Ikkunat

Piklaksen ikkunamallistosta löydät aina kohteeseen sopivat ikkunat vanhojen tilalle tai uuden rakentamiseen. Piklas-ikkunat on valmistettu 1970-luvulta asti Pyhännän tehtaalla aina mittatilaustyönä, kohteeseen sopivien mittojen, värien sekä lisävarusteiden mukaan. 
Suosituimmat ikkunamallit on tilattavissa verkkokaupan kautta, myös asennettuna.

Miten valitsen oikeat ikkunat? 

Piklaksen ikkunat täyttävät kaikki nykyaikaiset energiatehokkuus- ja rakennusmääräykset, joten voit keskittyä valinnoissa ulkoasuun ja käytettävyyteen.

Oikean ikkunatyypin valitsemiseen vaikuttaa talon sijainti, huoneen sijainti ja käyttötarkoitus sekä omat mieltymykset ja käyttötottumukset. 
Meillä voit suunnitella ikkunat rauhassa tai tarttua asiakaspalvelun tarjoamaan apuun. Ensimmäisenä on hyvä miettiä haluatko tilata ja asentaa ikkunat itse vai haluatko tilata ikkunat Avaimet käteen -palveluna lähimmältä PiklasKumppanilta? 

Jos haluat tutustua itse asiaan, sinun kannattaa lukaista Ikkunan valinta -opas ja suunnata ikkunaverkkokauppaamme. Sieltä pääset valitsemaan sinulle sopivat ikkunat varusteineen ostoskoriisi, jossa voit valita halutessasi myös asennuspalvelun ja näet kokonaiskustannukset. Voit tallentaa tilauksesi ja palata siihen milloin tahansa. 

Suunnittele ikkunat verkkokaupassa

Ilmainen ikkunan valintaopas

Syötä nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sinulla ilmaisen ikkunan valintaoppaan sähköpostiisi.

Varaa maksuton suunnittelu

Tehtaan ammattitaitoiset asiakaspalvelijat auttavat mielellään suunnittelemaan sinulle sopivat ikkunat sekä ovet. Jätä yhteystietosi, jotta voimme olla yhteydessä arkena 24h sisällä ja sopia ajankohdan. Etäsuunnittelu -tapaamiseen tarvitset vain tietokoneen nettiyhteydellä.

Piklas-ikkunoilla on kotimaisesta työstä kertova Avainlippu-tunnus.
Piklas-ikkunoilla on kotimaisesta työstä kertova Avainlippu-tunnus.
Sininen Piklas ikkuna
Punainen, sisään avautuva ikkuna

Avattavat ikkunat

Sisään avautuva Piklas-ikkuna eristää hyvin ääntä, on helposti pestävissä ylemmissäkin kerroksissa ja toimii tarvittaessa hätäpoistumistienä. Valitse ikkunan ulkopinnan väritys ja ikkunamalli talosi arkkitehtuuriin sopivaksi. Sisäpuolen värivalinnoissa voit päästää sisustusmakusi valloilleen ja hyödyntää puupintojen huikeaa kuultosävy- ja maalivärivalikoimaa.

Valkoinen ikkuna
Kiinteät, maisemaikkunat

Kiinteät ikkunat

Suuriin näyttäviin maisemaikkunoihin suosittelemme Piklaksen kiinteitä ikkunoita. Selkeälinjainen kiinteä ikkuna sopii kaikkialle, missä ei ole tarvetta avata ikkunaa. Pesu hoituu sukkelasti, sillä pestäviä pintoja on vain kaksi – ikkunan sisä- ja ulkopuoli. Värivalikoima on yhtä vallaton kuin avattavissa ikkunoissa, joten suunnittele sisustukseen ja talosi tyyliin sopiva ilme.

Ruutuikkunoita vai isoa avaraa lasipintaa?

Sekä kiinteistä että avattavista Piklas-ikkunoista valmistetaan eri malleja – selkeän perusikkunan lisäksi muun muassa perinnetaloissa suosittuja ruutuikkunoita ja näyttäviä, korkeaan tilaan sopivia muotoikkunoita. Vaihtoehtojen määrä riippuu ikkunan koosta ja tyypistä.
Piklas-ikkunoihin voi tilata myös koristeristikot, joilla saa talon tyyliin ja aikakauteen sopivaa ilmettä. Alumiininen ristikko on samaa sävyä kuin Piklas-ikkunan alumiinipinnat. Ristikko kiinnitetään ikkunan uloimman lasin ulkopintaan ja sen voi irrottaa ikkunan pesun ajaksi.

Suunnittele verkkokaupassa

Erikoisikkunat vaativampiin kohteisiin

Mikäli tarvitset paloikkunan tai ikkunaasi normaalia vahvemman äänieristyksen (esim. lentomelualue), auringonsuojalasituksen, tai muita erikoisominaisuuksia, ota yhteyttä Piklas-myyntipalveluun puh. 020 770 7375 tai tarjous@piklas.fi

Varaa maksuton ikkunasuunnitteluaika

Ikkunat osana sisustusta ja arkkitehtuuria

Valitsit sitten kiinteitä tai sisään avautuvia ikkunoita, voit valita puualumiini-ikkunoihisi erikseen värin sisä- ja ulkopuolelle. Piklas-ikkunoiden ulkopinta on säältä suojaavaa alumiinia, jonka maaliväri valitaan talon arkkitehtuuriin, verhouksen väriin ja tyyliin sopivaksi. Ikkunoiden sisäpuolen puupinnoissa värivalikoimaa riittää.

Korkealaatuisilla Piklas-vekkiverhoilla viimeistelet sisustuksen. Uusien ikkunoiden sekä vekkiverhojen kennomaisen muotoilun ansiosta säästät energiaa. Piklas vekkiverhot ja sälekaihtimet saat uusiin ikkunoihin valmiiksi asennettuna.

Inspiroidu sävyistä ja vekkiverhoista

Näyttävä maisemaikkuna

Haluatko uudet ikkunat valmiiksi asennettuna?

Ikkunoiden valinta, tilaus ja asennus sujuvat ammattilaiselta. PiklasKumppanit auttavat sekä ikkunaremontissa, että uuden omakotitalon ikkunoiden hankinnassa.

Kokonaiskustannukset näet verkkokaupassa heti tuotteet valittuasi!

Ikkunat asennettuna

ikkunoiden-asennus.jpg

Mitä on hyvä huomioida ikkunoiden suunnittelussa

Valitsetko ikkunoita kotiin vai kesäasunnolle? Käykö sama ikkuna kaikkiin talon huoneisiin? Ikkunan valinta on helpompaa kun luet nämä vinkit.

Näin valitset uudet ikkunat taloosi

Jätä soittopyyntö

Tarvitsetko apua ikkunoiden, ulko-ovien, ikkuna- tai oviremontin suhteen?

Tehtaamme omat asiakaspalvelijat auttavat. Jätä numerosi, soitamme sinulle!

Jätä soittopyyntö