Seitsemän hyvää syytä tehdä ikkunaremontti

Oletko harkinnut vanhojen ikkunoiden vaihtamista uuteen? Ikkunaremontti todellakin kannattaa – se vaikuttaa positiivisesti moniin asioihin. Nykypäivänä ikkunaremontti on myös äärimmäisen nopea tehdä: parhaimmillaan se valmistuu jopa päivässä. Ikkunaremontti on myös helppo tehdä itse!

Listasimme alle seitsemän hyvää syytä tehdä ikkunaremontti!

  1. Uudet ikkunat eristävät vanhoja paremmin. Tämä taas johtaa siihen, että esimerkiksi lämmityskustannukset pienenevät ja säästät selvää rahaa.
  2. Uudet ikkunat tuovat kotiisi aivan uutta ilmettä ja lisäävät viihtyvyyttä! Voit esimerkiksi hankkia ikkunat, jotka ovat ulkoa eriväriset kuin sisältä. Tämä mahdollistaa sen, että ikkunoiden ulkoväri voidaan sovittaa talosi ulkopuolen väreihin ja sisäväri puolestaan kotisi sisustukseen. Kätevää – vai mitä?
  3. Sijaitseeko kotisi kaupungissa tai muuten meluisassa paikassa, esimerkiksi lähellä vilkasliikenteistä tietä? Uudet ikkunat eristävät vanhoja paremmin ääntä, mikä tekee kodistasi entistäkin rauhallisemman ja miellyttävämmän paikan asua.
  4. Uusia ikkunoita on helpompi hoitaa ja puhdistaa kuin vanhoja. Joskus lika on jopa niin pinttynyt vanhoihin ikkunoihin, ettei niitä saa enää lainkaan puhtaaksi.
  5. Kun vaihdat ikkunat uusiin, kotisi sisälämpötila usein nousee. Ikkunaremontin jälkeen ei siis tarvitse enää kärsiä vetävistä ikkunoista tai väristä sisällä kylmästä!
  6. Uudet ikkunat ovat helppokäyttöiset ja turvalliset. Vanhoissa ikkunoissa esimerkiksi avausmekanismit saattavat olla erittäin hankalat. Uusien ikkunoiden myötä myös riski ikkunoiden tai ikkunalasien irtoamisesta pienenee.
  7. Ikkunaremontti nostaa talosi arvoa monin tavoin asuntomarkkinoilla! Uusilla, nykyaikaisilla ikkunoilla myynti on huomattavasti helpompaa ja ostajien kiinnostus suurempaa. Ikkunaremontti todennäköisesti myös nostaa talosi myyntihintaa!

Innostuitko ikkunaremontista? Inspiroidu ja tutustu ensin valikoimaan Piklaksen sivuilla. Käy esimerkiksi katsomassa uusia ihania kuultovärejä, jotka tulivat valikoimaamme tänä keväänä! Kuultovärit nostavat kauniisti esiin puun oman luonnollisen kuvion, ja niitä on saatavilla useissa eri väreissä. Kun olet löytänyt sopivat mallit ja värit, siirry ostoksille verkkokauppaan tai ota yhteyttä valtuutettuun PiklasKumppaniin, joka hoitaa remontin puolestasi mittauksesta asennukseen

Jos sinulla on vielä jotain kysyttävää ikkunaremontteihin liittyen, ota yhteyttä – vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

    Jaa tämä sivu: