Piklas Oy / Lehdistötiedote 9.2.2017

09.02.2017

Julkaisuvapaa 9.2.2017, klo 10.00

Rakennusalan verkkokaupalla valtaisa kasvu!

Rakennusalan verkkokaupan kasvu on ollut viime vuosina vahvaa. Muun muassa ikkunoiden ja ovien verkkomyynti on jyrkässä nousussa. Esimerkiksi Suomen voimakkaimmin kasvavan ikkunoiden- ja ulko-ovien valmistajan, Piklas Oy:n, verkkokaupan myynti on moninkertaistunut muutaman vuoden aikana.

– Käynnistimme tuotteittemme verkkokaupan vuonna 2014, ja myynti on parin vuoden aikana kasvanut yli viisinkertaiseksi, kertoo Piklas Oy:n toimitusjohtaja Erkki Tolvanen. – Kasvu on jatkunut hurjana, sillä pelkästään viimeksi kuluneiden kolmen kuukauden aikana ikkunoiden ja ulko-ovien verkkomyynti on noussut yli 97 prosenttia verrattuna samaan ajankohtaan vuotta aiemmin, Tolvanen jatkaa.

Mittavat myynnin kasvulukemat ovat harvinaisuus toimialalla, jossa alan yleinen kasvu on parin prosentin luokkaa vuositasolla.

– Verkkokauppamme voimakas kehitys on ylittänyt kaikki odotukset. Samalla se on hyvä osoitus siitä, kuinka kuluttajat hankkivat meidän alamme tuotteita yhä enemmän suoraan valmistajalta ilman välikäsiä. Näyttää lisäksi siltä, että kasvu jatkuu voimakkaana myös jatkossa, Tolvanen jatkaa.

PRT-Forest -konserniin kuuluva pyhäntäläinen Piklas Oy on Suomen voimakkaimmin kasvava ikkuna- ja ovivalmistaja. Yhtiön liikevaihto on noussut vuosien 2013-2016 aikana 8,4 miljoonasta 16,4 miljoonaan euroon. Piklas-ikkunoiden tuotanto alkoi 1970-luvun alussa, ja oman ulko-ovimalliston tuotanto Pyhännän tehtaalla käynnistyi 2015.

Piklas: www.piklas.fi

Lehdistökuvat: www.dropbox.com/sh/rrb12m9vj826pm0/AACbZK1kKdi-Qsz3jQukadJxa?dl=0

Lisätiedot medioille: Toimitusjohtaja Erkki Tolvanen, Piklas Oy, erkki.tolvanen@piklas.fi, puh: 040 - 662 45 26