Piklas – Suomalainen ikkuna- ja ovivalmistaja, joka taistelee stressiä vastaan

Kodin uudistaminen ilman stressiä

Rakentaminen ja kodin päivittäminen voivat olla haastavia projekteja, jotka herättävät monenlaisia tunteita. Piklaksen asiantuntijatiimi ymmärtää, että selkeä kommunikaatio ja luotettavuus ovat avainasemassa, kun halutaan pitää stressitasot matalina. Asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen ja niiden täyttäminen laadukkailla tuotteilla on meille itsestäänselvyys.

Kun valitset Piklaksen, voit luottaa siihen, että saat juuri sinulle räätälöidyt ikkunat ja ulko-ovet ilman piilokuluja tai yllättäviä käänteitä. Läpinäkyvä hinnoittelu ja nopeat toimitusajat takaavat, että voit keskittyä olennaiseen – uuden ilmeen luomiseen kotiisi.

Laadukkaat tuotteet ja palvelut

Piklaksen valikoimasta löydät mittatilaustyönä valmistetut ikkunat ja ulko-ovet, jotka vastaavat niin esteettisiä kuin toiminnallisiakin tarpeita. Jokainen tuote on suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevia sääolosuhteita, tarjoten samalla kotiisi mukavuutta ja turvallisuutta. Asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan sinua löytämään parhaat ratkaisut juuri sinun kotiisi.

Me Piklaksella uskomme, että hyvä palvelu on kokonaisvaltaista. Se tarkoittaa, että olemme tukenasi alusta loppuun, auttaen sinua valitsemaan oikeat tuotteet ja varmistamaan, että asennus sujuu ongelmitta. Näin voit olla varma, että lopputulos on juuri sellainen kuin toivoit – ilman ylimääräistä huolta ja vaivaa.

Asiakaskokemus etusijalla

Piklaksen toimintaperiaatteena on asiakkaan kuunteleminen ja hänen toiveidensa toteuttaminen. Tiedämme, että jokainen koti on yksilöllinen ja jokainen asiakas ansaitsee henkilökohtaista palvelua. Meille on tärkeää, että voit tuntea olosi turvalliseksi ja ymmärretyksi koko prosessin ajan.

Olipa kyseessä sitten uuden kodin rakentaminen tai vanhan päivittäminen, Piklaksen tiimi on sitoutunut tarjoamaan sinulle miellyttävän ja vaivattoman kokemuksen. Asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita entistä paremmin.

Ympäristöystävälliset valinnat

Piklaksen tuotteet eivät ainoastaan tuo mukavuutta ja tyylikkyyttä kotiisi, vaan ne on myös suunniteltu ympäristöä kunnioittaen. Kestävän kehityksen periaatteet ohjaavat tuotantoamme, ja pyrimme jatkuvasti vähentämään toimintamme ympäristövaikutuksia. Valitsemalla meidät, voit olla varma, että tuet vastuullista valmistusta.

Energiatehokkuus ja pitkäikäisyys ovat avainasemassa, kun suunnittelemme uusia tuotteita. Tämä tarkoittaa, että investointisi Piklaksen ikkunoihin ja ulko-oviin on paitsi esteettinen myös ekologinen valinta. Autamme sinua tekemään päätöksiä, jotka ovat hyväksi sekä sinulle että ympäristölle.

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lue vielä nämä

Piklas ikkunoiden ja ulko-ovien tilaaminen on tehty helpoksi, mikä vaihtoehdoista tuntuu sinusta parhaalta?

Varaa maksuton
suunnittelupalvelu

Asiantuntijamme auttavat mielellään suunnittelussa sekä tilaamisessa. Tarvittaessa voitte sopia myös maksuttoman mitta- ja suunnittelukäynnin kohteeseesi.

Lähetä
tarjouspyyntö

Tehtaamme asiantuntija valitsee kohteeseesi parhaiten soveltuvat tuotteet ja tekee niistä tarjouksen. Jos haluat tilata tuotteet asennettuna, niin tarjouspyyntöösi vastaa kohdettasi lähin Valtuutettu PiklasKumppani.

Suunnittele & tee
tilaus verkkokaupassa

Verkkokaupassa voit valita tuotteet ja niihin tarvittavat ominaisuudet ja lisävarusteet. Voit tilata tuotteet asennettuna tai ilman asennusta ostoskorista, jossa näet sekä tuotteiden että palvelun hinnan heti.

Jaakko Sonninen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mikko Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Janne Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Petri Kuukasjärvi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Rainer Renkonen

Jag betjänar även på svenska

Puhelin:
050 536 2624

Sähköposti:
rainer.renkonen@multi.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Olli Koskelo

Puhelin:
044 0305 900

Sähköposti:
info@olara.fi

Kotisivut
https://www.olara.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mika Mäkipere

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Järvensivu

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Weckman

Puhelin:
050 366 6412

Sähköposti:
wectom@gmail.com

Kotisivut
http://www.wectom.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin