Ikkunaremontti talvella? No ilman muuta, miksi odottaa kesään

Julkaistu: 13.11.2020 klo 9.11
Turvallinen ja laadukas ulko-ovi

Ikkunaremonttiin on yleensä kaksi syytä, hermot menee tai naapuri teki jo. Molemmissa lähtökohtana on mukavuus, eritoten asuinmukavuus. Kyllä siinä hermot menee, kun on vedon tunnetta ja kylmää hohkaa, pihan meteli kaikuu korvissa, lasit helisevät tuulisella säällä ja sälekaihtimen vipstaakit ei toimi. Ja naapuri eikun leuhkii uusilla Piklas-ikkunoillaan (syystäkin, kirjoittajan huomautus).

Piklas toimii talvellakin ja PiklasKumppanit asentavat ympäri vuoden

Piklas ikkunatehdas Pyhännällä tekee ikkunoita ja ulko-ovia vuodet ympäri päivät päästään. Eikä niitä varastoon tehdä, vaan toimitetaan mittatilaustyönä työmaille saman tien – kolme neljä rekkaa päivässä tuotteita lähtee kohti uutta kotia. Sesonki on kesällä ja harvemmin sesonkiaikana hinnat halpenee. Kannattaa siis ostaa talvella, voi saada hintaetuakin.

PiklasKumppanit asentavat ympäri vuoden ja jotta he pysyvät leivän syrjässä kiinni, niin ovat oppineet toimimaan kaikkina vuoden aikoina, myös talvella. Talviasennus sujuu näppärästi, ikkunan reikä on avoinna vartin verran, kun vanha otetaan irti ja uusi asennetaan paikalleen. Amatööriltä menee parikin tuntia kauemmin (nimimerkki Kokemusta on).

Asennuksen voi nykyään tilata suoraan verkkokaupasta valitsemilleen tuotteille, se on tykätty juttu että hinnat näkee heti ennen tilausta ja saa itse rauhassa miettiä asiaa.

Asuinmukavuuden lisäksi ikkunoiden päivitys nykyaikaan

Tämän päivän ikkunat ovat jopa kymmenen kertaa energiatehokkaampia kuin 60- ja 70-luvun kaksilasiset ikkunat. Kaikki ikkunassa on kehittynyt; tiivisteet, lasitukset eristyslasielementteineen ja selektiivikalvoineen, ääneneristys on aivan eri tasolla, helat ja varusteet samoin. Ikkunan karmin ympärillä uretaanivaahto tiivistää raon tehokkaammin kuin ennen aikaan tilkerakoon tungettu pellava. Näihin tämän päivän tuotteisiin voi tutustua osoitteessa https://www.piklas.fi/ikkunat

Läpinäkyvät hinnat

Me Piklaksella olemme avoimen ja läpinäkyvän hinnoittelun kannalla. Niinpä verkkokaupassamme kerromme hinnat sekä tuotteelle että asennukselle läpinäkyvästi ja kattavasti. Ja kerromme myös viikot, jolloin tehtaalla on vähemmän kuormaa ja annamme niille viikoille hintaetua ihan vaan sen takia, että saisimme tehdä töitä joka päivä. Ja talvella näitä hiljaisempia viikkoja on enemmän kuin kesäsesonkina.

    Jaa tämä sivu:
ErkkiTolvanen

Erkki Tolvanen

Kirjoittaja on Piklas Oy:n toimitusjohtaja, jolla on 30 vuoden työkokemus toimialalta ja vielä pitempi kokemus omatoimiremontoinnista mottonaan ”tekemällä oppii”. Eki arvostaa suomalaista työtä ja on sitä mieltä, että hintojen läpinäkyvyys kuuluu jokamiehen oikeuksiin.