Asiakaskokemus Piklaksen verkkokaupasta

19.01.2016

asiakaskokemus piklas verkkokauppa

"Aloitin mökkimme rempan aktiivisen suunnitelun viime syksynä ja asia joka viivoitti koko projektin isot linjat oli ikkunat. Ne määrittivät myös budjettiamme, sillä minulla ei ollut hajuakaan mitä ajatukseni maksaisivat. Googlasin - kuten aina teen, ja ylläripylläri löysin ikkunatehtaan jolla oli nettikauppa ikkunoille, eli toimitus on suoraan tehtaalta ja ilman välikäsiä.

Piklaksen sivuilta sain heti realiaikaisesti hinnat esille, haluamani kokoisille ikkunoille. Pyysin tietysti kilpailevia tarjouksia, joita odotin kolme viikkoa, ja kun sain ne, päätin tehdä kaupat netissä - Piklaksen kanssa.  Jos joku remonteissa ja rakentamisessa on ärsyttävää, se on tarjousten pyytäminen. Ymmärrän täysin yrittäjiä jotka eivät ehdi vastaamaan tarjouksiin, mutta palvelu, joka vähän suoristaa viivoja, on loistavaa ja ehdottomasti suosittelun arvoista, eli kehittelimme myös yhteistyön tästä. Itselleni oli tärkeää se, että näin suunnitelmieni pienet kustannusmuutokset realiaikaisesti heti.

Eli jos vaikka muutin ikkunan korkeutta 300mm, sain hinnanmuutoksen ruudulle samantien. Kun pyytää tarjouksen, on aina työlästä alkaa muuttamaan sitä jälkikäteen. Ja tietysti nettikaupan kanssa operointi on helppoa. Suuren osan suunnitelmistani tein iltaisin ja öisin. Meille tuli yhteensä 17 ikkunaa, joiden toimituksen ajankohdan sain valita aika tarkkaan ja kuljetus onnistui myös saareen, missä oma mökkimme, autotien päässä on. Tosin olin hyvissä ajoin liikkeellä ja sain silläkin vielä pientä kustannussäästöä.

Sivut ovat todella helppokäyttöiset ja selkeät, joten jos ikkuna projektia on tiedossa - suosittelen  tutustumaan Piklaksen nettikauppaan. Helpompaa ei ikkunashoppaus voisi olla ja tästä saatte ainakin jotain referensseja hintakilpailutukseen."

Lue juttu Minnan blogista: http://www.timeoftheaquarius.com/2015/05/window-shopping.html

    Jaa tämä sivu: