Kotimaiset Piklas-ovimallistot

Piklaksen HDF-runkoiset ulko-ovet on jaettu neljään eri tyyliseen mallistoon, joista löytyy valmiita helposti ostettavia ulko-ovisettejä. Mallistoja ei ole sidottu rakennuksen ikään tai aikakauteen vaan ovien suunnittelussa on ajateltu talon arkkitehtuuria ja tunnelmaa, jota asukkaat haluavat kodissaan tai loma-asunnossaan korostaa.

Harmaa Ryhti ulko-ovi

Ryhti-ovimallisto

Ryhti-ulko-ovet sopivat moderniin tai minimalistiseen taloon ja sinulle, joka rakastat selkeitä linjoja, graafisia elementtejä tai tehostevärejä.

Tutustu Ryhti-ulko-oviin

Puinen Mahti ulko-ovi

Mahti-ovimallisto

Mahti-ulko-ovet ovat luonnonystävän kotiin suunniteltuja näyttäviä ulko-ovia, joiden pariksi sopii niin hirsi-, kivi- kuin lautaseinäkin.

Tutustu Mahti-ulko-oviin

Valkoinen, klassinen Idylli ulko-ovi

Idylli-ovimallisto

Idylli-ulko-ovet tuovat kodikasta tunnelmaa ja klassista kauneutta uudisrakennuksiin tai hartaudella remontoituihin perinnetaloihin.

Tutustu Idylli-ulko-oviin

Punainen Retro ulko-ovi

Retro-ovimallisto

Retro-ulko-ovet ovat uusvanhoja ovimalleja, jotka sopivat vanhan talon modernisointiin tai retroa rakastavien uudisrakennukseen.

Tutustu Retro-ulko-oviin

Kaikki Piklaksen ulko-ovet valmistetaan Pyhännän tehtaalla mittatilaustyönä. Ovimallien suositusvärien lisäksi värivaihtoehtoja on yli 200 ja oviin voit valita eri värin sisä- ja ulkopuolelle. Kuultosävyjä saa Piklaksen massiivipuuoviin. Ulko-ovimallistoista kokoat helposti kaikki kotisi ulko-ovet: pääovien, terassiovien, pariovien ja umpiovien lisäksi mallistoissa myös levikkeitä ovien rinnalle.