Ulko-ovet asennettuna – avaimet käteen ratkaisu

Miksi valita avaimet käteen -palvelu ulko-oven hankintaan?

Kun kotiisi tai mökillesi on aika päivittää ulko-ovi, haluat varmasti, että prosessi on mahdollisimman sujuva ja vaivaton. Avaimet käteen -palvelu tarjoaa juuri tämän – helpon ja kattavan ratkaisun, jossa kaikki ovesta mittaukseen ja asennukseen hoituu yhden luukun kautta. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia yksityiskohdista tai aikataulutuksesta, vaan voit luottaa asiantuntijoiden ammattitaitoon ja nauttia uudesta ulko-ovestasi ilman ylimääräistä stressiä.

Avaimet käteen -palvelun valitseminen tarkoittaa myös sitä, että saat yksilöllisesti suunnitellun ja juuri sinun tarpeisiisi sopivan ulko-oven. Piklas huolehtii siitä, että uusi ovesi ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös parantaa kotisi turvallisuutta ja energiatehokkuutta. Lisäksi läpinäkyvät hinnat ja mutkaton asiakaspalvelu takaavat, että tiedät tarkalleen, mitä saat ja mihin hintaan.

Ulko-oven asennuspalvelu – mitä se pitää sisällään?

Kun puhutaan ulko-oven asennuspalvelusta, on tärkeää ymmärtää, mitä kaikkea se kattaa. Palvelu alkaa yleensä ilmaisella mittauksella, jossa asiantuntijat tulevat paikan päälle varmistamaan oikeat mitat ja antamaan neuvoja parhaan mahdollisen oven valintaan. Tämän jälkeen ovi valmistetaan mittatilaustyönä, mikä takaa täydellisen istuvuuden ja toimivuuden. Asennus sisältää vanhan oven poiston ja uuden oven asentamisen, sekä kaikki tarvittavat tiivistykset ja viimeistelytyöt.

Asennuspalvelun hyödyntäminen tarkoittaa myös sitä, että saat takuun sekä tuotteelle että asennustyölle. Tämä tuo mielenrauhaa ja varmuutta siitä, että ovi toimii moitteettomasti vuosien ajan. Lisätietoja asennuspalvelusta ja sen sisällöstä löydät täältä, jossa kerrotaan tarkemmin Piklaksen tarjoamasta asennuspalvelusta.

Asennuspalvelun edut

Asennuspalvelun käyttäminen tuo mukanaan lukuisia etuja. Ensinnäkin, se säästää aikaa ja vaivaa, kun ei tarvitse itse perehtyä asennuksen saloihin tai etsiä erillistä asentajaa. Ammattilaiset hoitavat kaiken puolestasi, ja voit olla varma, että ovi asennetaan oikeaoppisesti ja turvallisesti. Toiseksi, asennuspalvelu varmistaa, että ovi on tiivis ja eristää hyvin, mikä on tärkeää erityisesti Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Lisäksi, kun valitset asennuspalvelun, voit olla varma, että kaikki työ tehdään voimassa olevien määräysten ja standardien mukaisesti. Tämä on tärkeää niin turvallisuuden kuin takuuehtojenkin kannalta. Asennuspalvelu on siis investointi, joka maksaa itsensä takaisin niin mielenrahan kuin kiinteistön arvonkin muodossa.

Yhteenveto

Ulko-oven päivitys on tärkeä osa kodin ylläpitoa ja turvallisuutta. Avaimet käteen -palvelu tarjoaa helpon ja vaivattoman tavan saada uusi ovi asennettuna ilman ylimääräistä stressiä. Ammattilaiset huolehtivat kaikesta alusta loppuun, ja voit nauttia uuden oven tuomasta ilmeestä ja toimivuudesta vuosia eteenpäin. Muista, että oikean palveluntarjoajan valinta on avainasemassa, joten valitse sellainen, joka tunnetaan laadusta ja luotettavuudesta.

Kun olet valmis päivittämään ulko-ovesi, ota yhteyttä luotettavaan toimijaan, joka ymmärtää tarpeesi ja tarjoaa kattavan palvelun. Tutustu tarkemmin asennuspalveluun ja sen tarjoamiin etuihin, ja tee päätös, joka tuo lisäarvoa sekä kotiisi että elämääsi.

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lue vielä nämä

Piklas ikkunoiden ja ulko-ovien tilaaminen on tehty helpoksi, mikä vaihtoehdoista tuntuu sinusta parhaalta?

Varaa maksuton
suunnittelupalvelu

Asiantuntijamme auttavat mielellään suunnittelussa sekä tilaamisessa. Tarvittaessa voitte sopia myös maksuttoman mitta- ja suunnittelukäynnin kohteeseesi.

Lähetä
tarjouspyyntö

Tehtaamme asiantuntija valitsee kohteeseesi parhaiten soveltuvat tuotteet ja tekee niistä tarjouksen. Jos haluat tilata tuotteet asennettuna, niin tarjouspyyntöösi vastaa kohdettasi lähin Valtuutettu PiklasKumppani.

Suunnittele & tee
tilaus verkkokaupassa

Verkkokaupassa voit valita tuotteet ja niihin tarvittavat ominaisuudet ja lisävarusteet. Voit tilata tuotteet asennettuna tai ilman asennusta ostoskorista, jossa näet sekä tuotteiden että palvelun hinnan heti.

Jaakko Sonninen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mikko Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Janne Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Petri Kuukasjärvi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Rainer Renkonen

Jag betjänar även på svenska

Puhelin:
050 536 2624

Sähköposti:
rainer.renkonen@multi.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Olli Koskelo

Puhelin:
044 0305 900

Sähköposti:
info@olara.fi

Kotisivut
https://www.olara.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mika Mäkipere

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Järvensivu

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Weckman

Puhelin:
050 366 6412

Sähköposti:
wectom@gmail.com

Kotisivut
http://www.wectom.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin