Tule töihin Piklakselle

Piklas on voimakkaasti kasvava kotimainen ikkuna- ja ulko-ovivalmistaja sekä ikkunaverkkokaupan edelläkävijä. Sitoutuneet ja ammattitaitoiset työntekijämme ovat oleellinen osa menestystämme ja tuotteidemme laadun tae. Meillä on hyvä yhteishenki, pieni vaihtuvuus ja arvostamme avointa ja asiakaslähtöistä asennetta kaikissa työtehtävissä niin ikkuna- ja ovituotannossa kuin hallinnossa. Tuotantomme pyörii sesongista riippuen 1–3 vuorossa.  

Avoimet työpaikat Piklas Oy:

Kesätöitä kesälle 2022 sekä toistaiseksi voimassa olevia työsuhteita tarjolla pyhäntäläisille ja Pyhännälle kesänviettoon haluaville.
Nauti kesästä Pyhännällä ja tienaa Piklaksen ikkuna ja ulko-ovi tehtaalla. Piklaslaisista saat mukavia työkavereita ja Pyhäntä tarjoaa loistavat puitteet kesänviettoon.

Pyhännällä on paljon uimarantoja, hyvät kalavedet, luontopolkuja, Pohjois-Suomen paras jalkapallokenttä ja todella edullinen kuntosali vaikka sadepäivien varalle. Pyhännän kunnan kautta saat tarvittaessa myös vuokra-asunnon helposti.

Sinulta toivomme reipasta mieltä ja avointa suhtautumista uuteen työympäristöön. Arvostamme myös jämptiä otetta tekemiseen ja halua kehittyä mukanamme.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen tyohaku@piklas.fi

Kysy lisää:

Paulus Sydänmetsältä
paulus.sydanmetsa@piklas.fi
0400 767 699