Ikkunat uuteen omakotitaloon tai ikkunaremonttiin

Uudet ikkunat tuovat kotiisi valoa ja lämpöä, mutta ikkunoiden ulkoasulla vaikutat myös talon ilmeeseen ja kodin tunnelmaan. Kotimaiset Piklas-ikkunat saat aina mittatilaustyönä, haluamillasi väreillä ja lisävarusteilla.

Tutustu Piklas-ikkunoihin

Tilaa ikkunat verkkokaupasta ja asenna ne itse.

Asennatko ikkunat itse?

Omatoiminen ikkunaremontin tekijä mitoittaa ja tilaa taloonsa sopivat ikkunat  Piklas-verkkokaupan kätevällä suunnitteluohjelmalla. Verkkokaupasta ikkunat ja ovet saa tehtaan nettohinnoilla. Ikkunoiden valintaan ja värityksen suunnitteluun löytyy ideoita kotisivuiltamme.

Näin valitset ikkunat taloosi

Tilaa ikkunat asennettuna.

Tilaa ikkunat asennettuna

Kun haluat apua uusien ikkunoiden suunnitteluun ja asennukseen, hyödynnä PiklasKumppani-verkostoa. Valtuutetun PiklasKumppanin avulla ikkunaremontti tai uuden talon ikkunoiden hankinta hoituu vaikka avaimet käteen –palveluna. Tuotteet saat Piklas-verkkokaupan hinnoilla.

Katso lähin Piklas-kumppanisi

Ikkunat mittatilaustyönä

Ikkunat mittatilaustyönä ja valitsemillasi väriyhdistelmillä

Avainlippu-merkityt Piklas-ikkunat valmistetaan asiakkaan valitsemilla mitoilla, väreillä ja lisävarusteilla, jolloin niin vanhan talon ikkunaremonttiin kuin arkkitehdin suunnittelemaan uudisrakennukseen löytyy juuri oikeankokoiset ja tyyliin sopivat ikkunat.

Piklaksen ikkunat täyttävät kaikki nykyaikaiset energiatehokkuus- ja rakennusmääräykset, joten voit keskittyä valinnoissa ulkoasuun ja käytettävyyteen.

Ota ikkunat osaksi sisustusta ja valitse ikkunoiden sisäpintoihin kodin tyyliin sopivia sävyjä – peittävänä tai kuultokäsiteltynä. Voit valita ikkunan sisäpuolen värityksen myös huonekohtaisesti. Esimerkiksi lastenhuoneissa ikkunat voivat olla värikkäät ja kylpytiloissa laatoituksen sävyyn sopivat. Oleskelutiloissa ikkunat voi sävyttää Piklas-terassiovien sisäpintojen kanssa yhtenäisiksi. Värivalinnallasi ikkunat luovat haluamasi tunnelman huoneeseen.

Suositusvärien lisäksi ikkunoiden sisäpintoihin on yli 200 värivaihtoehtoa – samat sävyt saa Piklaksen ulko-oviin. Suositusväreissä on puupinnoille 11 kuultosävyä, joilla voi sävyttää ikkunan sisäpintojen lisäksi myös massiivipuiset ulko-ovet tai Alku-terassioven sisäpinnat.

Kaikkien Piklas-ikkunoiden teknisiin tietoihin voit tutustua Piklas-verkkokaupassa.

Kokeile verkkokaupan suunnitteluohjelmaa