Ikkunoiden vaihto: mitä kannattaa ottaa huomioon?

Milloin ikkunoiden vaihto on ajankohtaista?

Kodin ikkunat ovat merkittävässä roolissa niin asumismukavuuden, energiatehokkuuden kuin turvallisuudenkin kannalta. Ikkunoiden vaihto voi tulla ajankohtaiseksi useista syistä, kuten energiansäästön tavoittelusta tai äänieristyksen parantamisesta. Kun huomaat vedon tunteen ikkunoissa tai kondensoitumista lasien välissä, voi olla aika harkita uusien ikkunoiden hankintaa.

Uusien ikkunoiden myötä asumismukavuus kasvaa, ja samalla voit saavuttaa merkittäviä säästöjä lämmityskuluissa. Ikkunaremontti on investointi, joka maksaa itsensä takaisin vuosien saatossa. Lisäksi nykyaikaiset ikkunat voivat nostaa kiinteistön arvoa ja parantaa sen esteettistä ilmettä.

Ikkunoiden vaihdon suunnittelu ja valmistelu

Ennen ikkunoiden vaihtoa on tärkeää suunnitella projekti huolellisesti. Mieti, mitkä ovat tärkeimmät kriteerit uusille ikkunoille: onko se energiatehokkuus, helppokäyttöisyys vai ehkä ulkonäkö? Suunnitteluvaiheessa kannattaa myös ottaa huomioon ikkunoiden sijoittelu ja koko, sillä ne vaikuttavat niin valon määrään huoneissa kuin ilmanvaihtoonkin.

Valmisteluvaiheessa on hyvä kartoittaa eri toimittajien tarjontaa ja palveluita. Piklaksen asennuspalvelu tarjoaa ammattitaitoista apua ikkunaremontin kaikissa vaiheissa, aina vanhojen ikkunoiden poistosta uusien asentamiseen.

Ikkunoiden vaihdon aikataulutus ja budjetointi

Ikkunaremontin aikataulutus on olennainen osa projektin onnistumista. On suositeltavaa suorittaa ikkunoiden vaihto lämpimämmän kauden aikana, jolloin asennustyöt sujuvat suotuisammissa olosuhteissa. Aikataulua suunnitellessa on hyvä varata riittävästi aikaa myös mahdollisille yllätyksille, jotka voivat viivästyttää projektin valmistumista.

Budjetoinnissa on tärkeää ottaa huomioon kaikki ikkunaremonttiin liittyvät kustannukset, kuten ikkunoiden hankinta, asennustyö ja mahdolliset lisätarvikkeet. Selkeä budjetti auttaa välttämään yllättävät kulut ja mahdollistaa kustannustehokkaan ikkunaremontin toteuttamisen. Piklaksen asennuspalvelun kustannuksista ja hinnoittelusta saat lisätietoa verkkosivuiltamme.

Yhteistyö ammattilaisten kanssa

Ikkunaremontti on sijoitus, joka vaatii ammattitaitoa ja kokemusta. Valitsemalla luotettavan kumppanin varmistat, että ikkunat asennetaan oikeaoppisesti ja turvallisesti. Ammattilaiset osaavat myös neuvoa ikkunoiden valinnassa ja huolehtivat siitä, että kaikki työvaiheet suoritetaan laadukkaasti ja määräysten mukaisesti.

Piklaksen asiantuntijat tarjoavat kattavaa palvelua ja tukea ikkunaremontin jokaisessa vaiheessa. Heidän avullaan voit olla varma, että ikkunoiden vaihto sujuu suunnitelmien mukaan ja lopputulos on kestävä ja toimiva. Tutustu lisää palveluihimme ja varmista, että ikkunaremonttisi onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Ikkunoiden vaihdon jälkeinen huolto

Kun ikkunat on vaihdettu, on tärkeää muistaa niiden säännöllinen huolto ja puhdistus. Uudet ikkunat kestävät pitkään, mutta niiden kunnon ylläpitäminen edellyttää huolenpitoa. Säännöllinen puhdistus ja tiivisteiden tarkastus auttavat ikkunoita toimimaan moitteettomasti ja pidentävät niiden käyttöikää.

On suositeltavaa tutustua ikkunoiden mukana tuleviin huolto-ohjeisiin ja noudattaa niitä huolellisesti. Näin varmistat, että ikkunasi pysyvät kunnossa ja energiatehokkuus säilyy optimaalisena.

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lue vielä nämä

Piklas ikkunoiden ja ulko-ovien tilaaminen on tehty helpoksi, mikä vaihtoehdoista tuntuu sinusta parhaalta?

Varaa maksuton
suunnittelupalvelu

Asiantuntijamme auttavat mielellään suunnittelussa sekä tilaamisessa. Tarvittaessa voitte sopia myös maksuttoman mitta- ja suunnittelukäynnin kohteeseesi.

Lähetä
tarjouspyyntö

Tehtaamme asiantuntija valitsee kohteeseesi parhaiten soveltuvat tuotteet ja tekee niistä tarjouksen. Jos haluat tilata tuotteet asennettuna, niin tarjouspyyntöösi vastaa kohdettasi lähin Valtuutettu PiklasKumppani.

Suunnittele & tee
tilaus verkkokaupassa

Verkkokaupassa voit valita tuotteet ja niihin tarvittavat ominaisuudet ja lisävarusteet. Voit tilata tuotteet asennettuna tai ilman asennusta ostoskorista, jossa näet sekä tuotteiden että palvelun hinnan heti.

Jaakko Sonninen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mikko Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Janne Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Petri Kuukasjärvi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Rainer Renkonen

Jag betjänar även på svenska

Puhelin:
050 536 2624

Sähköposti:
rainer.renkonen@multi.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Olli Koskelo

Puhelin:
044 0305 900

Sähköposti:
info@olara.fi

Kotisivut
https://www.olara.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mika Mäkipere

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Järvensivu

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Weckman

Puhelin:
050 366 6412

Sähköposti:
wectom@gmail.com

Kotisivut
http://www.wectom.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin