Piklas – Suomalainen ikkuna- ja ovivalmistaja, joka tarjoaa laadukkaat ikkunat ja ovet

Laadun merkitys ikkunoissa ja ovissa

Kun suomalaiset valitsevat kotiinsa ikkunoita ja ovia, laatu nousee usein keskeiseksi tekijäksi. Laadukkaat tuotteet kestävät aikaa ja säilyttävät toimivuutensa vuodesta toiseen. Piklaksen valmistamat tuotteet ovat tunnettuja niiden kestävyydestä ja toiminnallisuudesta. Jokainen tuote suunnitellaan ja valmistetaan huolella, varmistaen, että asiakkaat saavat juuri heidän tarpeisiinsa sopivan ratkaisun.

Kestävät ja toimivat ikkunat sekä ovet ovat tärkeä osa suomalaista kotia. Ne eivät ainoastaan lisää asumismukavuutta, vaan myös parantavat energiatehokkuutta ja turvallisuutta. Piklaksen asiantunteva tiimi auttaa löytämään parhaat vaihtoehdot jokaiseen kotiin, olipa kyseessä sitten uudisrakennus tai vanhan kodin päivitys.

Asiakaspalvelun merkitys ostoprosessissa

Ostoprosessi voi olla haastava, kun kyseessä on niinkin merkittävä hankinta kuin ikkunat ja ovet. Siksi Piklaksen panostus asiakaspalveluun on korvaamaton. Heidän lähestymistapansa on rehellinen ja suoraviivainen, mikä tarkoittaa, että asiakkaat saavat selkeää tietoa ja läpinäkyviä hintoja ilman piilokuluja. Tämä luo luottamusta ja varmuutta ostopäätöksen tekemiseen.

Piklaksen asiakaspalvelu on valmiina auttamaan jokaisessa vaiheessa, tarjoten henkilökohtaista palvelua ja neuvontaa. He ymmärtävät, että jokainen asiakas on yksilöllinen, ja siksi he räätälöivät palvelunsa vastaamaan jokaisen tarpeita. Asiakkaat voivat luottaa siihen, että he saavat parasta mahdollista palvelua ja tukea koko prosessin ajan.

Mittatilaustyön edut

Mittatilaustyönä valmistetut ikkunat ja ovet takaavat täydellisen sopivuuden ja toimivuuden. Piklaksen ammattitaito mahdollistaa sen, että jokainen tuote valmistetaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Tämä personoitu lähestymistapa varmistaa, että lopputulos on sekä esteettisesti miellyttävä että teknisesti optimaalinen.

Mittatilaustyönä valmistettujen tuotteiden etuna on myös se, että ne voidaan suunnitella sopimaan täydellisesti olemassa olevaan arkkitehtuuriin ja sisustukseen. Piklaksen asiantuntijat auttavat asiakkaita valitsemaan oikeat ratkaisut, jotka täyttävät sekä toiminnalliset että visuaaliset vaatimukset.

Ympäristöystävällisyys ja energiatehokkuus

Nykyajan kuluttajat arvostavat ympäristöystävällisyyttä ja energiatehokkuutta. Piklaksen tuotteet on suunniteltu kestämään pohjoisen vaihtelevia sääolosuhteita, mikä auttaa säästämään energiaa ja vähentämään lämmityskustannuksia. Energiatehokkaat ikkunat ja ovet ovat investointi niin omaan mukavuuteen kuin ympäristöönkin.

Piklaksen sitoutuminen ympäristöystävällisiin käytäntöihin näkyy myös tuotantoprosessissa. He käyttävät vastuullisesti hankittuja materiaaleja ja pyrkivät jatkuvasti kehittämään tuotantoaan ympäristöä säästävään suuntaan. Tämä tarkoittaa, että asiakkaat voivat olla varmoja valitessaan Piklaksen tuotteita – he tukevat samalla kestävämpää tulevaisuutta.

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lue vielä nämä

Piklas ikkunoiden ja ulko-ovien tilaaminen on tehty helpoksi, mikä vaihtoehdoista tuntuu sinusta parhaalta?

Varaa maksuton
suunnittelupalvelu

Asiantuntijamme auttavat mielellään suunnittelussa sekä tilaamisessa. Tarvittaessa voitte sopia myös maksuttoman mitta- ja suunnittelukäynnin kohteeseesi.

Lähetä
tarjouspyyntö

Tehtaamme asiantuntija valitsee kohteeseesi parhaiten soveltuvat tuotteet ja tekee niistä tarjouksen. Jos haluat tilata tuotteet asennettuna, niin tarjouspyyntöösi vastaa kohdettasi lähin Valtuutettu PiklasKumppani.

Suunnittele & tee
tilaus verkkokaupassa

Verkkokaupassa voit valita tuotteet ja niihin tarvittavat ominaisuudet ja lisävarusteet. Voit tilata tuotteet asennettuna tai ilman asennusta ostoskorista, jossa näet sekä tuotteiden että palvelun hinnan heti.

Jaakko Sonninen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mikko Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Janne Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Petri Kuukasjärvi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Rainer Renkonen

Jag betjänar även på svenska

Puhelin:
050 536 2624

Sähköposti:
rainer.renkonen@multi.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Olli Koskelo

Puhelin:
044 0305 900

Sähköposti:
info@olara.fi

Kotisivut
https://www.olara.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mika Mäkipere

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Järvensivu

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Weckman

Puhelin:
050 366 6412

Sähköposti:
wectom@gmail.com

Kotisivut
http://www.wectom.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin