Piklakselle tunnustusta ikkuna- ja ulko-ovikaupastaan

Piklas avainlippu-tunnus

Suomen voimakkaimmin kasvava ikkuna- ja ovivalmistaja, Piklas Oy, on saanut valtakunnallista tunnustusta verkkokaupastaan ja mallistostaan. Pyhäntälaiselle Piklakselle on myönnetty verkkokauppansa edistyksellisyydestä sekä ulko-ovimallistostaan Design from Finland -merkki. Lisäksi Piklakselle on myönnetty mallistonsa kotimaisuudesta ja innovoinnista Avainlippu-tunnus.

– Olemme tehneet mittavat investoinnit verkkokauppamme helppouteen, toimivuuteen ja visuaalisuuteen, kertoo Piklas Oy:n toimitusjohtaja Erkki Tolvanen. –Tämä on myös tuonut tulosta, sillä ikkunoiden ja ulko-oviemme verkkokaupan liikevaihto on parin vuoden aikana kasvanut yli viisinkertaiseksi. Samalla se on hyvä osoitus siitä, kuinka kuluttajat hankkivat alamme tuotteita yhä enemmän suoraan valmistajalta ilman välikäsiä, Tolvanen jatkaa.

Design from Finland -tunnustuksen samoin kuin Avainlippu-merkin myöntää Suomalaisen Työn Liitto. Design from Finland myönnetään yritykselle, joka haluaa erottautua suomalaisen muotoilun osaajana ja jossa muotoilulla on merkittävä vaikutus yrityksen tuotteiden ja palveluiden menestykseen. Avainlippu puolestaan myönnetään yritykselle, joka haluaa tuoda tuotteidensa ja palveluidensa suomalaisen alkuperän näkyväksi kuluttajien tunteman merkin avulla.

Piklas on palkannut alkuvuoden aikana lähes 70 uutta työntekijää. Syynä rekrytointeihin on yhtiön tuotteiden myynnin mittava kasvu. Piklas on pystynyt kasvun myötä käyttämään tehdastaan kahdessa vuorossa läpi vuoden.

PRT-Forest -konserniin kuuluva Piklas Oy:n liikevaihto on noussut vuosien 2013-2016 aikana 8,4 miljoonasta 16,4 miljoonaan euroon. Piklas-ikkunoiden tuotanto alkoi 1970-luvun alussa, ja oman ulko-ovimalliston tuotanto Pyhännän tehtaalla käynnistyi 2015.

Lehdistökuvat: www.dropbox.com/sh/rrb12m9vj826pm0/AACbZK1kKdi-Qsz3jQukadJxa?dl=0

Lisätiedot medioille:

Toimitusjohtaja Erkki Tolvanen, Piklas Oy, erkki.tolvanen@piklas.fi, puh: 040 - 662 45 26