Valitse Piklas ulko-ovet kotisi ilmeen täydentämiseen

Kotisi ensivaikutelma syntyy jo ovella

Kodin pihaan saapuessasi ensimmäinen elementti, joka sinua tervehtii, on ulko-ovi. Se toimii ikään kuin talon käyntikorttina, välittäen viestejä asumisen tyylistä ja asukkaiden luonteesta. Ulko-oven valitseminen on merkittävä päätös, joka heijastuu koko kodin olemukseen ja fiilikseen. Piklaksen monipuolisesta valikoimasta löydät laadukkaat ja tyylikkäät ulko-ovet, jotka on räätälöity kestämään Suomen moninaisia sääoloja ja tuovat kotiisi sen toivotun ilmeen.

Ulko-oven valinnassa on syytä ottaa huomioon sekä käytännöllisyys että esteettisyys. Laadukas ulko-ovi ei ainoastaan eristä kylmää ja ääntä, vaan myös toivottaa vieraat tervetulleiksi sen lämpimän ja houkuttelevan ulkomuodon myötä. Piklaksen ovet valmistetaan mittatilaustyönä, joten voit olla varma, että saat kotiisi täydellisesti sopivan ratkaisun, olipa tyylisi sitten moderni tai perinteisempi.

Laadun ja kestävyyden merkitys

Ulko-oven on kestettävä ajan hammasta sekä jatkuvaa käyttöä. Tästä syystä on olennaista valita ovi, joka on tehty kestävistä materiaaleista ja suunniteltu pitkäikäisyyttä silmällä pitäen. Piklaksen ulko-ovet ovat tunnettuja niiden erinomaisesta laadusta ja pitkäkestoisuudesta. Jokainen ovi on suunniteltu huolella ja rakennettu sietämään niin pakkasta, sadetta kuin auringonpaistettakin, taaten, että kotisi pysyy turvassa ja näyttää hyvältä vuosien varrella.

Laadukas ulko-ovi on myös energiatehokas ratkaisu. Se auttaa ylläpitämään tasalaatuista lämpötilaa sisätiloissa ja pienentämään lämmityskuluja. Piklaksen ovet on suunniteltu tiivistämään kotisi niin, että voit nauttia miellyttävästä sisäilmasta ilman vetoa tai lämpöhukkaa.

Räätälöi kodin ulkoasu

Ulko-oven avulla voit heijastaa omaa persoonallisuuttasi ja tehdä kodistasi erottuvan. Piklaksen valikoimasta löytyy erilaisia tyylejä, värejä ja yksityiskohtia, jotka mahdollistavat sinulle sopivan ratkaisun löytämisen. Voit päätyä esimerkiksi perinteiseen puuoveen tai moderniin, selkeälinjaiseen designiin, joka istuu saumattomasti nykyaikaisen arkkitehtuurin rinnalle.

Älä myöskään laiminlyö ovensisustuksen merkitystä, joka viimeistelee kokonaisuuden. Piklaksen ovet antavat sinulle vapauden valita kahvat, lukot ja muut helat, jotka täydentävät sekä oven että kodin muiden elementtien kanssa. Näin varmistat, että ulko-ovesi on osa laajempaa kokonaisuutta ja kuvastaa kodin tyyliä sekä tunnelmaa.

Asiantunteva palvelu ja selkeä hinnoittelu

Piklaksen valitseminen tarkoittaa asiantuntevan palvelun hyödyntämistä, joka auttaa sinua löytämään täydellisen ulko-oven kotiisi. Kokenut henkilökunta neuvoo sinua valinnassasi ja varmistaa, että saat oven, joka vastaa toiveitasi ja tarpeitasi. Selkeä hinnoittelu varmistaa, että tiedät tarkalleen, mitä olet hankkimassa, ilman piilotettuja kuluja tai odottamattomia lisämaksuja.

Piklaksen asiakaspalvelu on aina valmiina vastaamaan kysymyksiisi ja tukemaan sinua päätöksenteossa. Voit luottaa siihen, että saat henkilökohtaista ja suoraa palvelua alusta loppuun, ja että uusi ulko-ovesi on laadukas sijoitus kodin tulevaisuuteen.

Tutustu myös Piklaksen asennuspalveluihin, jotka takaavat, että uusi ulko-ovesi asennetaan ammattitaidolla ja huolella. Lisätietoja löydät täältä.

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lue vielä nämä

Piklas ikkunoiden ja ulko-ovien tilaaminen on tehty helpoksi, mikä vaihtoehdoista tuntuu sinusta parhaalta?

Varaa maksuton
suunnittelupalvelu

Asiantuntijamme auttavat mielellään suunnittelussa sekä tilaamisessa. Tarvittaessa voitte sopia myös maksuttoman mitta- ja suunnittelukäynnin kohteeseesi.

Lähetä
tarjouspyyntö

Tehtaamme asiantuntija valitsee kohteeseesi parhaiten soveltuvat tuotteet ja tekee niistä tarjouksen. Jos haluat tilata tuotteet asennettuna, niin tarjouspyyntöösi vastaa kohdettasi lähin Valtuutettu PiklasKumppani.

Suunnittele & tee
tilaus verkkokaupassa

Verkkokaupassa voit valita tuotteet ja niihin tarvittavat ominaisuudet ja lisävarusteet. Voit tilata tuotteet asennettuna tai ilman asennusta ostoskorista, jossa näet sekä tuotteiden että palvelun hinnan heti.

Jaakko Sonninen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mikko Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Janne Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Petri Kuukasjärvi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Rainer Renkonen

Jag betjänar även på svenska

Puhelin:
050 536 2624

Sähköposti:
rainer.renkonen@multi.fi

Kotisivut:
https://multiglas.fi/fi/

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Olli Koskelo

Puhelin:
044 0305 900

Sähköposti:
info@olara.fi

Kotisivut
https://www.olara.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mika Mäkipere

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Järvensivu

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Weckman

Puhelin:
050 366 6412

Sähköposti:
wectom@gmail.com

Kotisivut
http://www.wectom.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin