Ulko-oven asennus ammattilaisen avulla

Miksi valita ammattilainen ulko-oven asennukseen?

Kodin ulko-ovi on ensivaikutelman lisäksi tärkeä turvallisuuden ja energiatehokkuuden kannalta. Oikeaoppisesti asennettu ulko-ovi varmistaa, että kotisi pysyy lämpimänä talvella ja viileänä kesällä, sekä tarjoaa luotettavan suojan ulkopuolisilta. Ammattilaisen käyttö asennuksessa takaa, että ovi istuu täydellisesti karmin sisään, tiivistykset ovat kohdillaan ja lukitusjärjestelmä toimii moitteettomasti.

Itse asennus voi tuntua houkuttelevalta säästökeinolta, mutta pienetkin virheet asennuksessa voivat johtaa suuriin ongelmiin. Esimerkiksi vedon tunne sisätiloissa tai ulko-oven vinkuminen tuulisella säällä ovat merkkejä puutteellisesta asennuksesta. Ammattilaisen avulla voit olla varma, että ovi asennetaan oikeaoppisesti ja kestää käytössä vuosia.

Asennusprosessi askel askeleelta

Kun päätät hyödyntää ammattilaisen apua ulko-oven asennuksessa, prosessi etenee sujuvasti ja tehokkaasti. Ensin valitaan oikean kokoinen ja tyylinen ovi, joka sopii sekä kotisi ulkonäköön että teknisiin vaatimuksiin. Tämän jälkeen ammattilainen mittaa aukon tarkasti ja varmistaa, että uusi ovi sopii paikalleen ilman ongelmia. Asennuksen yhteydessä vanha ovi poistetaan ja uusi asennetaan huolellisesti, varmistaen tiiviyden ja toimivuuden.

Asennuksen jälkeen on tärkeää tarkistaa oven toiminta: avautuu ja sulkeutuu sujuvasti, lukko toimii oikein ja tiivistykset pitävät vedon ulkona. Ammattilainen käy kanssasi läpi oven käyttöön ja huoltoon liittyvät seikat, jotta voit nauttia uudesta ovestasi huoletta. Lisätietoja asennusprosessista ja palveluista saat täältä.

Laadukkaat ulko-ovet suoraan valmistajalta

Kun valitset ulko-oven, on tärkeää kiinnittää huomiota sen laatuun ja valmistajan luotettavuuteen. Suomalainen valmistaja Piklas tarjoaa korkealaatuisia ulko-ovia, jotka on suunniteltu kestämään vaihtelevia sääolosuhteita. Asiantuntemus näkyy myös asennuspalvelussa, joka on räätälöity vastaamaan juuri valmistamiemme ovien vaatimuksia.

Valitsemalla laadukkaan ulko-oven ja ammattilaisen asennuksen varmistat, että kotisi pysyy turvallisena ja energiatehokkaana vuodesta toiseen. Lisäksi valmistajan tarjoama takuu ja jälkihuoltopalvelut tuovat mielenrauhaa, sillä tiedät, että apua on saatavilla, mikäli siihen on tarvetta. Tutustu Piklaksen tarjoamiin ulko-oviin ja palveluihin täältä, josta löydät tietoa laadukkaista ulko-ovista ja niiden asennuksesta.

Investointi kotisi tulevaisuuteen

Ulko-oven asennus on investointi, joka parantaa asumismukavuutta ja nostaa kiinteistön arvoa. Ammattilaisen tekemä asennus varmistaa, että ovi palvelee sinua pitkään ja että sen toiminnallisuus säilyy moitteettomana. Tämä on erityisen tärkeää, kun ajatellaan oven roolia kodin energiatehokkuudessa ja turvallisuudessa.

Valitsemalla ammattilaisen asennuspalvelun säästät aikaa ja vaivaa, ja voit luottaa siihen, että asennustyö tehdään oikein ensimmäisellä kerralla. Tämä on viisas päätös, joka kantaa hedelmää vuosien ajan. Tutustu Piklaksen asennuspalveluun täältä, josta saat lisätietoa ammattitaitoisesta asennuksesta ja sen eduista.

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lue vielä nämä

Piklas ikkunoiden ja ulko-ovien tilaaminen on tehty helpoksi, mikä vaihtoehdoista tuntuu sinusta parhaalta?

Varaa maksuton
suunnittelupalvelu

Asiantuntijamme auttavat mielellään suunnittelussa sekä tilaamisessa. Tarvittaessa voitte sopia myös maksuttoman mitta- ja suunnittelukäynnin kohteeseesi.

Lähetä
tarjouspyyntö

Tehtaamme asiantuntija valitsee kohteeseesi parhaiten soveltuvat tuotteet ja tekee niistä tarjouksen. Jos haluat tilata tuotteet asennettuna, niin tarjouspyyntöösi vastaa kohdettasi lähin Valtuutettu PiklasKumppani.

Suunnittele & tee
tilaus verkkokaupassa

Verkkokaupassa voit valita tuotteet ja niihin tarvittavat ominaisuudet ja lisävarusteet. Voit tilata tuotteet asennettuna tai ilman asennusta ostoskorista, jossa näet sekä tuotteiden että palvelun hinnan heti.

Jaakko Sonninen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mikko Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Janne Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Petri Kuukasjärvi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Rainer Renkonen

Jag betjänar även på svenska

Puhelin:
050 536 2624

Sähköposti:
rainer.renkonen@multi.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Olli Koskelo

Puhelin:
044 0305 900

Sähköposti:
info@olara.fi

Kotisivut
https://www.olara.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mika Mäkipere

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Järvensivu

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Weckman

Puhelin:
050 366 6412

Sähköposti:
wectom@gmail.com

Kotisivut
http://www.wectom.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin