Tule töihin Piklakselle

Piklas on voimakkaasti kasvava kotimainen ikkuna- ja ulko-ovivalmistaja sekä ikkunaverkkokaupan edelläkävijä. Sitoutuneet ja ammattitaitoiset työntekijämme ovat oleellinen osa menestystämme ja tuotteidemme laadun tae. Meillä on hyvä yhteishenki, pieni vaihtuvuus ja arvostamme avointa ja asiakaslähtöistä asennetta kaikissa työtehtävissä niin ikkuna- ja ovituotannossa kuin hallinnossa. Tuotantomme pyörii sesongista riippuen 1–3 vuorossa.  

Avoimet työpaikat Piklas Oy:

 

Operatiivinen johtaja


Oletko sinä uusi COO / Operatiivinen johtaja toteuttamassa kanssamme kasvutarinaamme.
Tarjoamme
•    Laajaa ja monipuolista operatiivisen johtajan tehtävää.  Vastaat tässä avainroolissa yhtiön operatiivisten toimintojen johtamisesta ja kehittämisestä. Vastuualueesi kattaa tuotannon, hankintatoimen, asiakaspalvelun, tuotehallinnon ja -kehityksen sekä järjestelmäkehityksen.
•    Kehittämisen veturiroolia. Prosessien ja järjestelmien kehittäminen, investointi- ja menetelmäkehitys sekä kumppanuustoiminnan kehittäminen, ovat tärkeä osa tehtävääsi. Olet aktiivisesti mukana muutoshankkeiden suunnittelussa, vastaat niiden toteutuksesta ja tuesta organisaatiolle yhdessä yhtiön johdon kanssa.
•    Avainroolia koko organisaation toiminnan johtamisessa. Johtoryhmän jäsenenä vastaat yhteisen strategian tekemisestä ja toteuttamisesta. Johdat ja kehität toimintaa yrityksen arvojen mukaisesti.


Tehtävässä onnistuminen edellyttää vahvaa ja monipuolista liiketoiminnan johtamisen kokemusta. Olet kehitysorientoitunut ja sinulla on näyttöjä menestyksekkäästä organisaation toimintojen, prosessien ja järjestelmien kehittämisestä. Osaat hyödyntää laajasti digitalisaation mahdollisuuksia. Tuot osaltasi yhteistyöhön innostavuutta ja energisyyttä. Osaat pitää monesta asiasta langat käsissäsi, haet ratkaisuja, varmistat sovittujen tavoitteiden toteutumisen etkä pelkää tarttua töihin. Olet vahva vuorovaikuttaja, ymmärrät johtajuuden palvelutehtävänä ja saat ihmiset sitoutumaan. Soveltuva korkeakoulutasoinen tai opistotasoinen koulutus antaa hyvät valmiudet tehtävässä onnistumiseen.
Työtehtävän sijaintipaikka on idyllisellä Pyhännällä, jossa myös tehdas sijaitsee. Myös etätyöskentely on tullut osaksi joustavaa arkeamme työtehtävien niin mahdollistaessa.  


Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Erkki Tolvanen p. 040 662 4526 29.9.2022 klo 12-14 ja 30.9.2022 klo 12-14 ja MPS Riikka Vaaraniemi p. 040 557 5353 29.9.2022  klo 13-15 ja 4.10.2022 klo 8-10.
Lähetä meille 5.10.2022 mennessä kokemuksesi, osaamisesi ja motivaatiosi kiteyttävä hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta.

Hakusivulle & lomakkeeseen

 

    _______________________________________________________________________________________

 

Kehitysinsinööri

Oletko sinä uusi kehitysinsinööri toteuttamassa kanssamme kasvutarinaamme.

Tarjoamme

  • Laajaa ja monipuolista kehitysinsinöörin tehtävää. Olet avainroolissa tuotekehityksemme eteenpäin viennissä kohti menestystä. Vastuualueesi kattaa myös tuotannon toiminnan menetelmäkehitystä ja järjestelmäkehitystä.   
  • Näköalapaikkaa laadunkehityksessä. Päätehtäviisi kuuluvat laatutekniikkakehitys Lean Six Sigma ja SPC menetelmiä hyödyntäen. Varmistat laaduntuottokyvyn toteutumisen ja kehittämisen yhteistyössä tehdaspäällikön kanssa.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää vahvaa ja monipuolista tuoteosaamista sisältäen palvelutuotteet. Digitalisaation ja automaation hyödyntäminen on sinulle arkipäivää. Olet kehitysorientoitunut ja sinulla on näyttöjä toimintojen, järjestelmien ja tuotannon menetelmien kehittämisestä. Sinulla on kokemusta toimialaan liittyvästä sääntelystä, määräyksistä ja testauksesta.  Toimit tiiviissä ja saumattomassa yhteistyössä muun organisaation kanssa. Soveltuva opistotasoinen koulutus antaa hyvät valmiudet tehtävässä onnistumiseen.

Työtehtävän sijaintipaikka on idyllisellä Pyhännällä, jossa myös tehdas sijaitsee.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Erkki Tolvanen p. 040 662 4526 29.9.2022 klo 12-14 ja 30.9.2022 klo 12-14 ja MPS Riikka Vaaraniemi p. 040 557 5353 29.9.2022  klo 13-15 ja 4.10.2022 klo 8-10.

Lähetä meille 5.10.2022 mennessä kokemuksesi, osaamisesi ja motivaatiosi kiteyttävä hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta.

Hakusivulle & lomakkeeseen

 

 

     ____________________________________________________________________________________

 

Kesätöitä kesälle 2022 sekä toistaiseksi voimassa olevia työsuhteita tarjolla pyhäntäläisille ja Pyhännälle kesänviettoon haluaville.
Nauti kesästä Pyhännällä ja tienaa Piklaksen ikkuna ja ulko-ovi tehtaalla. Piklaslaisista saat mukavia työkavereita ja Pyhäntä tarjoaa loistavat puitteet kesänviettoon.

Pyhännällä on paljon uimarantoja, hyvät kalavedet, luontopolkuja, Pohjois-Suomen paras jalkapallokenttä ja todella edullinen kuntosali vaikka sadepäivien varalle. Pyhännän kunnan kautta saat tarvittaessa myös vuokra-asunnon helposti.

Sinulta toivomme reipasta mieltä ja avointa suhtautumista uuteen työympäristöön. Arvostamme myös jämptiä otetta tekemiseen ja halua kehittyä mukanamme.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen tyohaku@piklas.fi

Kysy lisää:

Paulus Sydänmetsältä
paulus.sydanmetsa@piklas.fi
0400 767 699