Piklas: Laadukkaat ikkunat ja ovet kotiisi

Kodin sydän: Uudet ikkunat ja ovet

Koti on paikka, jossa viihdymme ja lataamme akkujamme. Sen vuoksi on tärkeää, että jokainen yksityiskohta vastaa tarpeitamme ja toiveitamme. Piklaksen valmistamat ikkunat ja ovet ovat avainasemassa luomaan kotiisi haluamasi tunnelman ja toiminnallisuuden. Laadukkaat ikkunat tuovat tiloihin valoa ja lämpöä, kun taas kestävät ovet takaavat turvallisuuden ja esteettisyyden.

Kun valitset Piklaksen, saat enemmän kuin vain ikkunat ja ovet. Saat kumppanin, joka ymmärtää suomalaisen kodin tarpeet. Jokainen tuote valmistetaan mittatilauksena, joten voit olla varma, että saat juuri sinun kotiisi sopivan ratkaisun. Lisäksi nopea toimitusaika varmistaa, että uudet ikkunat ja ovet ovat paikoillaan silloin, kun sinä tarvitset niitä.

Yksilölliset ratkaisut jokaiseen kotiin

Ei ole kahta samanlaista kotia, eikä siksi olekaan olemassa yhtä ainoaa oikeaa ratkaisua ikkunoiden ja ovien suhteen. Piklaksen asiantuntijat auttavat sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivat tuotteet. Olipa kyseessä sitten moderni uudiskohte tai perinteikäs omakotitalo, meiltä löydät ratkaisut, jotka täyttävät toiveesi sekä toiminnallisuuden että ulkonäön osalta.

Valitsemalla Piklaksen tuotteet, voit olla varma, että saat laadukasta suomalaista käsityötä. Jokainen ikkuna ja ovi on suunniteltu kestämään pohjoisen vaihtelevia sääolosuhteita, tarjoten samalla kodikkuutta ja mukavuutta. Asiakaspalvelumme on aina valmiina vastaamaan kysymyksiisi ja auttamaan sinua löytämään parhaat mahdolliset vaihtoehdot.

Asiakaspalvelu, johon voit luottaa

Piklaksen toimintaperiaatteena on rehellisyys ja suoraviivaisuus. Me ymmärrämme, että ikkunoiden ja ovien hankinta voi olla stressaavaa, mutta meidän tehtävämme on tehdä prosessista mahdollisimman sujuva. Asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan sinua alusta loppuun, varmistaen, että saat juuri sen, mitä olet tilannut – ilman yllätyksiä tai piilokuluja.

Me Piklaksella uskomme, että avoin kommunikaatio ja läpinäkyvät hinnat ovat avain onnistuneeseen asiakaskokemukseen. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kaiken tarvittavan tiedon, jotta voit tehdä informoidun päätöksen. Kun valitset meidät, valitset kumppanin, joka pitää huolen siitä, että ikkunat ja ovet vastaavat odotuksiasi.

Laatu, joka näkyy ja tuntuu

Laatu on Piklaksen toiminnan kulmakivi. Jokainen tuote on valmistettu huolella ja ammattitaidolla, varmistaen, että ne eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös kestävät aikaa. Laadukkaat ikkunat ja ovet ovat investointi kotisi tulevaisuuteen, ja ne parantavat asumismukavuutta sekä energiatehokkuutta.

Kun valitset Piklaksen, valitset tuotteet, jotka on suunniteltu suomalaiseen makuun ja olosuhteisiin sopiviksi. Jokainen asennus tehdään huolellisesti ja ammattitaidolla, varmistaen, että lopputulos on sekä toimiva että visuaalisesti miellyttävä. Laadukkaat ikkunat ja ovet ovat merkittävä osa kotisi ilmettä ja arvoa, ja me Piklaksella olemme ylpeitä voidessamme olla osa sitä.

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lue vielä nämä

Piklas ikkunoiden ja ulko-ovien tilaaminen on tehty helpoksi, mikä vaihtoehdoista tuntuu sinusta parhaalta?

Varaa maksuton
suunnittelupalvelu

Asiantuntijamme auttavat mielellään suunnittelussa sekä tilaamisessa. Tarvittaessa voitte sopia myös maksuttoman mitta- ja suunnittelukäynnin kohteeseesi.

Lähetä
tarjouspyyntö

Tehtaamme asiantuntija valitsee kohteeseesi parhaiten soveltuvat tuotteet ja tekee niistä tarjouksen. Jos haluat tilata tuotteet asennettuna, niin tarjouspyyntöösi vastaa kohdettasi lähin Valtuutettu PiklasKumppani.

Suunnittele & tee
tilaus verkkokaupassa

Verkkokaupassa voit valita tuotteet ja niihin tarvittavat ominaisuudet ja lisävarusteet. Voit tilata tuotteet asennettuna tai ilman asennusta ostoskorista, jossa näet sekä tuotteiden että palvelun hinnan heti.

Jaakko Sonninen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mikko Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Janne Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Petri Kuukasjärvi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Rainer Renkonen

Jag betjänar även på svenska

Puhelin:
050 536 2624

Sähköposti:
rainer.renkonen@multi.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Olli Koskelo

Puhelin:
044 0305 900

Sähköposti:
info@olara.fi

Kotisivut
https://www.olara.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mika Mäkipere

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Järvensivu

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Weckman

Puhelin:
050 366 6412

Sähköposti:
wectom@gmail.com

Kotisivut
http://www.wectom.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin