Alumiinipintainen Piklas-terassiovi on kestävä ja sisustukseen sopiva

Piklaksen Alku-terassiovissa yhdistyvät alumiinioven kestävyys sekä puuovien sisustuksellisuus ja monipuolinen värimaailma. Ulkopinnan alumiiniverhoilun ansiosta terassiovi kestää erinomaisesti Suomen sääolosuhteita. Sisäpuolelta massiivipuisen terassioven voi pintakäsitellä sisustukseen tai ikkunoiden puupintoihin sopivaksi.

Alumiinipinta parantaa oven kestävyyttä etenkin terasseilla ja parvekkeilla, joissa oven suojana ei ole katosta. Alumiiniverhoillut terassiovet sopivat kaikkien Piklas-ovimallistojen rinnalle: valitse muiden sisäänkäyntien ovet Piklas-massiivipuuovista tai moni-ilmeisistä HDF-ulko-ovista

Terassiovet

Alku-terassiovi

Massiivipuun ja alumiinin parhaat ominaisuudet tekevät Piklaksen Alku-ovesta terassikauden kestosuosikin. Säänkestävyys on tyylikkään ja käytännöllisen terassioven vakio-ominaisuus – mitat, värit ja lasiaukon valitset kotiisi sopivaksi.

Alku-terassiovessa on massiivipuinen rakenne, joka on ulkopuolelta vahvistettu säänkestäväksi alumiiniverhoilulla. Terassioven ulkopuolen alumiinipinnat noudattavat Piklas-ikkunoiden kanssa samaa värimaailmaa, minkä ansiosta kokonaisuus on tyylikäs ja yhtenäinen.

Terassioven sisäpuolen puupinnat ja sileä peiliosa maalataan tai kuultokäsitellään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Värin voi valita sisustukseen tai Piklas-ikkunoihin sopivaksi. Alku-terassiovien lasiaukon korkeuden voi valita vapaasti ja tarjolla on myös erikoislaseja. Vaihtoehtoja on helppo kokeilla verkkokaupan suunnitteluohjelmalla.

Terassiovien sisäpuolen värit

Sisäpuolen puupintojen maali- ja kuultosävyt ovat yhdenmukaiset Piklas-ikkunoiden sisäpintojen ja massiivipuisten ulko-ovien värivaihtoehtojen kanssa.

Piklas-kuultovärisävyt

Terassiovet kuultovärit

Piklas-peittomaalivärit

Terassiovet peittomaalivärit

RAL Classic -maalisävyt erikoistilauksesta

ral-värit

Terassiovi sisäpuolelta

Terassioven ulkopuolen alumiinivärit

Piklaksen terassiovien ulkopinnan neljä alumiiniväriä ovat yhdenmukaiset Piklas-ikkunoiden kanssa.

Piklas_POAL_Alku_alumiini_varit.jpg

Suunnittele oma terassiovesi

Terassioven lasin korkeus on vapaasti valittavissa. Tässä muutama esimerkki.

Oma terassiovi