Sisusta kotisi Piklas-ikkunoilla ja ovilla

Yksi Piklas-ikkunoiden ja ulko-ovien tärkeimpiä etuja asiakkaalle on värivalikoima. Väreillä on iso merkitys kodin tunnelmalle ja asukkaille, joten niiden käyttö kannattaa suunnitella huolella.

Piklas-ikkunoiden puuosien vakiohintaisiin suositusväreihin sisältyy 11 kuultosävyä ja 9 peittomaaliväriä. Sisäpintojen värityksen voi valita vaikka huonekohtaisesti. Pienellä lisäpanostuksella ikkunoiden ja ovien värivaihtoehtoja saa yli 200! 

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Ota ikkunat ja ulko-ovet osaksi sisustusta 

Iloa, harmoniaa, kontrastia, ryhtiä. Mitä kaikkea ikkunoiden ja ovien värivalinnat ja kaksivärisyys saavatkaan aikaan! Ulospäin räväkkä etuovi voi olla eteisen puolelta valkoinen – tai väriyllätys voikin odottaa kodin sisäpuolella. Oviin ja ikkunoiden sisäpintoihin saa samat yli 200 RAL-maalisävyä. Massiivipuuoviin myös ikkunoihin sopivat kuultosävyt.

Kiinteä maisemaikkuna

Kehystä kotisi kaunein maisemataulu

Tummat sävyt ovat tyylikäs ja ajaton värivalinta ikkunapuitteissa. Piklas-ikkunoiden puiset sisäpinnat saa mm. harmaaksi tai mustaksi maalattuna tai kuultosävytettynä. Lopullinen ilme tulee esiin koristelistojen kiinnityksen jälkeen. Mieti miten listan malli, leveys ja väritys vaikuttavat kokonaisuuteen. 

Kuultoväri korostaa aidon puun kauneutta

Kuultovärjätty mänty tuo niin modernin kuin perinteisen talon tai vapaa-ajan asunnon sisustukseen luonnollista, maanläheistä tunnelmaa. Piklas-ikkunan sisäpuolen puupintojen kuultovärjäys korostaa massiivipuun kauneutta: puunsyyt, luonnollinen värivaihtelu ja hienostuneet sormijatkokset kertovat aidosta puumateriaalista. Samat kuultosävyt saa Piklaksen massiivipuisiin ulko-oviin.
 

piklas ikkunat kuultoväri värisävyt
 

Piklaksen raikas ja moderni suositusvärivalikoima sisältää 11 kuultoväriä ikkunoiden puuosiin ja massiivipuuovien sisä- ja ulkopintaan. Valitusta kuultosävystä on mahdollista tilata pieni erä omaan käyttöön, esimerkiksi peitelistojen sävyttämiseen.

Uudet värit ikkunoiden maalisävyihin


ikkunat värit
 

Piklas-ikkunoiden peittomaalisävyihin lisättiin uusia, pirteitä suositusvärejä. Yhdeksän suositeltua peittomaalisävyä sisältyvät ikkunoiden hintaan, pienellä lisämaksulla ikkunoihin voi valita minkä tahansa 200 RAL-värivaihtoehdosta. Ikkunoiden kanssa samat peittomaalivärit saa tilattua Piklas-ulko-oviin.

Alumiininväriset ikkunat

Viisi alumiiniväriä ikkunoiden ulkopintoihin

Klassiset värit pitävät pintansa puualumiini-ikkunoiden ulkopinnoissa. Piklas-ikkunoiden hintaan sisältyy viisi alumiinivärivaihtoehtoa: mattamusta, tummanharmaa, vaaleanharmaa, ruskea ja valkoinen. Ulko-oviin saa yhteensopivat värit Piklas-ikkunoiden ulkopintojen kanssa. 

Kaksiväriset ikkunat

Ikkunoissa vakiona kaksi väriä: sisä- ja ulkopinta

Onko intensiivinen väri vai massiivipuun kauneutta korostava kuultosävy sinun juttusi? Ulkopintojen alumiiniväreistä ja sisäpuolen puupintojen sävyistä syntyy monia herkullisia väriyhdistelmiä. Jos käytät arkkitehtia kotisi tai remonttisi suunnitteluun, tutustukaa yhdessä värivalikoimaan.

Sisustuksellinen Piklas-vekkiverho suojaa, pimentää ja somistaa

Uusiin Piklas-ikkunoihin ja terassioviin saa valmiiksi asennettuna korkealaatuiset kotimaiset kangasvekkiverhot. Tyylikkäät designverhot on helppo ottaa osaksi sisustusta: läpikuultavien ja pimentävien kankaiden värivaihtoehdoissa on useita sävyjä – osa ikkunan sisäpintoihin sointuvia. Kennomaisen muotoilun ansiosta kangasvekkiverho eristää talvella kylmää ja kesällä lämpöä. Läpikuultava ja valoa kauniisti suodattava vekkiverho on etenkin maisemaikkunoissa erinomainen suoja auringonpaisteelta. 

Vekkiverhot ikkunoihin

Vekkiverho säilyttää hyvin kuosinsa ja tekninen kangas on vesipestävä. Verho on tiivis ja kaunis pinnaltaan, sillä kankaassa ei ole säätönarujen reikiä. Kiinteässä ikkunassa ja terassiovissa vekkiverho tulee lasin pintaan asennettuna. Avattavissa ikkunoissa verho asennetaan ikkunan välitilaan.

Piklas-vekkiverhoissa on yhdeksän värivaihtoehtoa. Värin saatavuus riippuu kangaslaadusta (läpikuultava vai pimentävä vekkiverho) sekä ikkuna- ja ovimallin mukaisesta mekanismista.

Vekkiverhojen värejä