Ohjeita ulko-oviremontin suunnitteluun

Uusi ulko-ovi parantaa kotisi energiatehokkuutta, turvallisuutta ja äänieristystä. Talon ilmeeseen sopiva ovi terästää myös talon ulkonäköä ja arvoa. Yhtenäisten Piklas-ovimallistojen avulla oviremontti sujuu helpommin ja yhdellä tilauksella.

Ulko-ovisaneeraus onnistuu helposti, sillä Piklas valmistaa kaikki ovet mittatilaustyönä. Myös pariovet ja muut erikoisratkaisut hoituvat. Piklaksen verkkokaupan suunnittelu- ja mitoitusohjelmalla on helppo kokeilla eri vaihtoehtoja ja laskea oviremontin budjettia.

Oviremontti itse vai ulko-ovet asennettuna?

Piklaksen tehtaanmyymälän verkkokauppa on edullinen ostopaikka omatoimiselle ovi- tai ikkunaremontin tekijälle. Voit suunnitella uudet ulko-ovesi rauhassa ja valita itsellesi sopivan toimitusajan. Alta löydät ohjeita.

Mikäli haluat apua oviremontin suunnitteluun ja asennustyöhön, löydät PiklasKumppani -verkostosta luotettavia ja kokeneita ammattilaisia eri puolilla Suomea. Saat halutessasi yhdellä sopimuksella toiveidesi mukaiset Piklas-ulko-ovet valmiiksi asennettuna. Voit tilata asennuspalvelun tuotteillesi suoraan verkkokaupassa. Tutustu PiklasKumppani-palveluun »

Näin aloitat ulko-oviremontin suunnittelun:

Onnistuneen oviremontin suunnittelu

  • Kuinka monta erilaista ovea tarvitset? Pääovi, terassi- tai parvekeovi, varaston ovet jne. Minne sopii umpiovi, missä lasiaukko toisi lisää valoa tai pariovet kulkutilaa?
  • Tarvitsetko palo-ovea? Piklaksen palo-ovet tunnistat liekkisymbolista.
  • Mittaa nykyisten ulko-ovien aukot ja karmisyvyys. Tulosta Ohjeet ja takuutiedot -sivulta avuksi ovimitoituksen muistilista.
  • Mikä on talosi tyyli? Ulko-oviremontti kannattaa aloittaa tutustumalla kahdeksaan eri tyyliseen ovimallistoon. Vaihtoehtoina moni-ilmeiset HDF-ulko-ovet tai massiivipuiset ulko-ovet. Molemmista on tarjolla valmiita mallisarjoja valinnan helpottamiseksi.
  • Säväytä ovivärillä: Piklaksen verkkokaupan suunnitteluohjelmalla voit kokeilla jokaisen ovimallin kohdalla eri värivaihtoehtoja ja katsoa, miten ulko-oven ilme muuttuu. Massiivipuu-ulko-oviin saa myös upeita kuultosävyjä.
  • Ovikohtaiset lisävarusteet: saat oviremonttiisi kaiken samalla tilauksella. Painikkeet, lukitukset, ovikello, postiluukku, lukitus, erikoislasit. Kaikki vaihtoehdot löydät Piklas-verkkokaupasta.