusteet. Voit tilata tuotteet asennettuna tai ilman asennusta ostoskorista, jossa näet sekä tuotteiden että palvelun hinnan heti.

Jaakko Sonninen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mikko Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Janne Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Petri Kuukasjärvi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Rainer Renkonen

Jag betjänar även på svenska

Puhelin:
050 536 2624

Sähköposti:
rainer.renkonen@multi.fi

Kotisivut:
https://multiglas.fi/fi/

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Olli Koskelo

Puhelin:
044 0305 900

Sähköposti:
info@olara.fi

Kotisivut
https://www.olara.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mika Mäkipere

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Järvensivu

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Weckman

Puhelin:
050 366 6412

Sähköposti:
wectom@gmail.com

Kotisivut
http://www.wectom.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin