Ulko-ovet asennettuna helposti Piklakselta

Uuden ulko-oven valinta ja mittatilaus

Kun koti kaipaa uutta ilmettä tai vanha ulko-ovi on tullut tiensä päähän, on aika miettiä uuden oven hankintaa. Ulko-oven valinnassa on hyvä ottaa huomioon niin ulkonäkö kuin toimivuuskin. Piklaksen valikoimasta löydät laadukkaat ja turvalliset ulko-ovet, jotka valmistetaan juuri sinun kotisi mittojen mukaan. Mittatilaus takaa, että uusi ovi istuu täydellisesti paikoilleen ja asennus sujuu vaivattomasti.

Valitsemalla Piklaksen, saat palvelua alusta loppuun saakka. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri oikean oven tarpeisiisi ja huolehtivat, että mittaukset tehdään tarkasti. Näin varmistetaan, että uusi ulko-ovesi ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös toimii moitteettomasti vuodesta toiseen.

Asennuspalvelu – vaivatonta ja nopeaa

Kun olet valinnut täydellisen ulko-oven, seuraava askel on asennus. Piklaksen asennuspalvelu tekee tästä vaiheesta helppoa ja vaivatonta. Ammattitaitoiset asentajamme tulevat paikan päälle ja asentavat uuden ulko-ovesi nopeasti ja luotettavasti. Sinun ei tarvitse huolehtia työkaluista, tarvikkeista tai asennuksen yksityiskohdista – me hoidamme kaiken puolestasi.

Asennuspalvelumme sisältää kaiken tarvittavan uuden ulko-oven paikoilleen saattamiseksi. Asentajamme ovat koulutettuja ja heillä on vuosien kokemus alalta, joten voit luottaa siihen, että asennus suoritetaan huolellisesti ja ammattitaidolla. Näin varmistat, että uusi ulko-ovesi toimii moitteettomasti ja kestää käytössä pitkään.

Laadukkaat ulko-ovet suoraan valmistajalta

Piklaksen ulko-ovet valmistetaan Suomessa, ja ne suunnitellaan kestämään pohjoisen vaihtelevia sääolosuhteita. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen valmistusprosessi takaavat, että saat kotiisi oven, joka ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös eristää tehokkaasti ja lisää turvallisuutta. Valikoimastamme löytyy eri tyylejä ja värejä, joten voit valita oven, joka sopii juuri sinun kotisi ilmeeseen.

Kun ostat ulko-oven suoraan valmistajalta, voit olla varma siitä, että saat parasta mahdollista laatua kilpailukykyiseen hintaan. Piklaksen läpinäkyvä hinnoittelu ja mutkaton asiakaspalvelu varmistavat, että ostoprosessi on sujuva ja miellyttävä kokemus alusta loppuun.

Asiakaspalvelu, johon voit luottaa

Piklaksen asiakaspalvelu on valmiina auttamaan sinua kaikissa ulko-oven hankintaan liittyvissä kysymyksissä. Olipa kyseessä sitten tuotevalikoima, mittatilaus tai asennus, asiantunteva tiimimme on täällä sinua varten. Tavoitteenamme on tehdä ostoprosessistasi mahdollisimman sujuva ja vaivaton.

Me ymmärrämme, että ulko-oven hankinta voi olla iso päätös, ja siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan henkilökohtaista ja ystävällistä palvelua jokaiselle asiakkaallemme. Voit luottaa siihen, että Piklaksen kanssa et joudu yllättäviin tilanteisiin tai piilokustannuksiin.

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lue vielä nämä

Piklas ikkunoiden ja ulko-ovien tilaaminen on tehty helpoksi, mikä vaihtoehdoista tuntuu sinusta parhaalta?

Varaa maksuton
suunnittelupalvelu

Asiantuntijamme auttavat mielellään suunnittelussa sekä tilaamisessa. Tarvittaessa voitte sopia myös maksuttoman mitta- ja suunnittelukäynnin kohteeseesi.

Lähetä
tarjouspyyntö

Tehtaamme asiantuntija valitsee kohteeseesi parhaiten soveltuvat tuotteet ja tekee niistä tarjouksen. Jos haluat tilata tuotteet asennettuna, niin tarjouspyyntöösi vastaa kohdettasi lähin Valtuutettu PiklasKumppani.

Suunnittele & tee
tilaus verkkokaupassa

Verkkokaupassa voit valita tuotteet ja niihin tarvittavat ominaisuudet ja lisävarusteet. Voit tilata tuotteet asennettuna tai ilman asennusta ostoskorista, jossa näet sekä tuotteiden että palvelun hinnan heti.

Jaakko Sonninen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mikko Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Janne Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Petri Kuukasjärvi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Rainer Renkonen

Jag betjänar även på svenska

Puhelin:
050 536 2624

Sähköposti:
rainer.renkonen@multi.fi

Kotisivut:
https://multiglas.fi/fi/

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Olli Koskelo

Puhelin:
044 0305 900

Sähköposti:
info@olara.fi

Kotisivut
https://www.olara.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mika Mäkipere

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Järvensivu

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Weckman

Puhelin:
050 366 6412

Sähköposti:
wectom@gmail.com

Kotisivut
http://www.wectom.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin