Kotimaiset Piklas-ovimallistot

Piklaksen HDF-runkoiset ulko-ovet on jaettu neljään eri tyyliseen mallistoon, joista löytyy valmiita helposti ostettavia ulko-ovisettejä. Mallistoja ei ole sidottu rakennuksen ikään tai aikakauteen vaan ovien suunnittelussa on ajateltu talon arkkitehtuuria ja tunnelmaa, jota asukkaat haluavat kodissaan tai loma-asunnossaan korostaa.

Punainen Retro ulko-ovi

Retro-ovimallisto

Retro-ulko-ovet ovat uusvanhoja ovimalleja, jotka sopivat vanhan talon modernisointiin tai retroa rakastavien uudisrakennukseen.

Tutustu Retro-ulko-oviin

Valkoinen, klassinen Idylli ulko-ovi

Idylli-ovimallisto

Idylli-ulko-ovet tuovat kodikasta tunnelmaa ja klassista kauneutta uudisrakennuksiin tai hartaudella remontoituihin perinnetaloihin.

Tutustu Idylli-ulko-oviin

Puinen Mahti ulko-ovi

Mahti-ovimallisto

Mahti-ulko-ovet ovat luonnonystävän kotiin suunniteltuja näyttäviä ulko-ovia, joiden pariksi sopii niin hirsi-, kivi- kuin lautaseinäkin.

Tutustu Mahti-ulko-oviin

Harmaa Ryhti ulko-ovi

Ryhti-ovimallisto

Ryhti-ulko-ovet sopivat moderniin tai minimalistiseen taloon ja sinulle, joka rakastat selkeitä linjoja, graafisia elementtejä tai tehostevärejä.

Tutustu Ryhti-ulko-oviin

Kaikki Piklaksen ulko-ovet valmistetaan Pyhännän tehtaalla mittatilaustyönä. Ovimallien suositusvärien lisäksi värivaihtoehtoja on yli 200 ja oviin voit valita eri värin sisä- ja ulkopuolelle. Kuultosävyjä saa Piklaksen massiivipuuoviin. Ulko-ovimallistoista kokoat helposti kaikki kotisi ulko-ovet: pääovien, terassiovien, pariovien ja umpiovien lisäksi mallistoissa myös levikkeitä ovien rinnalle.

Piklas HDF-ulko-ovien edut

Asiakkaan toiveiden mukaan valmistettavien Piklas HDF-ulko-ovien pintamateriaalina on erittäin tiivis ja kovapintainen HDF-puukuitulevy. Sileä ja tasalaatuinen HDF mahdollistaa erilaiset pintakuvioinnit ja näyttävät maalipinnat, joilla Piklaksen Mahti-, Ryhti-, Idylli- ja Retro-mallistojen ulko-ovet saavat persoonallisen ilmeensä. HDF kestää erittäin hyvin kosteutta ja Piklas antaakin HDF-pintaisille ulko-ovilleen 10 vuoden suoranapysymistakuun. Kaikki Piklas-ulko-ovet valmistetaan Suomessa.

Mistä idea ulko-ovien valintaan?

Uuden talon ulko-oven valinnassa omat mieltymykset ja talon arkkitehtuuri antavat suuntaviivoja valinnalle. Talon ja pääoven sijainti on hyvä huomioida oven lasitusten valinnassa – kirkkaan lasituksen lisäksi on saatavilla lasituksia, jotka antavat näkösuojaa mutta päästävät valon läpi.

Remonttikohteeseen uusi ulko-ovi valitaan usein talon aikakauden ja tyylin mukaan. Erityisesti Piklaksen Retro- ja Idylli-mallistoissa on useita hyviä vaihtoehtoja. Jos tekeillä on isompi julkisivu-uudistus, ulko-ovet auttavat modernisoimaan talon ilmettä.

Vaativaan paikkaan Alku-terassiovi

Kaikista Piklas-ulko-ovimalleista löytyy terasseille ja parvekkeille sopiva lasiaukollinen ovi. Mikäli ovi sijaitsee aurinkoisella etelään suuntautuvalla pihalla tai se joutuu muuten sään armoille, hyvä vaihtoehto on Piklaksen Alku-terassiovi. Ulkopuolelta alumiiniverhoiltu ovi kestää hyvin suomalaisia sääolosuhteita ja maalivärin saa Piklas-ikkunoihin sopivaksi. Sisäpuolelta puupintaisen oven voi käsitellä ikkunoiden sisäpintojen kanssa yhdenmukaisella maalivärillä tai kuultosävyllä.