Ikkunat tekevät sisustuksen!

Olitpa sitten vasta suunnittelemassa remonttia tai rakentamassa unelmiesi kotia, niin lue alta vinkit tämän hetken kauniimpiin ikkunoihin. Piklakselta saat juuri sinun sisustukseen sopivat ikkunat eri väreissä ja malleissa – ota rento asento, lue blogimme ja kuvittele mielessäsi unelmiesi talo. Katso, kuinka Pinterestin sisustuskuvat heräävät eloon Piklaksen omasta mallistosta!

Ikkunoiden sisäkarmien muotoilulla voidaan helposti luoda persoonallisuutta talon sisustukseen. Maalaisromantiikkaa henkivät ikkunakarmit sopivat niin maalle kuin kaupunkiin! Kuvan ikkunoiden idyllisyys toistuu keittiön tyylikkäässä sisustuksessa. Tiesitkö, että Piklaksen ikkunat saa erivärisinä sisältä ja ulkoa? Tummanpuhuvan ulkokuoren alta voi siis paljastua täysin valkoinen sisustus aina ikkunankarmeja myöten!

maalaisromantiikka ikkunat

Suurten ja yksinkertaisten ikkunoiden avulla huoneeseen saa luotua tilan tuntua. Korvaa esimerkiksi kesämökkisi olohuoneen ja ruokailutilan seinät ikkunoilla! Kukapa ei haluaisi nauttia aamukahvejaan vuodenaikojen mukaan vaihtuvan maiseman ääressä? Oikeanpuoleisessa kuvassa Piklaksen ihana uusi pähkinäpuu-kuultoväri viimeistelee sisustuksen!

suuret ikkunat

Suunnittele unelmiesi talon ikkunat juuri sen mallisiksi kuin haluat! Monimuotoiset ja suuret ikkunat ovat mielenkiintoinen katseenvangitsija niin ulkoa kuin sisältäkin. Luonnonvalo pääsee täyttämään asunnon, ja Suomen luonto täydentää sisustuksesi ympäri vuoden.

muotoikkunat

Valkoiset puitteet ja useat ikkunaruudut sopivat täydellisesti olohuoneen sisustuselementiksi. Valitse ikkunoiden värimaailma sisustukseesi sopivaksi! Näissä asunnoissa auringonvalo läpäisee ikkunat kauniisti korostaen niiden muotoa.

piklas ikkunat

Lisää inspiraatiota löydät Pinterest-sivuiltamme!

    Jaa tämä sivu: