Luotettava ulko-oven asennus Piklakselta

Kodin ensivaikutelman kruunaa laadukas ulko-ovi

Kotiin saapuessa ensimmäinen kosketus omaan pesään on usein ulko-ovi. Se ei ainoastaan toimi suojana ja lämmöneristäjänä, vaan myös kertoo talon tyylistä ja asukkaiden persoonasta. Piklaksen valikoimasta löydät laadukkaat ja turvalliset ulko-ovet, jotka on suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Jokainen ovi valmistetaan mittatilauksena, joten voit olla varma, että saat juuri sinun kotiisi sopivan ratkaisun.

Kun valitset Piklaksen, valitset myös mielenrauhan. Asiantunteva asennuspalvelumme huolehtii siitä, että uusi ulko-ovesi asennetaan oikeaoppisesti ja turvallisesti. Asennus on tärkeä osa uuden oven hankintaprosessia, ja se kannattaa jättää ammattilaisten käsiin. Näin varmistat, että ovi toimii moitteettomasti ja säilyttää eristysominaisuutensa vuodesta toiseen. Tutustu asennuspalveluumme tästä.

Asennusprosessi askel askeleelta

Piklaksen asennusprosessi on suunniteltu olemaan mahdollisimman sujuva ja vaivaton. Asiantuntijamme tulevat paikan päälle ottamaan tarkat mitat ja keskustelevat kanssasi toiveistasi ja tarpeistasi. Tämän jälkeen valmistamme oven mittatilaustyönä ja sovimme kanssasi asennusajankohdan. Asennuspäivänä ammattitaitoiset asentajamme saapuvat ajallaan ja varmistavat, että uusi ulko-ovesi asettuu paikalleen kuin unelma.

Asennuksen jälkeen teemme vielä lopputarkastuksen, jossa varmistamme oven toimivuuden ja tiiviyden. Koko prosessi on suunniteltu siten, että sinun ei tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Voit luottaa siihen, että saat Piklakselta ulko-oven, joka täyttää toiveesi ja tarpeesi – ilman yllätyksiä tai piilokuluja.

Ulko-oven merkitys kodin turvallisuudelle

Ulko-oven valinta ei ole pelkästään esteettinen päätös, vaan sillä on suuri merkitys myös kodin turvallisuudelle. Piklaksen ulko-ovet on suunniteltu kestämään niin sään kuin mahdollisten tunkeutujien aiheuttamat haasteet. Lukitusjärjestelmät ja vankat materiaalit takaavat, että voit tuntea olosi turvalliseksi omassa kodissasi.

Laadukas asennus on yhtä tärkeää kuin itse ovi. Huolimattomasti asennettu ovi voi heikentää turvallisuutta ja lisätä lämmityskustannuksia. Siksi on tärkeää valita asennuspalvelu, joka ymmärtää oven merkityksen kokonaisvaltaisesti. Piklaksen asennuspalvelu takaa, että saat paitsi turvallisen myös energiatehokkaan ratkaisun kotiisi.

Yksilölliset ratkaisut jokaiseen kotiin

Ei ole olemassa yhtä oikeaa ulko-ovea jokaiseen kotiin, sillä jokainen talo ja sen asukkaat ovat yksilöllisiä. Piklaksen asiantuntijat auttavat sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan oven, olipa kyseessä sitten moderni tai perinteinen tyyli. Voit valita laajasta väri- ja mallivalikoimasta, ja me huolehdimme siitä, että lopputulos on toiveidesi mukainen.

Asennuspalvelumme varmistaa, että uusi ulko-ovesi ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös toimii moitteettomasti. Oikein asennettu ovi sulkeutuu tiiviisti ja avautuu sujuvasti, mikä lisää asumismukavuutta ja energiatehokkuutta. Valitsemalla Piklaksen saat kokonaisvaltaisen palvelun, joka huomioi niin toiminnallisuuden kuin ulkonäönkin.

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lue vielä nämä

Piklas ikkunoiden ja ulko-ovien tilaaminen on tehty helpoksi, mikä vaihtoehdoista tuntuu sinusta parhaalta?

Varaa maksuton
suunnittelupalvelu

Asiantuntijamme auttavat mielellään suunnittelussa sekä tilaamisessa. Tarvittaessa voitte sopia myös maksuttoman mitta- ja suunnittelukäynnin kohteeseesi.

Lähetä
tarjouspyyntö

Tehtaamme asiantuntija valitsee kohteeseesi parhaiten soveltuvat tuotteet ja tekee niistä tarjouksen. Jos haluat tilata tuotteet asennettuna, niin tarjouspyyntöösi vastaa kohdettasi lähin Valtuutettu PiklasKumppani.

Suunnittele & tee
tilaus verkkokaupassa

Verkkokaupassa voit valita tuotteet ja niihin tarvittavat ominaisuudet ja lisävarusteet. Voit tilata tuotteet asennettuna tai ilman asennusta ostoskorista, jossa näet sekä tuotteiden että palvelun hinnan heti.

Jaakko Sonninen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mikko Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Janne Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Petri Kuukasjärvi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Rainer Renkonen

Jag betjänar även på svenska

Puhelin:
050 536 2624

Sähköposti:
rainer.renkonen@multi.fi

Kotisivut:
https://multiglas.fi/fi/

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Olli Koskelo

Puhelin:
044 0305 900

Sähköposti:
info@olara.fi

Kotisivut
https://www.olara.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mika Mäkipere

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Järvensivu

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Weckman

Puhelin:
050 366 6412

Sähköposti:
wectom@gmail.com

Kotisivut
http://www.wectom.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin