Piklas jatkaa vahvana uudelle vuosikymmenelle

Julkaistu: 9.1.2020 klo 13.38
ikkunatehdas

Vuosi on vaihtunut ja härkäviikot ovat edessä. Nyt onkin hyvä hetki kerrata viime vuoden tapahtumia ja luoda katsaus tulevaan vuoteen 2020.

Vuosi 2019 – Piklaksen 45. toimintavuosi oli positiivinen

Vuosi 2019 oli Piklas Oy:lle neljäskymmenesviides kokonainen toimintavuosi ja ihan hyvä sellainen, liikevaihtoa kertyi 17,5 M€ ja tuloskin on hyvän matkaa positiivinen. Rakensimme paljon asioita tulevaisuutta varten. Kaksi tärkeintä olivat tehtaan ammattitaitoisen ja ystävällisen asiakaspalvelun entisestään vahvistaminen, sekä koko toiminnanohjausjärjestelmämme uudistaminen digiajan korkeimmalle vaatimustasolle.

tyylikkäät ikkunat

Tuotteistoamme laajensimme muun muassa korkealuokkaisilla massiivipuisilla ulko-ovilla sekä tyylikkäillä kennorakenteisilla kangasvekkiverhoilla, jotka eristävät ääntä ja lämpöä – ja tarvittaessa pimentävätkin.

Omasta verkkokaupastamme on tehty jo yli 8000 tilausta ja sen suosio kasvaa edelleen hyvällä tahdilla. Verkkokauppamme on hinnoittelussaan läpinäkyvä ja hintataso on kilpailukykyinen ja rehellinen. Emme tarjoa useiden kymmenien prosenttien alennuksia, vaan pidämme hinnan koko ajan oikealla tasolla. Kirjoitin taannoin ikkuna- ja ulko-oviremontin hinnasta, jossa kerroin hinnoittelumme läpinäkyvyydestä. Asia selvästi ihmisiä kiinnostaa, sillä blogia on tähän mennessä luettu jo yli 31 000 kertaa.

ulko-ovia

Vuosi 2020 – tehdään Piklas tutuksi

Meillä on takana hyvä vuosi, perustamme (tehdas, tuotteisto, henkilöstö, järjestelmät) on vahva, olemme kokeneita ja osaavia, laatu on kunnossa ja kanssamme asioineet asiakkaat ovat tyytyväisiä – nyt on siis aika tulla esiin. Tutkimusten mukaan kuusi sadasta tuntee meidät niin hyvin, että rohkenee tehdä kaupat kanssamme. Tätä tulemme parantamaan vuonna 2020. Teemme itsemme tunnetuksi, saattepa nähdä ja kuulla!

”Ei me väkisell tyrkytetä”

Ikkuna- ja ulko-oviremonttialaa on jo useamman vuoden häirinnyt huono maine, joka on tullut remontteja kotimyynteinä tyrkyttävien firmojen toiminnasta. Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) on jopa varoittanutkin muutamien yritysten härskistä kaupankäynnistä. Tästä syystä on syntynyt mielikuva pientalojen remonttien kovasta hinnasta ja kotimyynnin moraalittomasta toimintatavasta, mikä on ymmärrettävästi vähentänyt luottamusta kaikkiin remontintekijöihin. Samalla arvokas kansallisvarantomme – pientalot – rapistuu, kun tarpeellisetkin remontit jätetään tekemättä.

Piklas ei toimi yllä kerrotulla tavalla, vaan toimintaamme johtaa ”ei me väkisell tyrkytetä” – ajatus. Keskitymme jatkossakin palvelemaan asiakkaita hyvin ja pitämään laadun kunnossa. Verkkokaupassamme esitämme hinnat sellaisina niin kuin ne ovat. Kannatamme vertailua, asiakaspalvelumme neuvoo ja opastaa, ja tulemme paikalle, jos niin erikseen sovitaan.

ikkunavalmistaja

Verkkokauppa on siitä kuluttajaystävällinen kauppa, että se ei tyrkytä, ei siirrä ohimenneen tarjouksen kuluja seuraavalle asiakkaalle, on aina avoinna ja osaa neuvoakin. Ilmankos sen suosio kasvaa.

Hyvää alkanutta vuotta toivottaen
Erkki Tolvanen

    Jaa tämä sivu:
ErkkiTolvanen

Erkki Tolvanen

Kirjoittaja on Piklas Oy:n toimitusjohtaja, jolla on 30 vuoden työkokemus toimialalta ja vielä pitempi kokemus omatoimiremontoinnista mottonaan ”tekemällä oppii”. Eki arvostaa suomalaista työtä ja on sitä mieltä, että hintojen läpinäkyvyys kuuluu jokamiehen oikeuksiin.