Sisustustrendit 2020

Julkaistu 24.9.2019 klo 9.43

Piklas oli mukana Habitare-messuilla, jotka järjestettiin 11.–15.9.2019 Helsingissä Messukeskuksessa. Värejä täynnä olevalla osastollamme oli esittelyssä erityylisiä miljöitä sekä niihin sopivia ikkuna- ja oviratkaisuja. Paikalla oli myös sisustustoimittaja Hanna Sumari antamassa vinkkejä kodin sisustamiseen.

Habitare-messuilta mukaamme tarttui sisustamiseen ja asumiseen liittyviä trendejä, jotka haluamme nyt esitellä teille. Mikä näistä on sinun suosikkisi – poimi parhaat ideat omaan kotiisi!

Piklas_habitare_hanna_sumari.jpg

1. Rohkeat värivalinnat

Kodeista uskalletaan tehdä koko ajan enemmän ja enemmän itsensä näköisiä – esimerkiksi erilaisia värejä käyttämällä. Tee sinäkin siis rohkeita valintoja ja päästä luovuutesi valloilleen! Kokeile vaikka metsänvihreää, syvänsinistä tai pastellista vaaleanpunaista, jotka olivat messujen selvät suosikkisävyt.

Ikkunoiden ja ovien avulla värileikittely onnistuu helposti. Piklaksen valikoimista löytyy nimittäin yli 200 erilaista värivaihtoehtoa. Valitse vaikka kaikkiin eri huoneisiin eri värit!

Piklas_ikkunat_ovet_sisustus.jpg

2. Tuo luonto sisään kotiisi!

Luonto tuodaan nyt sisään koteihin. Se onnistuu monin eri tavoin – vaikka luonnonmukaisilla materiaalivalinnoilla. Piklakselta saatavilla olevat kuultosävyt esimerkiksi nostavat puun luonnolliset syyt upeasti esiin.

Isoista ikkunoista tulvii sisään valoa, mutta niistä avautuvat myös upeat maisemat. Kauniin värisillä puitteilla varustettuna ne ovat kuin tauluja, jotka muuttavat muotoaan läpi vuoden.

Piklas_ikkuna_ovi_puu_maisema.jpg

3. Valintoja ekologisin ja kestävin perustein

Tänä päivänä kuluttajat tekevät valintoja, myös sisustuksen osalta, entistä enemmän sillä perusteella, että valitut tuotteet ovat ekologisia ja kestäviä. Myös Piklaksella kyseiset seikat otetaan huomioon.

Piklaksen ikkunat ja ovet valmistetaan laadukkaista ja kestävistä materiaaleista mittatilaustyönä. Tuotteemme on suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevia sääolosuhteita.

Koska malli- ja värivalikoimamme ovat laajat, voit valita juuri sinun kotiisi sopivat ja sinun silmääsi miellyttävät vaihtoehdot, etkä joudu tekemään kompromisseja. Näin olet tyytyväinen valintoihisi vielä vuosienkin kuluttua!

Piklas_ikkunat_ovet_varit.jpg

4. Sisustustrendien katseenvangitsijoina toimivat muodot ja kuviot

Värien lisäksi nyt leikitellään erilaisilla muodoilla ja kuvioilla. Miltä kuulostaisi esimerkiksi kalanruotokuvio ovessa? Tai pyöreä ikkuna? 

Ole rohkea ja höystä perinteisempiä valintoja erikoisemmilla yksityiskohdilla! Ne täydentävät loistavasti toisiaan, ja lopputulos on persoonallinen.

Piklas_pyorea_ikkuna_kalanruoto.jpg

+1 Muista myös käytännöllisyys

 

Käytännöllisyyttä ei sovi unohtaa sisustukseen liittyviä valintoja tehdessä. Esimerkiksi Piklaksen vekkiverho on samaan aikaan sekä käytännöllinen että tyylikäs ratkaisu. 

Vekkiverhoa pystyy liikuttamaan vapaasti niin ylhäältä alaspäin kuin alhaalta ylöspäin. Voit siis peittää näkymän ikkunasta joko yläosasta, alaosasta tai vaikka keskeltä!

Vekkiverhon puhtaanapito on myös vaivatonta. Voit pyyhkiä sen pölystä tai jopa tarvittaessa vesipestä huoletta. Se palautuu helposti takaisin omaan muotoonsa.

Piklas_vekkiverho.jpg

Millaiset ja minkä väriset ikkunat ja ovet sopisivat parhaiten sinun kotisi sisustukseen ja arkkitehtuuriin? Tutustu tarkemmin ikkunoihimme, oviimme tai käy hakemassa vielä lisää inspiraatiota ideagalleriastamme!

    Jaa tämä sivu: