Ulko-ovet mittatilaustyönä Piklakselta

Kotisi käyntikortti – räätälöidyt ulko-ovet

Kotisi ensivaikutelma alkaa ulko-ovesta, joka toimii asunnon käyntikorttina. Arkkitehtuuriin ja sisustukseen sopivat ulko-ovet mahdollistavat sisääntulon, joka kuvastaa asukkaiden persoonallisuutta. Piklaksen valmistamat ulko-ovet yhdistävät korkean laadun, turvallisuuden ja esteettisen ilmeen, samalla kun ne ovat käytännöllisiä ja pitkäikäisiä.

Räätälöidyn ulko-oven valitseminen tarkoittaa, että saat kotiisi juuri sopivan kokoisen ja tyylisen oven. Ei tarvetta tinkiä valmiista malleista, vaan saat oven, joka on suunniteltu nimenomaan sinun tarpeidesi mukaan. Piklaksen kokenut tiimi on apunasi löytämässä täydellisen ratkaisun, olipa kyseessä sitten moderni tai perinteinen muotoilu.

Laatu ja pitkäikäisyys etusijalla

Ulko-ovissa laadun ja kestävyyden merkitys on korostunut. Suomen vaihtelevat sääolosuhteet asettavat oville suuria vaatimuksia. Piklaksen valmistamat ulko-ovet on suunniteltu kestämään niin kylmyyttä, sadetta kuin auringonpaistettakin. Jokainen ovi valmistuu tarkalla linjastolla suunnitelman mukaisesti, taaten sen, että se palvelee kotiasi vuosikymmenten ajan.

Laadukkaat materiaalit ja huolellinen viimeistely varmistavat, että ulko-ovesi ei vain näytä hyvältä, vaan myös toimii moitteettomasti. Piklaksen räätälöidyt ulko-ovet ovat sijoitus, joka kohottaa asuntosi arvoa ja tuo mielenrauhaa tietäessäsi, että ovesi on turvallinen ja energiatehokas.

Asiakaspalvelun ja avoimuuden periaatteet

Piklaksen toimintafilosofiana on tarjota asiakkailleen sujuvaa ja avointa palvelua. Koko ostoprosessi on suunniteltu mahdollisimman läpinäkyväksi ja vaivattomaksi. Asiakkaan ei tarvitse murehtia piilokuluista tai odottamattomista lisämaksuista, sillä kaikki hinnat ovat selkeästi ilmoitettu heti alusta lähtien.

Kokenut henkilökuntamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi ja auttamaan sinua löytämään optimaalisen ratkaisun. Heidän tehtävänään on varmistaa, että saat juuri sellaisen ulko-oven, joka vastaa toiveitasi ja mahtuu budjettiisi. Piklaksen asiakaspalvelu on omistautunut pitämään asiakkaan tyytyväisenä koko prosessin aikana.

Yksilöllisyys ja valinnanvaraisuus

Mittatilaus ulko-ovien suurin hyöty on niiden ainutlaatuisuus. Voit vaikuttaa oven ulkonäköön, värien valintaan, lasielementtien muotoiluun ja moniin muihin yksityiskohtiin. Piklaksen valikoimasta löydät ratkaisuja niin uudiskohteisiin kuin vanhojen ovien uusimiseen, ilman että sinun tarvitsee tinkiä omista näkemyksistäsi.

Valinnanvaraisuus tarkoittaa myös sitä, että voit valita ovesi turvallisuusominaisuudet, energiatehokkuuden ja äänieristyksen tason. Piklaksen asiantuntijat neuvovat sinua ymmärtämään eri vaihtoehtojen etuja, jotta voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen, joka palvelee kotiasi parhaiten.

Helppo ja nopea tilausprosessi

Tilaaminen Piklakselta on suunniteltu olemaan helppoa ja nopeaa. Voit suunnitella ja tilata oven verkkokaupasta tai tilata maksuttoman suunnitteluajan. Tämän jälkeen prosessi etenee sujuvasti mittauksista valmistukseen ja asennukseen. Piklaksen ammattilaiset varmistavat, että saat tilaamasi oven ja että se asennetaan asianmukaisesti ja aikataulussa.

Voit luottaa siihen, että Piklaksen tiimi pitää sinut ajan tasalla koko tilausprosessin ajan. Heidän tavoitteenaan on varmistaa, että räätälöity ulko-ovesi valmistuu sovitussa aikataulussa, jopa neljässä viikossa, ja että lopputulos ylittää odotuksesi.

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lue vielä nämä

Piklas ikkunoiden ja ulko-ovien tilaaminen on tehty helpoksi, mikä vaihtoehdoista tuntuu sinusta parhaalta?

Varaa maksuton
suunnittelupalvelu

Asiantuntijamme auttavat mielellään suunnittelussa sekä tilaamisessa. Tarvittaessa voitte sopia myös maksuttoman mitta- ja suunnittelukäynnin kohteeseesi.

Lähetä
tarjouspyyntö

Tehtaamme asiantuntija valitsee kohteeseesi parhaiten soveltuvat tuotteet ja tekee niistä tarjouksen. Jos haluat tilata tuotteet asennettuna, niin tarjouspyyntöösi vastaa kohdettasi lähin Valtuutettu PiklasKumppani.

Suunnittele & tee
tilaus verkkokaupassa

Verkkokaupassa voit valita tuotteet ja niihin tarvittavat ominaisuudet ja lisävarusteet. Voit tilata tuotteet asennettuna tai ilman asennusta ostoskorista, jossa näet sekä tuotteiden että palvelun hinnan heti.

Jaakko Sonninen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mikko Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Janne Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Petri Kuukasjärvi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Rainer Renkonen

Jag betjänar även på svenska

Puhelin:
050 536 2624

Sähköposti:
rainer.renkonen@multi.fi

Kotisivut:
https://multiglas.fi/fi/

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Olli Koskelo

Puhelin:
044 0305 900

Sähköposti:
info@olara.fi

Kotisivut
https://www.olara.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mika Mäkipere

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Järvensivu

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Weckman

Puhelin:
050 366 6412

Sähköposti:
wectom@gmail.com

Kotisivut
http://www.wectom.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin