Piklas – Luotettava kumppani ikkunoiden hankintaan

Miksi valita Piklaksen ikkunat?

Kun kotiisi tai rakenteilla olevaan taloosi tarvitaan uudet ikkunat, haluat varmasti kääntyä sellaisen toimijan puoleen, joka ymmärtää tarpeesi ja toimittaa laadukkaat tuotteet nopeasti ja vaivattomasti. Piklaksen asiantunteva tiimi on valmis vastaamaan haasteeseen. Meidän avullamme ikkunoiden hankinta sujuu suunnitelmien mukaan, ilman yllättäviä käänteitä tai piilokuluja.

Yksilölliset tarpeet huomioiden valmistamme ikkunat juuri sinun toiveidesi mukaisesti. Mittatilaustyönä valmistetut ikkunat takaavat täydellisen sopivuuden ja toimivuuden kohteeseesi. Piklaksen palveluissa korostuu asiakkaan kuunteleminen ja hänen toiveidensa ymmärtäminen, jotta lopputulos vastaa odotuksia.

Asiakaspalvelu ja läpinäkyvyys etusijalla

Piklaksen toimintaperiaatteena on tarjota asiakkaille mutkatonta ja rehellistä palvelua. Meille on tärkeää, että asiakkaamme tuntevat olonsa turvalliseksi ja tietävät, mitä he saavat ja millä hinnalla. Läpinäkyvät hinnat ja selkeät toimitusehdot ovat osa luotettavaa asiakaskokemusta, johon me Piklaksella sitoudumme.

Asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua kaikissa ikkunoiden hankintaan liittyvissä kysymyksissä. Olipa kyseessä sitten suunnittelu, mitoitus tai toimitus, voit luottaa siihen, että saat meiltä asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Tavoitteenamme on pitää asiakkaamme tyytyväisenä koko prosessin ajan, aina ensimmäisestä yhteydenotosta asennukseen asti.

Laadukkaat ikkunat nopealla toimitusajalla

Kun aika on kortilla ja tarvitset ikkunat nopeasti, Piklaksen tehokas tuotantoprosessi astuu kuvaan. Valmistamme ja toimitamme ikkunat mittatilauksena jopa neljässä viikossa. Nopea toimitusaika ei kuitenkaan tarkoita, että tinkisimme laadusta. Jokainen ikkuna valmistetaan huolella ja ammattitaidolla, varmistaen tuotteen pitkäikäisyyden ja kestävyyden.

Valitsemalla Piklaksen ikkunat, voit olla varma, että saat kotiisi juuri sellaiset ikkunat kuin olet tilannut, ilman pitkiä odotusaikoja. Nopea toimitus mahdollistaa sujuvan etenemisen muissa rakennusprojektin vaiheissa, ja voit keskittyä olennaiseen – uuden kotisi viimeistelyyn ja asumisen nautintoon.

Yhteenveto

Piklaksen valitseminen ikkunoiden hankintakumppaniksi tarkoittaa, että saat käyttöösi kokonaisvaltaisen palvelun, joka on suunniteltu vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Laadukkaat, mittatilaustyönä valmistetut ikkunat, asiakaslähtöinen palvelu ja nopeat toimitusajat ovat syitä, miksi monet suomalaiset ovat luottaneet meihin vuosien ajan. Ota yhteyttä ja kerro ikkunaunelmistasi, niin me Piklaksella autamme ne toteutumaan.

Valitsemalla meidät saat paitsi laadukkaat ikkunat, myös rauhallisen mielen. Me huolehdimme yksityiskohdista, jotta sinä voit keskittyä tulevaan – uusiin näkymiin ikkunoidesi takana.

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lue vielä nämä

Piklas ikkunoiden ja ulko-ovien tilaaminen on tehty helpoksi, mikä vaihtoehdoista tuntuu sinusta parhaalta?

Varaa maksuton
suunnittelupalvelu

Asiantuntijamme auttavat mielellään suunnittelussa sekä tilaamisessa. Tarvittaessa voitte sopia myös maksuttoman mitta- ja suunnittelukäynnin kohteeseesi.

Lähetä
tarjouspyyntö

Tehtaamme asiantuntija valitsee kohteeseesi parhaiten soveltuvat tuotteet ja tekee niistä tarjouksen. Jos haluat tilata tuotteet asennettuna, niin tarjouspyyntöösi vastaa kohdettasi lähin Valtuutettu PiklasKumppani.

Suunnittele & tee
tilaus verkkokaupassa

Verkkokaupassa voit valita tuotteet ja niihin tarvittavat ominaisuudet ja lisävarusteet. Voit tilata tuotteet asennettuna tai ilman asennusta ostoskorista, jossa näet sekä tuotteiden että palvelun hinnan heti.

Jaakko Sonninen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mikko Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Janne Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Petri Kuukasjärvi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Rainer Renkonen

Jag betjänar även på svenska

Puhelin:
050 536 2624

Sähköposti:
rainer.renkonen@multi.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Olli Koskelo

Puhelin:
044 0305 900

Sähköposti:
info@olara.fi

Kotisivut
https://www.olara.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mika Mäkipere

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Järvensivu

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Weckman

Puhelin:
050 366 6412

Sähköposti:
wectom@gmail.com

Kotisivut
http://www.wectom.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin