Piklas massiivipuiset ulko-ovet

Korkealaatuinen, massiivipuinen ulko-ovi on vaikuttavan näköinen ja moneen arkkitehtuuriin ja sisustukseen muuntautuva. Piklaksen puuovimallistosta on helppo ostaa yhteensopivat ulko-ovet kaikkiin talon sisäänkäynteihin. Modernin silauksen massiivinen puuovi saa rohkealla peittomaalivärillä. Elävän puupinnan ystäville on tarjolla upeat kuultosävyt, joiden ansiosta puun luonnollinen kauneus pääsee esille. Sisä- ja ulkopuolen pintakäsittelyn voi valita erikseen.

Polku-ovet

Millainen Polku vie sinun kotiisi? Valitse pääovesi seitsemästä versiosta. Massiivipuisten Polku-ovien pystylinjat tuovat ryhtiä julkisivuun – värivalinnalla nostat esiin haluamaasi tyyliä.

Katso ovet ja värit

Suunnittele verkkokaupassa

Pinkka-ovet

Raamikkaat Pinkka-puuovet tuovat arvokkuutta sisäänkäyntiin ja oven lasitukset valoa eteiseen. Väriä elämääsi saat juuri sen verran kuin haluat – kuultosävyisenä tai peittomaalattuna.

Katso ovet ja värit

Suunnittele verkkokaupassa

Uoma-ovet

Kuultosävyisenä Uoma-massiivipuuovet ja niiden klassinen kalanruotokuvio maastoutuvat upeasti hirsiseinän tunnelmaan. Uoma-ovet ovat parhaimmillaan rapattujen tai puupintojen rinnalla.

Katso ovet ja värit

Suunnittele verkkokaupassa

Kiila-ovet

Massiivipuusta tehty ovi modernisoituu uudella muotokielellä ja rohkeilla värivalinnoilla. Kiila-oven musta kuultosävy sopii niin vaaleaan kivitaloon kuin harmaantuneen hirren pariksi.

Katso ovet ja värit

Suunnittele verkkokaupassa