Naiset sisustavat ja ostavat verkkokaupasta

Me naiset olemme ahkeria sisustamaan, ja verkkokaupat käyvät kuumina ostoksia tehdessä. Sisustus on enemmän kuin verhojen, mattojen ja tapettien väriyhdistelyä. Usein teemme myös ostopäätökset kokonaisuuteen liittyen. On tärkeää, että verkossa tuotteita voi vertailla ja väriä vaihtaa, omaan tyyliin sopivaksi.

Piklaksen verkkokaupan käyttäjistä noin puolet on naisia. Joku voi olla tästä yllättynyt, mutta itse en ole, koska kuulun tähän samaan ryhmään. Ostin mökkimme ikkunat Piklaksen verkkokaupasta, ja olin todella tyytyväinen sekä valittuun ikkunamalliin että verkkokauppaan. Ikkunoiden ostamiseen ei todellakaan tarvittu kirvesmiehen koulutusta.

Olin kuullut Piklaksen verkkokaupan helppoudesta ja päätin kokeilla, koska halusin välttää ikkunakaupassa ravaamisen. Ruuhkavuosiäitinä haluan käyttää aikani johonkin ihan muuhun. Halusin myös itse päättää ikkunoidemme värivalinnoista sekä lisävarusteista, koska esimerkiksi helposti poistettavalla hyönteisverkolla ostaa suomalaiselle mökille samalla myös käyttömukavuutta.

Sisusta ovilla ja ikkunoilla

Tänä päivänä talon kiinteät elementit ovat osa kokonaisuutta ja tärkeitä kodin sisustuksessa sekä käytettävyydessä. Kodin innovatiiviset ratkaisut ovat tulleet osaksi myös ikkuna- ja ovivaihtoehtoja.

Hyvä esimerkki tästä on mielestäni se, että Piklaksella talon ulko-ovien ja ikkunoiden sisäkarmit voi värjätä eriväriseksi kuin ulkopuolella. Talon tunnelma voi siis olla aivan erilainen sisällä ja ulkona. Ovien ja ikkunoiden värivalinnoilla voi sisustukseen saada aikaan todella näyttäviä vaihtoehtoja. Kaikki ostokset ja valinnat voi tehdä verkkokaupassa. Tyylejä löytyy lisää ideagalleriasta.

Verkossa ovet ja ikkunat on helppo vertailla

Piklaksen ikkunavalikoiman ikkunat valmistetaan kaikki asiakkaiden toiveiden ja mittojen mukaan. Ulkonäkö ja energiatehokkuus valitaan tarpeisiin sopivaksi.

Ulko-ovia on neljässä eri tyylisessä mallistossa. Valintaa ja ostopäätöstä helpottavat valmiit mallit, joita ei ole sidottu rakennuksen ikään tai aikakauteen. Kaikki valmistetaan mittatilaustyönä, ja kunkin suositusvärien lisäksi värivaihtoehtoja on sekä ikkunoissa että ovissa yli 200. Verkkokaupassa vaihtoehtoja on helppo vertailla. Joskus talo saa uutta ilmettä, kun vaihdetaan vain ulko-ovi.

En ole siis yllättynyt, että Piklaksen verkkokaupassa rakennusten ikkuna- ja ovivalinnoista jo melkein puolet tekee nainen. Ainakin meidän perheessä minulla on suurempi sanavalta sisustuksessa, ja haluan myös itse tehdä siihen liittyvät ostokset.

Kuka teidän rakennus- tai remonttiprojektissa valitsee ovet ja ikkunat? Entä kuka hoitaa ostokset? Tiedätkö muuten paljonko omakotitalon ikkuna- ja ulko-oviremontti yleensä maksaa?

    Jaa tämä sivu:
HannaLehtonen

Hanna Lehtonen

Kirjoittaja on tukeavanhemmille.fi -sivuston perustaja ja päätoimittaja, ruuhkavuosista kirjoittava bloggari sekä vaimo ja kahden pienen muksun äiti.