Miten tilausprosessi etenee?

Oletko hankkimassa uusia ikkunoita ja ovia tai vaihtamassa vanhoja uusiin? Piklaksen kautta se onnistuu helposti ja sujuvasti. Lue alta, miten prosessi etenee aina ensimmäisistä ideoista valmiiseen lopputulokseen saakka.

Ensimmäiseksi on hyvä päättää, millaiset ikkunat ja ovet kotiin halutaan. Valinta ei ole aina helppo, sillä siihen vaikuttavat muun muassa kodin tyyli ja sisustus. Piklas tarjoaa kuitenkin apua päätöksentekoon! Sivuillamme esitellään kaikki ikkuna- ja ovimallistomme – tarjolla on niin tietoa kuin kuviakin. Loistava apukeino on myös sivujemme Inspiroidu-osio. Sieltä muun muassa saat vinkkejä värien valintaan, löydät kuvia erilaisista toteuttamistamme ikkuna- ja oviratkaisuista sekä pääset lukemaan blogiamme. Blogistamme kannattaa kurkata esimerkiksi ”Ikkunat tekevät sisustuksen!”- ja ”Mielikuvitukselliset ikkunaratkaisut”-postaukset. Apua sopivien ikkunoiden ja ovien valinnassa tarjoavat myös ammattitaitoiset PiklasKumppanimme.

Kun mallisto- ja värivalinnat on tehty, kannattaa miettiä, asennatko ikkunat ja ovet itse vai haluatko ne valmiiksi asennettuna. Molemmat vaihtoehdot onnistuvat Piklaksen kautta!

Jos haluat asentaa ikkunat ja ovet itse, ne toimitetaan sinulle kätevästi suoraan kotiovellesi. Tee vain tilaus verkkokaupastamme valitsemalla haluamasi tuotteet ja antamalla tarvittavat tiedot ja mitat. Voit tilata samalla helposti myös erilaiset lisävarusteet ikkunoihin ja oviimme. Anna lopuksi toimitustietosi ja laita tilaus tulemaan! Verkkokaupassamme on lisäksi mahdollista vertailla eri ikkunamalleja ja mittasuhteita suunnitteluohjelman avulla.

Jos taas haluat, että ikkunat ja ovet asennetaan puolestasi, ympäri Suomea toimivat valtuutetut PiklasKumppanimme hoitavat homman! Käy katsomassa, missä sijaitsee sinua lähin PiklasKumppanisi ja ota yhteyttä häneen joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Tilasitpa tuotteesi sitten verkkokaupan tai PiklasKumppanin kautta, ne valmistetaan tehtaallamme Pyhännällä reilun 40 vuoden kokemuksella. Tuotteemme ovat kotimaisia, ja ne tehdään aina tarkasti mittatilaustyönä asiakkaan antamien mittojen perusteella. Valmistuksen jälkeen tuotteet toimitetaan sinulle sovittuna ajankohtana.

Kun uudet ikkunat ja ovet on asennettu, on aika nauttia lopputuloksesta!

Jos sinulle jäi jotain kysyttävää aiheesta, älä epäröi olla yhteydessä asiakaspalvelutiimiimme. He palvelevat sinua numerossa (08) 826 7375 tai 020 770 7375. Apua moneen pulmaan löytyy myös Usein kysytyt kysymykset -sivultamme!

    Jaa tämä sivu: