Laadukkaat ikkunat – Piklas auttaa sinua valitsemaan sopivat ikkunat

Miksi valita laadukkaat ikkunat?

Kodin ikkunat ovat paljon muutakin kuin vain näkymiä ulkomaailmaan. Ne ovat keskeinen osa asumismukavuutta, energiatehokkuutta ja turvallisuutta. Laadukkaat ikkunat pitävät lämpötilan tasaisena, vähentävät melua ja säästävät energiaa. Kun valitset ikkunat, on tärkeää miettiä niiden käyttötarkoitusta, sijaintia ja toiminnallisuutta.

Piklaksen asiantuntijat auttavat sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ikkunat. Me ymmärrämme, että jokainen koti on yksilöllinen, ja siksi tarjoamme mittatilaustyönä valmistettuja ratkaisuja. Ikkunoiden valinnassa huomioidaan niin ilmansuunnat, maisemat kuin asumisen erityistarpeetkin.

Ikkunoiden merkitys asumismukavuudelle

Ikkunat vaikuttavat suuresti kodin viihtyisyyteen. Luonnonvalo ja tuuletusmahdollisuudet ovat tärkeitä asumismukavuuden kannalta. Hyvin suunnitellut ja asennetut ikkunat takaavat, että kotisi on valoisa ja raikas jokaisena vuodenaikana. Piklaksen avulla voit varmistaa, että ikkunasi palvelevat sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Kun puhutaan asumismukavuudesta, ei voi unohtaa äänieristyksen merkitystä. Hiljainen ja rauhallinen koti on monelle meistä tärkeä lepopaikka. Laadukkaat ikkunat vaimentavat tehokkaasti ulkopuolista melua, jotta voit nauttia kodistasi häiriöttä.

Energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys

Energiatehokkuus on nykypäivänä avainasemassa niin ympäristön kuin kukkaronkin kannalta. Ikkunoiden valinnassa on tärkeää ottaa huomioon niiden eristyskyky ja lämmönläpäisy. Piklaksen ikkunat auttavat pitämään lämmityskulut kurissa ja vähentämään hiilijalanjälkeäsi.

Valitsemalla energiatehokkaat ikkunat tuet kestävää kehitystä ja säästät luontoa. Piklaksen asiantuntijat neuvovat sinua valitsemaan ikkunat, jotka sopivat parhaiten juuri sinun kotisi energiatehokkuustavoitteisiin.

Turvallisuus ja ikkunat

Turvallisuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä ikkunoiden valinnassa. Laadukkaat ikkunat suojaavat kotiasi ulkopuolisilta uhilta ja lisäävät asumisen turvallisuutta. Piklaksen ikkunat on suunniteltu kestämään pohjoisen vaihtelevia sääolosuhteita ja tarjoamaan luotettavaa suojaa.

Me Piklaksella huolehdimme siitä, että ikkunasi ovat paitsi kestävät myös toimivat oikein kaikissa tilanteissa. Turvallisuus ei ole pelkästään lukkoja ja heloja, vaan myös ikkunoiden kestävyyttä ja luotettavuutta.

Piklaksen palvelu ja asiakastyytyväisyys

Valitessasi Piklaksen ikkunat saat käyttöösi paitsi laadukkaat tuotteet, myös ensiluokkaisen asiakaspalvelun. Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä jokaisessa palvelun vaiheessa, aina ensikontaktista asennukseen ja sen jälkeiseen tukeen.

Meidän tehtävämme on varmistaa, että ikkunoiden valinta ja asennus sujuvat ilman stressiä ja yllätyksiä. Läpinäkyvät hinnat ja rehti asiakaspalvelu ovat osa Piklaksen lupauksesta sinulle. Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään ikkunat, jotka tuovat kotiisi onnea ja mukavuutta.

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lue vielä nämä

Piklas ikkunoiden ja ulko-ovien tilaaminen on tehty helpoksi, mikä vaihtoehdoista tuntuu sinusta parhaalta?

Varaa maksuton
suunnittelupalvelu

Asiantuntijamme auttavat mielellään suunnittelussa sekä tilaamisessa. Tarvittaessa voitte sopia myös maksuttoman mitta- ja suunnittelukäynnin kohteeseesi.

Lähetä
tarjouspyyntö

Tehtaamme asiantuntija valitsee kohteeseesi parhaiten soveltuvat tuotteet ja tekee niistä tarjouksen. Jos haluat tilata tuotteet asennettuna, niin tarjouspyyntöösi vastaa kohdettasi lähin Valtuutettu PiklasKumppani.

Suunnittele & tee
tilaus verkkokaupassa

Verkkokaupassa voit valita tuotteet ja niihin tarvittavat ominaisuudet ja lisävarusteet. Voit tilata tuotteet asennettuna tai ilman asennusta ostoskorista, jossa näet sekä tuotteiden että palvelun hinnan heti.

Jaakko Sonninen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mikko Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Janne Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Petri Kuukasjärvi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Rainer Renkonen

Jag betjänar även på svenska

Puhelin:
050 536 2624

Sähköposti:
rainer.renkonen@multi.fi

Kotisivut:
https://multiglas.fi/fi/

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Olli Koskelo

Puhelin:
044 0305 900

Sähköposti:
info@olara.fi

Kotisivut
https://www.olara.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mika Mäkipere

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Järvensivu

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Weckman

Puhelin:
050 366 6412

Sähköposti:
wectom@gmail.com

Kotisivut
http://www.wectom.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin