Piklas - Nöyrä ja kirkkaasti paras suomalainen ikkuna- ja ovivalmistaja

Tuotantomme alkoi Pohjois-Pohjanmaalla Pyhännän Rakennustuote Oy:n osana 1970-luvun alussa ikkunoiden valmistuksella. Vuodesta 2006 olemme toimineet omana yhtiönä ja vuonna 2014 investoimme huippumoderniin ulko-ovitehtaaseen. Ikkunoilla ja ulko-ovillamme on suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-tunnus. Olemme osa PRT-Forest–konsernia, joka on suomalaisen puurakentamisen perheyhtiö.

Meidän tehtaan omasta verkkokaupasta voi tilata ikkunat ja ulko-ovet myös asennettuna ja tietysti sisustukseen ja arkkitehtuurin sopivin sävyin. Meillä hintojen kanssa ei kikkailla, vaan verkkokaupassa on valmiiksi tingityt hinnat niin tuotteille kuin asennukselle.

Piklas - kirkkaasti kikkailemattomin ikkuna- ja ovivalmistaja

Tärkein tehtävämme on pitää asiakkaiden hiukset päässä, kun on remontoinnin tai talonrakentamisen aika. Me taistelemme yllätyksiä, kikkailuja ja turhaa stressiä vastaan. Siksi uskomme rehtiin ja mutkattomaan asiakaspalveluun sekä ennen kaikkea läpinäkyviin hintoihin jokaisessa vaiheessa. Olipa tarpeesi millainen tahansa, meiltä löydät ikkunat ja ovet onneen.

Onnellisuus

Tavoitteenamme on luoda asiakkaillemme onnen tunteita. Ne syntyvät silloin, kun fiaskoja ei ole näköpiirissä ja hommat soljuvat kuin öljytyt saranat. Ovet ja ikkunat ovat aina iso satsaus ja siksi haluamme, että voit tehdä päätöksesi luottavaisin mielin ja harmaantumatta. Juuri omaan elämäntilanteeseesi ja osaamiseesi sopivalla tavalla.

Läpinäkyvyys

Rahaa tulee elämässä harvemmin ovista ja ikkunoista. Siksi haluamme, että oviin ja ikkunoihin sitä rahaa ei ainakaan kulu yhtään ylimääräistä. Ja että maksaa vain siitä mitä oikeasti tarvitsee. Meille on tärkeää tehdä kaikki hinnat läpinäkyväksi aina tuotteista suunnitteluun ja asennukseen. Näin voit tehdä fiksumpia päätöksiä sekä säästää aikaa, rahaa ja mielenterveyttä, jotka remppahommissa ovat yleensä aina muutenkin tiukassa.

Monipuolisuus

Tiedämme, että Suomessa asuu noin 5,5 miljoonaa sisustajaa, joilla kaikilla on naapuriaan parempi maku. Haluamme löytää ratkaisun heistä jokaiselle. Tilaus on kauttamme helppoa, jos haluat tehdä kaiken itse. Tai jos tarvitset apua tai haluat saman tien avaimet käteen, meillä on ammattilaiset käytössäsi. Valmistamme kaikki tuotteemme mittatilaustyönä ja käsittelemme ne toiveidesi mukaan.

Mutkattomuus

Elämässä on jo tarpeeksi mutkikkaita ja vaikeasti ratkottavia asioita, kuten esimerkiksi anoppisuhteet. Siksi meidän kanssamme asiointi on tehty mahdollisimman helpoksi. Olemme investoineet mittavasti tehtaaseemme, tuotantotekniikkaamme ja digitalisointiin, jotta voimme olla ylpeydenaihe henkilöstöllemme ja sitä kautta asiakkaillemme ja kumppaneillemme. Vaalimme avoimuutta ja rehellistä kulttuuria kaikessa mitä teemme.

Piklaksen digiosaaminen tuo hintaetua asiakkaille

Kaikessa Piklaksen toiminnassa hyödynnetään digitalisaation mahdollisuuksia. Tämän ansiosta Piklas-ikkunoiden ja ovien hintataso on kuluttajalle erittäin edullinen. Tuotteiden myynti ja markkinointi tapahtuu pääosin digitaalisten kanavien kautta ja tuotannon järjestelmät on linkitetty verkkokaupan suunnittelu- ja mitoitusohjelmaan. Puukomponenttien valmistus, pintakäsittely, alumiinin jatkojalostus ja kokoonpano yhdistyvät digiälyllä ohjattuun tuotantoon.

Piklas Oy lyhyesti

  • Liikevaihto vuonna 2023 oli 11,4 miljoonaa euroa.
  • Ikkuna- ja ulko-oviverkkokaupan edelläkävijä.
  • Henkilöstöä keskimäärin 75
  • Kapasiteetti kahdessa vuorossa yli 120 000 ikkunaa ja ulko-ovea vuodessa.
  • Piklas on osa PRT-Forest–konsernia, joka on suomalaisen puurakentamisen perheyhtiö.
  • Vt. toimitusjohtaja Ilkka Sydänmetsä.

Sisustusta sisältä, arkkitehtuuria ulkopuolelta

Piklaksen laaja tuotevalikoima kattaa myös nykyaikaisen matalaenergiarakentamisen vaatimuksiin soveltuvat puualumiini-ikkunat ja ulko-ovet. Oman pintakäsittelyosaamisen ansiosta Piklas pystyy tarjoamaan erittäin monipuolisen värivalikoiman ja yhtenäiset sävyt ikkunoihin ja ulko-oviin. Aidon puun arvostuksen nostamiseksi Piklas laajensi ikkunoiden puuosien kuultosävyvalikoimaa keväällä 2018. Yksitoista puupintojen kuultosävyä tuovat väriä kodin sisustukseen ja päästävät puun eloisan ja persoonallisen pinnan esille. Kaikki tuotteet valmistetaan aina mittatilaustyönä ja käsitellään asiakkaan toiveiden mukaan. Syksyllä 2018 mallistoon tuotiin massiivipuiset ulko-ovet, joihin on saatavilla samat kuulto- ja peittomaalisävyt kuin ikkunoihin.

Laadun takana työtä ja tekniikkaa

Tehtaaseen ja tuotantotekniikkaan mittavasti investoinut Piklas on asiakkailleen, omistajilleen ja henkilöstölleen hyvä kumppani ja ylpeyden aihe. Erinomainen asiakaspalvelu sekä nopeat ja täsmälliset toimitukset ovat kunnia-asioita. Tuotteita ja toimintaa kehitetään jatkuvasti koko henkilöstön tuella. ”Sisustusta sisältä ja arkkitehtuuria ulkopuolelta”–ideologian mukaisesti myös tuotteiden tyylikkääseen ulkonäköön kiinnitetään erityistä huomiota. Kokonaislaadusta kiitos kuuluu sitoutuneelle henkilökunnalle, jatkuvalle toiminnan kehittämiselle ja huippuluokan tuotannonohjaukselle. Laadun varmistamiseksi Piklaksen käytössä on sekä tilastollinen prosessinohjaus (SPC) että Lean Six Sigma.

Arvot Piklaksen toiminnan taustalla

Asiakasläheisyys

Otamme huomioon asiakkaidemme tarpeet, olemme luotettava ja pidämme mitä lupaamme. Haluamme luoda asiakkaillemme parhaan asiakaskokemuksen.

Yhdessä tekeminen

Teemme tehokkaasti yhteistyötä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa.

Osaaminen

Kehitämme jatkuvasti osaamistamme uusien teknologioiden hyödyntämiseen. Olemme kyvykkäitä yhdistelemään tietoja ja asioita liiketoiminnassamme.

Vastuullisuus

Toimimme vastuuntuntoisesti ja rehellisesti. Noudatamme reilua kilpailua vapailla markkinoilla. Pyrimme omalta osaltamme edistämään kestävää kehitystä. Toimimme kunnioittavasti asiakkaiden, työntekijöiden ja yhteistyökumppanien kanssa.

Arvojemme mukaan toimiessamme on toimintamme taloudellisesti kestävää ja kehittyvää.

Jaakko Sonninen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mikko Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Janne Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Petri Kuukasjärvi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Rainer Renkonen

Jag betjänar även på svenska

Puhelin:
050 536 2624

Sähköposti:
rainer.renkonen@multi.fi

Kotisivut:
https://multiglas.fi/fi/

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Olli Koskelo

Puhelin:
044 0305 900

Sähköposti:
info@olara.fi

Kotisivut
https://www.olara.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mika Mäkipere

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Järvensivu

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Weckman

Puhelin:
050 366 6412

Sähköposti:
wectom@gmail.com

Kotisivut
http://www.wectom.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin