Piklas – Ikkunoiden toimittaja, joka tarjoaa fiksuja ja läpinäkyviä hintoja

Piklas tarjoaa laadukkaat ikkunat ja ovet kotiisi

Kun on aika päivittää kotisi ikkunat tai ovet, haluat luonnollisesti kääntyä sellaisen toimittajan puoleen, joka ymmärtää yksilölliset tarpeesi ja tarjoaa ratkaisut, jotka vastaavat juuri sinun toiveitasi. Piklaksen kattavasta valikoimasta löydät yksilöllisesti räätälöidyt ikkunat ja ovet, jotka soveltuvat sekä uusiin että vanhoihin rakennuksiin. Jokainen tuote on valmistettu asiakkaan toiveiden mukaan suurella huolella, varmistaen, että lopputulos on sekä käytännöllinen että visuaalisesti houkutteleva.

Piklaksen toiminnan ytimessä on ensiluokkainen asiakaspalvelu. Asiantuntevat ammattilaisemme ovat aina valmiina neuvomaan sinua kaikissa ikkunoihin ja ulko-oviin liittyvissä asioissa. Heidän avustuksellaan löydät varmasti optimaalisen ratkaisun juuri sinun kotisi tarpeisiin. Palvelumme on suunniteltu niin, että voit tehdä hankintapäätöksen turvallisin mielin, tietoisena siitä, että saat juuri sen, mitä olet tilannut, ilman odottamattomia kuluja tai lisämaksuja.

Asiakaskeskeisyys ja hinnoittelun läpinäkyvyys

Piklaksen toimintaperiaatteisiin kuuluu vankka sitoutuminen asiakaskeskeisyyteen. Tämä tarkoittaa, että kaikki toimintamme perustuu asiakkaan tarpeiden ja toiveiden huomioon ottamiseen. Hinnoittelumme on rakennettu selkeäksi ja avoimeksi, jotta maksamasi hinta on aina ymmärrettävä. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ilman piilokustannuksia, mikä tekee budjetoinnista ja kustannusten hallinnasta helppoa.

Me Piklaksella uskomme, että rehellisyys ja avoimuus ovat perusta kestäville asiakassuhteille. Olemme sitoutuneet tarjoamaan selkeät ja ymmärrettävät hinnat kaikille tuotteillemme. Valitessasi meidät voit luottaa siihen, että saat korkealaatuiset ikkunat ja ovet ilman piilokuluja – se on lupauksemme sinulle.

Laatu ja toimitusnopeus suomalaisen ammattitaidon ansiosta

Piklaksen tuotteet ovat suomalaista valmistusta ja edustavat suomalaisen käsityötaidon huippua. Olemme hioutuneet valmistusprosessissamme tehokkaiksi, mikä mahdollistaa laadukkaiden ikkunoiden ja ovien toimittamisen jopa neljässä viikossa. Nopea toimitusaika ei kuitenkaan tarkoita laadun kompromisseja. Jokainen ikkuna ja ovi valmistetaan tarkasti ja ammattitaidolla, jotta ne kestävät vuosien käytön.

Valitsemalla Piklaksen saat käyttöösi suomalaisen huippuosaamisen. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme tuotteita, jotka eivät vain näytä hyvältä, vaan myös toimivat moitteettomasti vuosien ajan. Laadukkaat ikkunat ja ovet ovat sijoitus kotisi viihtyisyyteen ja turvallisuuteen, ja me Piklaksella olemme täällä tukemassa sinua parhaan valinnan tekemisessä.

Tutustu myös Piklaksen asennuspalveluihin, jotka takaavat, että uudet ikkunasi ja ovesi asennetaan ammattitaidolla ja vaivattomasti. Lisätietoja löydät täältä.

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lue vielä nämä

Piklas ikkunoiden ja ulko-ovien tilaaminen on tehty helpoksi, mikä vaihtoehdoista tuntuu sinusta parhaalta?

Varaa maksuton
suunnittelupalvelu

Asiantuntijamme auttavat mielellään suunnittelussa sekä tilaamisessa. Tarvittaessa voitte sopia myös maksuttoman mitta- ja suunnittelukäynnin kohteeseesi.

Lähetä
tarjouspyyntö

Tehtaamme asiantuntija valitsee kohteeseesi parhaiten soveltuvat tuotteet ja tekee niistä tarjouksen. Jos haluat tilata tuotteet asennettuna, niin tarjouspyyntöösi vastaa kohdettasi lähin Valtuutettu PiklasKumppani.

Suunnittele & tee
tilaus verkkokaupassa

Verkkokaupassa voit valita tuotteet ja niihin tarvittavat ominaisuudet ja lisävarusteet. Voit tilata tuotteet asennettuna tai ilman asennusta ostoskorista, jossa näet sekä tuotteiden että palvelun hinnan heti.

Jaakko Sonninen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mikko Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Janne Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Petri Kuukasjärvi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Rainer Renkonen

Jag betjänar även på svenska

Puhelin:
050 536 2624

Sähköposti:
rainer.renkonen@multi.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Olli Koskelo

Puhelin:
044 0305 900

Sähköposti:
info@olara.fi

Kotisivut
https://www.olara.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mika Mäkipere

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Järvensivu

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Weckman

Puhelin:
050 366 6412

Sähköposti:
wectom@gmail.com

Kotisivut
http://www.wectom.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin