Piklas: Kustannustehokkaat ulko-ovet toiveidesi mukaan

Räätälöidyt ulko-ovet kotisi käyntikorttina

Kodin ulko-ovi on ensimmäinen kosketus kotisi sisustukseen ja tyyliin. Se ei ainoastaan toimi suojana ja turvana, vaan myös kertoo talon luonteesta ja asukkaiden mausta. Räätälöity ulko-ovi antaa mahdollisuuden suunnitella juuri sellaisen sisääntulon, joka vastaa toiveitasi ja tarpeitasi. Olipa kyseessä sitten moderni tai perinteinen design, oikean ulko-oven valinta on tärkeä osa kodin ilmeen viimeistelyä. Kun valitset ulko-oven, on tärkeää miettiä sen toiminnallisuutta ja kestävyyttä. Suomalaiset sääolosuhteet asettavat omat haasteensa, joten laadukas ja kestävä rakenne on avainasemassa. Kustannustehokkuus ei tarkoita pelkästään hankintahintaa, vaan myös pitkäikäisyyttä ja energiatehokkuutta, jotka säästävät rahaa pitkällä tähtäimellä.

Personoitu palvelu ja läpinäkyvä hinnoittelu

Asiakaspalvelun merkitys korostuu, kun puhutaan mittatilaustyönä tehtävistä tuotteista. Henkilökohtainen palvelu varmistaa, että saat juuri sellaisen ulko-oven kuin haluat, ilman yllättäviä kustannuksia tai piilokuluja. Läpinäkyvä hinnoittelu tarkoittaa, että tiedät tarkalleen, mistä maksat, ja voit luottaa siihen, että lopputulos vastaa sovittua. Piklas on tunnettu paitsi räätälöidyistä ratkaisuistaan, myös nopeasta toimitusajastaan. Mittatilausikkunat ja -ovet valmistuvat jopa neljässä viikossa, mikä tarkoittaa, että voit nauttia uudesta ulko-ovestasi ilman pitkiä odotusaikoja. Tutustu tarkemmin Piklasin asennuspalveluun ja ota ensimmäinen askel kohti unelmiesi ulko-ovea.

Energiatehokkuus ja kestävyys

Energiatehokkuus on nykypäivänä avainasemassa, kun puhutaan rakennusmateriaaleista ja -ratkaisuista. Hyvin eristetty ja tiivistetty ulko-ovi säästää lämmityskuluissa ja vähentää hiilijalanjälkeä. Kestävät materiaalit ja huolellinen valmistusprosessi takaavat, että ulko-ovesi kestää vuodesta toiseen ilman, että sen ulkonäkö tai toimivuus kärsii. Valitsemalla laadukkaan ja energiatehokkaan ulko-oven voit olla varma, että investointisi maksaa itsensä takaisin vuosien saatossa. Lisäksi voit olla ylpeä siitä, että olet tehnyt ympäristöystävällisen valinnan. Piklasin asiantuntijat auttavat sinua löytämään juuri oikean ratkaisun, joka yhdistää esteettisyyden ja toimivuuden.

Yksilölliset ratkaisut jokaiseen kotiin

Jokainen koti on ainutlaatuinen, ja siksi jokainen ulko-ovi tulisi suunnitella yksilöllisesti. Olipa kyseessä sitten erikoismuotoiset oviaukot tai erityiset väritoiveet, mittatilaustyönä valmistettu ulko-ovi mahdollistaa täydellisen sovituksen kotisi arkkitehtuuriin ja sisustukseen. Piklasin avulla voit suunnitella ulko-oven, joka heijastaa omaa persoonallisuuttasi ja tekee kodistasi entistä kutsuvamman. Älä anna standardikokoisten ovien rajoittaa visiotasi. Tutustu Piklasin tarjoamiin mahdollisuuksiin ja löydä ulko-ovi, joka on räätälöity juuri sinun toiveidesi mukaisesti. Käy katsomassa lisätietoja about Piklasin asennuspalvelusta ja aloita matkasi kohti unelmiesi kotia.  

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lue vielä nämä

Piklas ikkunoiden ja ulko-ovien tilaaminen on tehty helpoksi, mikä vaihtoehdoista tuntuu sinusta parhaalta?

Varaa maksuton
suunnittelupalvelu

Asiantuntijamme auttavat mielellään suunnittelussa sekä tilaamisessa. Tarvittaessa voitte sopia myös maksuttoman mitta- ja suunnittelukäynnin kohteeseesi.

Lähetä
tarjouspyyntö

Tehtaamme asiantuntija valitsee kohteeseesi parhaiten soveltuvat tuotteet ja tekee niistä tarjouksen. Jos haluat tilata tuotteet asennettuna, niin tarjouspyyntöösi vastaa kohdettasi lähin Valtuutettu PiklasKumppani.

Suunnittele & tee
tilaus verkkokaupassa

Verkkokaupassa voit valita tuotteet ja niihin tarvittavat ominaisuudet ja lisävarusteet. Voit tilata tuotteet asennettuna tai ilman asennusta ostoskorista, jossa näet sekä tuotteiden että palvelun hinnan heti.

Jaakko Sonninen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mikko Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Janne Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Petri Kuukasjärvi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Rainer Renkonen

Jag betjänar även på svenska

Puhelin:
050 536 2624

Sähköposti:
rainer.renkonen@multi.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Olli Koskelo

Puhelin:
044 0305 900

Sähköposti:
info@olara.fi

Kotisivut
https://www.olara.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mika Mäkipere

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Järvensivu

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Weckman

Puhelin:
050 366 6412

Sähköposti:
wectom@gmail.com

Kotisivut
http://www.wectom.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin