Piklas tarjoaa laadukkaan ulko-oven asennuksen

Laadukkaan ulko-oven merkitys kotisi ilmeelle ja turvallisuudelle

Kodin ulko-ovi on ensimmäinen asia, johon vieraat törmäävät saapuessaan luoksesi. Se ei ainoastaan toimi käyntikorttinasi, vaan myös suojaa kotiasi ulkopuolisilta katseilta ja kylmältä. Piklaksen valmistamat ulko-ovet ovat paitsi visuaalisesti miellyttäviä, myös kestäviä ja turvallisia. Valitsemalla laadukkaan ulko-oven varmistat, että kotisi säilyttää arvonsa ja tarjoaa turvaa vuosiksi eteenpäin.

Ulko-oven valinnassa on tärkeää ottaa huomioon niin materiaalin laatu kuin asennuksen ammattitaito. Piklaksen asiantuntijat auttavat sinua löytämään juuri sinun kotiisi sopivan oven, ja mikä parasta, asennus suoritetaan nopeasti ja vaivattomasti. Kun ovi on asennettu oikein, se sulkeutuu tiiviisti ja toimii moitteettomasti, mikä lisää asumismukavuutta ja energiatehokkuutta.

Asennuspalvelu, joka takaa täydellisen lopputuloksen

Kun olet valinnut täydellisen ulko-oven, on aika varmistaa, että se asennetaan oikeaoppisesti. Piklaksen asennuspalvelu tarjoaa sinulle mielenrauhaa, sillä ammattilaisemme huolehtivat kaikesta alusta loppuun. Asennusprosessi sujuu jouhevasti, ja voit luottaa siihen, että ovi asennetaan kestämään suomalaisia sääolosuhteita.

Asennuspalvelumme kattaa kaiken tarvittavan, jotta uusi ulko-ovesi toimii moitteettomasti. Ammattitaitoiset asentajamme varmistavat, että ovi istuu paikalleen täydellisesti, tiivistykset ovat kohdillaan ja lukitusjärjestelmä toimii sujuvasti. Näin ollen voit olla varma, että uusi ulko-ovesi näyttää hyvältä ja tarjoaa parhaan mahdollisen suojan kotiisi.

Ulko-oven asennuksen merkitys energiatehokkuudelle

Ulko-oven asennuksen laatu vaikuttaa suoraan kotisi energiatehokkuuteen. Huolellisesti asennettu ovi pitää lämpötilan tasaisena ja vähentää tarpeetonta lämmön karkaamista. Piklaksen asiantuntijat tietävät, kuinka tärkeää on varmistaa, että jokainen yksityiskohta on kohdallaan, jotta ovi eristää tehokkaasti ja säästät energiaa.

Hyvin asennettu ulko-ovi ei ainoastaan säästä lämmityskuluissa, vaan myös vähentää vedon tunnetta ja parantaa asumismukavuutta. Piklaksen asennuspalvelu huolehtii siitä, että ovi asettuu tiiviisti karmeihinsa, mikä on avainasemassa energiatehokkuuden kannalta. Näin ollen voit nauttia lämpimästä ja viihtyisästä kodista ilman turhia huolia.

Asiantunteva palvelu ja asiakastyytyväisyys

Piklaksen palvelu ei lopu pelkästään tuotteiden valmistukseen. Asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua kaikissa ulko-oven valintaan ja asennukseen liittyvissä kysymyksissä. Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä lopputulokseen ja että asennusprosessi on heille mahdollisimman vaivaton.

Asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia, ja siksi panostamme erityisesti siihen, että asennus suoritetaan huolellisesti ja ajallaan. Voit luottaa siihen, että Piklaksen asennuspalvelu on valintasi, kun haluat varmistaa, että ulko-ovesi asennetaan ammattitaidolla ja että lopputulos on juuri sellainen kuin pitääkin.

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lue vielä nämä

Piklas ikkunoiden ja ulko-ovien tilaaminen on tehty helpoksi, mikä vaihtoehdoista tuntuu sinusta parhaalta?

Varaa maksuton
suunnittelupalvelu

Asiantuntijamme auttavat mielellään suunnittelussa sekä tilaamisessa. Tarvittaessa voitte sopia myös maksuttoman mitta- ja suunnittelukäynnin kohteeseesi.

Lähetä
tarjouspyyntö

Tehtaamme asiantuntija valitsee kohteeseesi parhaiten soveltuvat tuotteet ja tekee niistä tarjouksen. Jos haluat tilata tuotteet asennettuna, niin tarjouspyyntöösi vastaa kohdettasi lähin Valtuutettu PiklasKumppani.

Suunnittele & tee
tilaus verkkokaupassa

Verkkokaupassa voit valita tuotteet ja niihin tarvittavat ominaisuudet ja lisävarusteet. Voit tilata tuotteet asennettuna tai ilman asennusta ostoskorista, jossa näet sekä tuotteiden että palvelun hinnan heti.

Jaakko Sonninen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mikko Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Janne Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Petri Kuukasjärvi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Rainer Renkonen

Jag betjänar även på svenska

Puhelin:
050 536 2624

Sähköposti:
rainer.renkonen@multi.fi

Kotisivut:
https://multiglas.fi/fi/

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Olli Koskelo

Puhelin:
044 0305 900

Sähköposti:
info@olara.fi

Kotisivut
https://www.olara.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mika Mäkipere

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Järvensivu

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Weckman

Puhelin:
050 366 6412

Sähköposti:
wectom@gmail.com

Kotisivut
http://www.wectom.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin