Näin valitset sopivat ulko-ovet 

Retroa tai modernia, energiatehokkaat Piklas-ovet valmistetaan sen näköisenä ja kokoisena kuin haluat, joten remonttikohteissakaan ei tarvitse tinkiä ovien tyylistä. Mittatarkat ovet on helppo asentaa itse. Piklas-ovien materiaalina on tiivis ja moni-ilmeinen HDF-puukuitulevy tai aito massiivipuu.

Piklaksen verkkokaupan suunnitteluohjelma näyttää ovimallin ja värityksen valintojesi mukaisena. Kaikki HDF-ovet saa myös pariovina. Testaile eri värisävyjä, terassioven lasikokoja ja muita yksityiskohtia ja tilaa, kun olet tyytyväinen! Verkkokaupasta näet myös ulko-ovien lisävarusteet ja tekniset tiedot.

  • slide
  • slide

Ulko-ovet saa myös kaksivärisenä

Sisustusta sisäpuolelta, arkkitehtuuria ulkopuolelta. Sinä päätät oven värityksen. Piklas-ulko-ovien värit ovat yhteensopivat ikkunavärien kanssa.

Kokeile ovivärejä verkkokaupassa

Piklas ovet koko taloon

Yhtenäiset ulko-ovet kotiin tai vapaa-ajan asuntoon

Ostamisen helppoutta: valitse pääovi ja saat kodin muut ovet samasta malliryhmästä. Piklas on suunnitellut kokonaisuuden valmiiksi.

Tutustu Piklas-ovimallistoihin

Ulko-ovien asennus itse

Rakennatko vai remontoitko? Huomioi ovisuunnitelmissa nämä.

Ovien ulkonäöllä on iso vaikutus talon ulkoasuun. Suunnitteluvaiheessa kannattaa hyödyntää mittatilausovien mahdollisuuksia. Näyttävät sisäänkäynnit, levikkeet, terassille vievät pariovet, valoisat ikkunoiden ja ovien yhdistelmät – mahdollisuuksia on monia. Remonttikohteeseen voidaan tehdä myös uusia tai avarampia oviaukkoja, jolloin mittojen mukaan valmistettava Piklas-ulko-ovi on varma valinta.

Kaikkien Piklas-ulko-ovien rinnalle soveltuu myös Alku-terassiovi, jonka alumiinilla verhoiltu ulkopinta sopii esimerkiksi säänkestävyyttä vaativalle eteläpihalle tai avoimelle parvekkeelle. Oven lasiaukon korkeuden voi valita vapaasti, kuten kaikissa Piklas-terassiovissa. Sisäpuolelta Alku-ovi on massiivipuuta ja se voi pintakäsitellä Piklas-ikkunoihin sopivaksi.

Punainen ulko-ovi ja ikkunat

Korosta talosi tyyliä ikkunoilla ja ulko-ovilla

Ovimalli ja ikkuna muuttavat ilmettään pienelläkin sävymuutoksella. Värivalinnoilla saat aikaan niin harmoniaa kuin erottuvia yksityiskohtia. Tutustu mahdollisuuksiin!

Katso Piklaksen värivaihtoehdot

Asennatko ulko-ovet itse?

Piklas-ovet ovat mittatarkkoja ja käsistään kätevä voi oikeilla työvälineillä asentaa ulko-ovet itsekin. Havainnollinen video ulko-ovien asentamisesta löytyy tämän sivun ylälaidasta. Ohjeet ja takuutiedot -sivultamme löytyy erilliset asennusohjeet Piklaksen HDF-ulko-oville ja massiivipuisille ulko-oville. Huomioi myös ovien vastaanottoon ja varastointiin liittyvät ohjeet, jotta ovet säilyvät moitteettomassa kunnossa. Tarvittaessa PiklasKumppani-verkostosta saa apua ulko-ovien suunnitteluun ja asennuksen takuutyönä.